Τουρκία Πόλη Ξενοδοχείο (Προτάσεις)

xen007

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Fiji
Σήμερα έχει συνάντηση η παρέα για να αποφασιστεί το ξενοδοχείο. Μόλις παρθεί η απόφαση και κάνω την κράτηση θα σας πω και για τιμές. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στην περιοχη του Sultanahmet ειχαμε μεινει στο ξενοδοχειο Sultanahmet Palace. Αξιζει τον κοπο αν μεινετε σε δωματια deluxe με θεα το Μπλε Τζαμι. Τα πλαινα του δωματια ειναι λιγο μικρα. Το Site του ειναι:http://www.sultanahmetpalace.com/. Ειναι πολυ ρομαντικο να καθεσαι στον μπροστινο κηπο του, διπλα στο συντριβανι και να βλεπεις το Μπλε Τζαμι και τους γλαρους να πετανε αναμεσα απο τους μιναρεδες και μετα στον πισω και να αγναντευεις τη θαλασσα (τη συμβολη του Βοσπορου με την Προποντιδα). Εκτος απο τη θεση του, τη θεα του, το πολυ ομορφο χτισμα και το καλο σερβις (οπως παντου αλλωστε στην Τουρκια) δεν εχει την χλιδη που θα επρεπε βασει των τιμων που ζηταει. Φιλη αγαπημενη που την εμπιστευομαι στο γουστο της για ξενοδοχεια εμεινε στο ξενοδοχειο Armada http://www.armadahotel.com.tr/pg_en/index.asp και της αρεσε παρα πολυ. Επισης αν επισκεφθειτε την Μονη της Χωρας, που σας το συστεινω ανεπιφυλαχτα για να δειτε απο τα πιο εντυπωσιακα βυζαντινα ψηφιδωτα που υπαρχουν, διπλα υπαρχει ενα πολυ χαριτωμενο ξενοδοχειο το Kariye Hotel που ομως δεν ειναι βολικο λογω θεσης. Εκει αξιζει να φατε μεσιμερι (η και βραδι) στο εστιατοριο του Asitane. Εχει πιο ιδιαιτερη τουρκικη κουζινα βασισμενη σε συνταγες των μαγειρων των σουλτανων και απο οτι θυμαμαι δεν το ειχαμε βρει και ιδιαιτερα ακριβο (χωρις να ειναι και τζαμπα). Το site του ξενοδοχειου ειναι το εξης: http://www.kariyeotel.com/
 
Μηνύματα
74
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Ευδοκία >>>>>πολύ όμορφο το μέρος που προτείνεις.
Μήπως θυμάσαι τις τιμές?
Δεν ήταν ακριβό. Γύρω στα 80 ευρώ με πρωινο πέρσι τον χειμώνα αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο.
 

MILTIADIS

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
HOTEL MADISON Πριν απο δυο βδομαδες 75? την βραδυα,ειναι στο taksim καθαρο.Για περισσοτερα www.air tickets.gr και εαν καποιος θελει ι.χ ξεναγηση υπαρχει δυνατοτητα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.261
Μηνύματα
885.432
Μέλη
38.938
Νεότερο μέλος
Geo Yfa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom