fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτό-προσκαλείσαι ή είναι η ιδέα μου;Ωραία, να ξέρω να ξανακλείσω.
Αυτό-προσκαλείσαι ή είναι η ιδέα μου;Ωραία, να ξέρω να ξανακλείσω.
Η πτήση της Aegean για Τελ Αβίβ είναι μακράν η πιο απαιτητική (το λέω κομψά) για τις αεροσυνοδούς της εταιρίας και δεν έχει να κάνει μόνο με τα kosher γεύματα.Πάντως επειδή έχω εξυπηρετήσει πολλούς όσο εργαζόμουν στην προηγούμενη δουλειά μου, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι δύστροπη φυλή, απαιτητική, με ιδιοτροπίες -κατά γενική ομολογία όσων δουλεύουν στον τουρισμό- έχουν μια τάση να μην ακολουθούν εντολές ακόμα κι αν πρόκειται για την ασφάλεια τους.
Χαχα τι μου θυμίζεις! Ενώ σαν δρομολόγιο ήταν ευχάριστο, σύντομο και ωραίες ώρες (αν σου αρέσει να πετάς ξημέρωμα) οι ίδιοι είναι πραγματικά ιδιότροποι. Με το που έμπαιναν μέσα απαιτούσαν κουβέρτες και μαξιλάρια για όλους, γκρίνιαζαν για όλα και δε δέχονταν με τίποτα να δεθούν για προσγείωση. Μια φορά κοντέψαμε να προσγειωθούμε με μια γιαγιά όρθια να φωνάζει “ I want to go to the toilet right now” . Ωραία χρόνιαΗ πτήση της Aegean για Τελ Αβίβ είναι μακράν η πιο απαιτητική (το λέω κομψά) για τις αεροσυνοδούς της εταιρίας και δεν έχει να κάνει μόνο με τα kosher γεύματα.
Πολύ ιδιότροπος λαός, όχι όλοι βέβαια, αλλά σημαντικό ποσοστό
Και να σας χαλάσω τη γυναικοπαρεα; Ασε που με σας τις δύο θα είναι μαρτύριο!Αυτό-προσκαλείσαι ή είναι η ιδέα μου;
Επειδή κι εγώ σε φάση που βγάζω πρόγραμμα για 6ήμερο ταξίδι είμαι να πω απλά ότι στη θέση σας δεν θα έβαζα δύο μέρες Τελ Αβίβ. Από ό, τι βλέπω κυρίως για βόλτες, χαλάρωση και για κανά μπάνιο είναι. Δείτε μήπως τη μία μέρα κάνετε κάποια εκδρομή από Τελ Αβίβ (ή από Ιερουσαλήμ και πηγαίνετε Τελ Αβίβ απόγευμα κατευθείαν για την πτήση). Εγώ αυτό ψάχνω κι απλά δεν έχω αποφασίσει το πού.Καλησπέρα! Κλείσαμε να πάμε 2 κορίτσια ένα τετραήμερο τον Μάιο στο Ισραήλ. Πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ. Φτάνουμε αρκετά πρωί την πρώτη μέρα και την τέταρτη πετάμε το βράδυ. Οπότε 3 νύχτες και 4 μέρες.
Σαν πλάνο πρώτης σκέψης είναι το εξής: πρώτη μέρα Τελ Αβίβ και διανυκτέρευση, επόμενες 2 μέρες κ νύχτες Ιεροσόλυμα και τελευταία μέρα από το πρωί τελ Αβίβ.
Θα είχατε να προτείνετε κάτι διαφοτετικο ?
Ευχαριστώ
Εχεις δίκιο! Ψάχνω τώρα εκδρομές από Ιερουσαλήμ και δεν ξέρω ποια να διαλέξω... Φαίνονται όλα ενδιαφέροντα...Επειδή κι εγώ σε φάση που βγάζω πρόγραμμα για 6ήμερο ταξίδι είμαι να πω απλά ότι στη θέση σας δεν θα έβαζα δύο μέρες Τελ Αβίβ. Από ό, τι βλέπω κυρίως για βόλτες, χαλάρωση και για κανά μπάνιο είναι. Δείτε μήπως τη μία μέρα κάνετε κάποια εκδρομή από Τελ Αβίβ (ή από Ιερουσαλήμ και πηγαίνετε Τελ Αβίβ απόγευμα κατευθείαν για την πτήση). Εγώ αυτό ψάχνω κι απλά δεν έχω αποφασίσει το πού.
Εγω εκλεισα μια μονοημερη απο Ιερουσαλημ για Masada, Ein Gedi και Dead sea απο εδω https://abrahamtours.com/tours/masada-ein-gedi-and-dead-sea-tour/ και μια αλλη μονοημερη θα κανω απο Τελ Αβιβ σε Haifa και Akko (Akre), που απ’οτι διαβασα βγαινει ανετα με τα ΜΜΕ σε μια μέρα.Εχεις δίκιο! Ψάχνω τώρα εκδρομές από Ιερουσαλήμ και δεν ξέρω ποια να διαλέξω... Φαίνονται όλα ενδιαφέροντα...
Την κοίταξα και μάλλον θα κλείσω την ίδια εκδρομή. Η Πέτρα είναι αρκετά μακρυά δυστυχώς..Εγω εκλεισα μια μονοημερη απο Ιερουσαλημ για Masada, Ein Gedi και Dead sea απο εδω https://abrahamtours.com/tours/masada-ein-gedi-and-dead-sea-tour/ και μια αλλη μονοημερη θα κανω απο Τελ Αβιβ σε Haifa και Akko (Akre), που απ’οτι διαβασα βγαινει ανετα με τα ΜΜΕ σε μια μέρα.