karfitsa
Member
Εξηγησε μας καλυτερα τι ακριβως θελεις να σου πουμε...πολεις,ξενοδοχεια κλπΚαμια προταση απο ιταλια για πρωτοχρονια κσι γαμηλιο ταξιδι;
Εξηγησε μας καλυτερα τι ακριβως θελεις να σου πουμε...πολεις,ξενοδοχεια κλπΚαμια προταση απο ιταλια για πρωτοχρονια κσι γαμηλιο ταξιδι;
Ρε φιλε, οπου και να πας ταξιδι του μελιτος αξεχαστο θα σου μεινει. Δεν καταλαβαινω πως γινεται να το ξεχασεις αν δεν παθεις αμνησια ή καποιας μορφης ανια... Μην χολοσκας με το μερος. Διαλεξε ενα που νομιζετε πως σας αρεσει, ενημερωθειτε, ψαξτε πληροφοριες και για συγκεκριμενες αποριες ελα και ρωτα.τωρα θελω κατι πιο οικονομικο αλλα να μας μεινει αξεχαστο λογω της ιδιαιτερης στιγμης......
Δεν εχω ταξιδεψει για πρωτοχρονια,σε καμμια πολη αλλα απο συζητησεις,που εχω παρακολουθησει,εχω καταλαβει οτι οι ιδιαιτεροι στολισμοι και πανηγυρια περιοριζονται τη βδομαδα της πρωτοχρονιας.Ολοι γιορταζουν τα χριστουγεννα πιο πολυ.Το ταξιδι θα ειναι 4ημερο θελω καπου ρομαντικα λογω ταξιδι του μελιτος αλλα και καπου που η πρωτοχρονια ειναι ξεχωριστη...παρισι πηγα προσφατα φανταστικα...τωρα θελω κατι πιο οικονομικο αλλα να μας μεινει αξεχαστο λογω της ιδιαιτερης στιγμης......ειτε τοποθεσια ειτε ξενοδοχειο ολα ευπροσδεκτα..δεν με ενδιαφερει το σκι λογω προβληματος στη μεση...
Ειναι κανονικες...μια χαρα ειναι και στολισμενο για γιορτες.Πως ειναι απο φαγητο,ζωη και τέτοια;; Ακριβές η κανονικές τιμές; Απ οτι ειδα τα ξενοδοχεια έχουν καλές τιμές για Δεκέμβρη κοντα στις γιορτές.