Ιταλία Πρωτοχρονιά Ρώμη-Σιένα-Φλωρεντία (6 μέρες)

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νταξ, πέθανέ μας τώρα Traveller....Δε μας φτάνουν τα βάσανα που έχουμε....
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Περισυ καναμε αλλαγη χρονου στη Βενετια την οποία συνιστω ανεπιφυλακτα για Πρωτοχρονια, απο τις καλυτερες πρωτοχρονιες που εχω κανει,μια "διαφορετικη" εικονα της βενετιας, πολυ κεφι, πολυ νεολαια, εντυπωσιακο show και street party στην πλατεια του αγιου μαρκου, και γενικοτερα στους δρομους μεχρι το πρωι! Επειτα ανηφορησαμε για Τρεντο οπου μειναμε ενα βραδυ,μικρη αλλα κουκλιστικη πολη ιδανικη για ενα χειμωνιατικο διημερο, συνεχισαμε Μπολζανο και καταληξαμε Δολομιτες-Κορτινα. Η διαμονη στην πολη της Cortina ειδικα στις γιορτες ειναι αρκετα ακριβη ομως σε ακτινα 5-6 χλμ μπορει κανεις κανοντας οικονομικοτερες επιλογες να ζησει τη μαγεια των χιονισμενων διαδρομων σε απαραμιλλης φυσικης ομορφιας τοπια.. Αν τα παραπανω συνδυαστουν και με ολιγοημερη διαμονη στη Βερονα (εμεις την αφησαμε αφου ειχαμε ξαναπαει) νομιζω πως προκειται ενα πληρες και ακρως ενδιαφερον και εορταστικο χειμωνιατικο ταξιδι..
 

AlmaLibre

Member
Μηνύματα
65
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Budapest
Τέλεια! Θα πω ότι μου είπατε και στην υπόλοιπη παρέα και δεν παίζει να μην τους πείσω.. Μιλάνο και Βενετία it is λοιπόν! Πολλά ευχαριστώ σε όλους λοιπόν και special στον traveller!!
 

AlmaLibre

Member
Μηνύματα
65
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Budapest
και μείναμε στη Βενετία 4 νύχτες πίσω από τον Αγ.Μάρκο με 55 ευρώ τη βραδιά με πρωινό σ' ένα αξιοπρεπεστατο ξενοδοχείο με βενετσιάνικη διακόσμηση μούρλια! (Για να μη νομίζεις ότι δεν μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό!)
Θα μου δώσεις τα φώτα σου σχετικά με το ξενοδοχειο;;;
 

DiTravel

Member
Μηνύματα
114
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Το βρήκα. Castello το έλεγαν. Βέβαια μόλις έπαθα σοκ γιατί μπήκα και είδα τιμές. Μαλλον εμείς είχαμε πετύχει τρελή προσφορά!
Ψάξε όμως σίγουρα θα βρεις κάποιο.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ημουν Βενετια πριν 1 μηνα.Αυτα τα λεφτα σε ξενοδοχειο στη Βενετια,ουτε να μοιραζεσαι το μπανιο με ολο το τετραγωνο δεν βρισκεις...τους επιασες χοντρα κοροιδα,εκτος αν κανεις λαθος..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.832
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom