Ρωσία Ρωσία... Είναι εφικτό να ταξιδέψεις τώρα;

georgi d

Member
Μηνύματα
43
Likes
82
Τα βάζω χύμα παιδιά γιατι είναι πολλά.. Με συγχωρείτε για αυτό.

Οδηγός για το Ταλίν για επιβάτες: πώς να κάνετε μεταφορά μεταξύ του σταθμού λεωφορείων, του αεροδρομίου του Ταλίν, του τερματικού σταθμού φέρι στο λιμάνι επιβατών, του σιδηροδρομικού σταθμού, της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς του Ταλίν και των ταξί.

Χάρτης μεταφορών του Ταλίν
Χάρτης μεταφορών του Ταλίν
Σταθμός λεωφορείων του Ταλίν
Ο σταθμός λεωφορείων του Ταλίν βρίσκεται στην οδό Lastekodu 46 και είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 6 το πρωί έως τη 1 το πρωί. Εάν έχετε εισιτήριο λεωφορείου, κατόπιν συμφωνίας με την ασφάλεια, μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο σταθμό των λεωφορείων, αλλά δεν θα μπορείτε να φύγετε μέχρι να ανοίξει.

Ο σταθμός λεωφορείων του Ταλίν προσφέρει υπηρεσίες:

  • Αίθουσα αναμονής?
  • δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο;
  • τουαλέτα επί πληρωμή (πληρωμή 0,4 € σε μετρητά ή ανεπαφική τραπεζική κάρτα).
  • εκδοτήριο εισιτηρίων για δρομολόγια λεωφορείων.
  • καφενείο και περίπτερο γρήγορου φαγητού.
  • ΑΤΜ των τραπεζών SEB, Luminor, Swedbank.
  • η αυτόματη φύλαξη αποσκευών (στα αριστερά της εισόδου κάτω από τις σκάλες) κοστίζει 1-3 € την ημέρα, ανάλογα με το μέγεθος του ντουλαπιού. Μέγιστες διαστάσεις αποθηκευτικού αντικειμένου: 45 cm × 60 cm × 90 cm Μπορείτε να αφήσετε μεγαλύτερες αποσκευές στην αποθήκη Cargobus στη δυτική πτέρυγα του σταθμού των λεωφορείων (ώρες λειτουργίας Δευτ.-Παρ 07:30-20:00, Σαβ 08. :00-16:00, Κυρ 10:00-16:00).
Μπορείτε να ανταλλάξετε συνάλλαγμα κοντά στο σταθμό των λεωφορείων του Ταλίν στο ανταλλακτήριο Tavid , που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Sikupilli ( Tartu mnt 87 ), ώρες λειτουργίας Δευ-Σαβ 09:00-21:00, Κυρ 10:00-19:00. Εάν ταξιδεύετε στη Ρωσία μέσω Narva, σας προτείνουμε 24ωρα γραφεία συναλλάγματος κοντά στο συνοριακό σημείο ελέγχου.

Χάρτης τοποθεσίας του σταθμού λεωφορείων του ΤαλίνΧάρτης τοποθεσίας του σταθμού λεωφορείων του ΤαλίνΔημόσια συγκοινωνία από το σταθμό λεωφορείων του Ταλίν
Δρομολόγια συγκοινωνιών σε στάσεις κοντά στο σταθμό των λεωφορείων
Από το σταθμό λεωφορείων του Ταλίν προς το αεροδρόμιο του Ταλίν υπάρχουν λεωφορεία Νο. 2 και λεωφορείο Νο. 15.

Πρόγραμμα λεωφορείων Νο. 2 από το σταθμό των λεωφορείων (Bussijaam) προς το αεροδρόμιο (Lennujaam) , κατεύθυνση από Balti jaam προς Mõigu.

Πρόγραμμα λεωφορείων Νο. 15 από το σταθμό λεωφορείων (Bussijaam) προς το αεροδρόμιο (Lennujaam) , κατεύθυνση από την Εσθονία προς Sõjamäe.

Πώς να αγοράσετε ένα εισιτήριο για λεωφορείο και τραμ στο Ταλίν (συμπεριλαμβανομένων μετρητών στο R-Kiosk στην αίθουσα αναμονής του σταθμού λεωφορείων και στις αποβάθρες).

Στο σταθμό των λεωφορείων υπάρχουν στάσεις ταξί Bolt, Tallink Takso, Forus Takso . Το κατά προσέγγιση κόστος ενός ταξί Bolt από το σταθμό των λεωφορείων προς το αεροδρόμιο είναι 6 €, από το σταθμό των λεωφορείων στον τερματικό σταθμό των φέρι - 5 €.

Σταματήστε το Mustakivi
Εκτός από το σταθμό λεωφορείων, λεωφορεία όλων των δρομολογίων από το Ταλίν προς την Αγία Πετρούπολη κάνουν στάση στη στάση Mustakivi . Είναι βολικό, για παράδειγμα, όταν μεταφέρετε γρήγορα από μερικά πλοία από το επιβατικό λιμάνι σε λεωφορείο για την Αγία Πετρούπολη.

Χάρτης στάσης MustakiviΧάρτης στάσης Mustakivi
Αεροδρόμιο Ταλίν
Το αεροδρόμιο του Ταλίν (TLL) εκτελεί τακτικές πτήσεις προς πολλούς προορισμούς στην Ευρώπη - από το Ελσίνκι στο Λας Πάλμας.

Το πρόγραμμα πτήσεων από το Ταλίν βρίσκεται στην ιστοσελίδα flightsfrom.com και στην επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Ταλίν. Μπορείτε επίσης να δείτε πτήσεις αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους που πετούν από και προς το Ταλίν (Ryanair, Wizz Air, airBaltic) και να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις στον ιστότοπο της AZair . Άλλοι ιστότοποι για την προβολή προγραμμάτων πτήσεων και συνδέσεων πτήσεων στο Ταλίν είναι το Google Explore , το Google Flights , το Flight Connections , το Flight Mapper .

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου είναι ανοιχτός 24 ώρες την ημέρα. Στο ισόγειο υπάρχουν ντουλάπια για πληρωμή με τραπεζικές κάρτες.

Δημόσια συγκοινωνία στο αεροδρόμιο του Ταλίν
Το Αεροδρόμιο του Ταλίν απέχει μόλις 4χλμ. από το κέντρο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμο ή αναχώρηση με τη δημόσια συγκοινωνία.

Αστικό λεωφορείο
Από το αεροδρόμιο του Ταλίν προς τον σταθμό λεωφορείων του Ταλίν υπάρχουν λεωφορεία Νο. 2 και λεωφορείο Νο. 15.

Πρόγραμμα λεωφορείων Νο. 2 από το αεροδρόμιο (Lennujaam) προς το σταθμό των λεωφορείων (Bussijaam) , κατεύθυνση από Mõigu προς Balti jaam.

Πρόγραμμα λεωφορείων Νο. 15 από το αεροδρόμιο (Lennujaam) προς το σταθμό των λεωφορείων (Bussijaam) , κατεύθυνση από Sõjamäe προς Εσθονία.

Δείτε επίσης: μέσα μαζικής μεταφοράς και ταξί

Το κατά προσέγγιση κόστος ενός ταξί Bolt από το αεροδρόμιο προς το σταθμό των λεωφορείων είναι 6 €.

Επιβατικό Λιμάνι Ταλίν
Το Tallinn Passenger Port βρίσκεται στο παλιό λιμάνι του Ταλίν κοντά στο κέντρο της πόλης. Πλοία και επιβάτες κρουαζιερόπλοιων εξυπηρετούνται από τους τερματικούς σταθμούς A (πλοία Viking Line και Eckerö Line) και D (πλοία Tallink), καθώς και από την προβλήτα κρουαζιέρας.

Τακτικές ακτοπλοϊκές γραμμές των εταιρειών Tallink, Viking Line, Eckerö Line συνδέουν το Ταλίν με το Ελσίνκι, τη Στοκχόλμη και άλλα λιμάνια της Βαλτικής.

Πρόγραμμα αναχωρήσεων και αφίξεων τακτικών ακτοπλοϊκών πτήσεων στο λιμάνι του Ταλίν.

Ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας των τερματικών σταθμών στον ιστότοπο του λιμανιού: Terminal A και Terminal D.

Ο τερματικός σταθμός D διαθέτει αυτόματη εγκατάσταση αποθήκευσης κερμάτων με περίοδο αποθήκευσης έως και 10 ημέρες.

Λεωφορεία Baltic Shuttle προσεγγίζουν το λιμάνι του Ταλίν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των επιβατών) με κατεύθυνση από την Αγία Πετρούπολη προς το Ταλίν. Τα λεωφορεία από το Ταλίν προς την Αγία Πετρούπολη δεν καλούν στο λιμάνι οι επιβάτες πρέπει να φτάσουν μόνοι τους στο σταθμό των λεωφορείων ή στη στάση Mustakivi.

Δημόσια συγκοινωνία στο επιβατικό λιμάνι του Ταλίν
Αστική συγκοινωνία από τη στάση του λεωφορείου στον τερματικό σταθμό Α.

Αστική συγκοινωνία από τη στάση του λεωφορείου στο Terminal D.

Από το λιμάνι επιβατών προς το σταθμό των λεωφορείων μπορείτε να πάρετε το τραμ νούμερο 2 (από τη στάση Linnahall) - διαδρομές και δρομολόγια τραμ .
Από το λιμάνι προς το σταθμό των λεωφορείων, το τραμ Νο. 2 κατεύθυνση προς Suur-Paala (6 στάσεις προς Bussijaam), από το σταθμό των λεωφορείων προς το λιμάνι με κατεύθυνση προς Kopli.

Λόγω της κατασκευής της γραμμής του τραμ Vanasadama, είναι δυνατές αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Δρομολόγια και δρομολόγια λεωφορείων από τη στάση Linnahall .

Το κατά προσέγγιση κόστος μιας διαδρομής με ταξί Bolt από το επιβατικό λιμάνι μέχρι τον σταθμό των λεωφορείων είναι 5€, μέχρι τη στάση Mustakivi 6€ (διάρκεια ταξιδιού 10-11 λεπτά).

Δείτε τον οδηγό μας για το πώς να φτάσετε από τη Φινλανδία στη Ρωσία μέσω Ταλίν με πλοίο και λεωφορείο .

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ταλίν
Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Βαλτικής (Balti Jaam) βρίσκεται στο Ταλίν στα βορειοδυτικά προάστια της παλιάς πόλης .

Ο σταθμός χρησιμοποιείται για δρομολόγια τρένων μεταξύ Ταλίν και εσθονικών πόλεων (συμπεριλαμβανομένου του τρένου Ταλίν-Νάρβα) από την Elron.

Η αίθουσα αναμονής στο σταθμό Baltiysky είναι ανοιχτή από τις 7:30 έως τις 22:00 καθημερινά.

Στο σταθμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες Wi-Fi, καταστήματα τροφίμων, χώρο φύλαξης αποσκευών και διαμονή σε ξενοδοχείο.

Πρόγραμμα τρένων Elron .

Το τραμ Νο. 2 εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του σιδηροδρομικού σταθμού της Βαλτικής και του σταθμού των λεωφορείων
Από το σιδηροδρομικό σταθμό προς το σταθμό των λεωφορείων, η κατεύθυνση του τραμ είναι προς το Suur-Paala (8 στάσεις από το Balti jaam προς το Bussijaam).
Από το σταθμό των λεωφορείων προς το σιδηροδρομικό σταθμό, κατεύθυνση του τραμ προς το Kopli (8 στάσεις από το Bussijaam προς το Balti jaam).
 
Last edited:

georgi d

Member
Μηνύματα
43
Likes
82
Και κάτι ακόμα. .
Η εταιρεία Balticshuttle θα βάλει ένα νυχτερινό δρομολόγιο από Ταλίν προς Αγία Πετρούπολη.
Από τις 24 Μαΐου 2024, οι εταιρείες Baltic Shuttle και SKSavto προσθέτουν νέες καθημερινά δρομολόγια σε Ταλίν - Αγία Πετρούπολη και Αγία Πετρούπολη - Ταλίν .

Τα λεωφορεία από τον σταθμό λεωφορείων του Ταλίν θα αναχωρήσουν στις 00:40 και θα φτάσουν στο άνοιγμα της συνοριακής διέλευσης στη Νάρβα σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα. Το λεωφορείο φτάνει σε ένα καφέ σε ένα βενζινάδικο στη Νάρβα στις 4 το πρωί, όπου σταματά για μισή ώρα. Στη συνέχεια, το λεωφορείο μεταφέρει τους επιβάτες στην πλατεία Petrovskaya δίπλα στο συνοριακό σημείο ελέγχου στη Narva. Από τις 6 το πρωί περίπου, οι επιβάτες καλούνται να εγκαταλείψουν το λεωφορείο και να παραταχθούν στο συνοριακό σημείο ελέγχου Narva-1, το οποίο ανοίγει στις 7 π.μ. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν να ανοίξει η συνοριακή διάβαση στο λεωφορείο.

Αφού περάσουν τα σύνορα, οι επιβάτες μεταφέρονται στο λεωφορείο SKSavto και ταξιδεύουν στην Αγία Πετρούπολη με εκτιμώμενη ώρα άφιξης 10:50. Ο πραγματικός χρόνος άφιξης εξαρτάται από την κατάσταση με τις καθυστερήσεις κατά τη διέλευση των επιβατών από τα σύνορα.

Το νυχτερινό λεωφορείο από το Ταλίν προς την Αγία Πετρούπολη είναι ιδιαίτερα βολικό για τους επιβάτες διέλευσης που φτάνουν στο Ταλίν το βράδυ με σκοπό την περαιτέρω μεταφορά σε λεωφορείο για την Αγία Πετρούπολη.

Από το σταθμό των λεωφορείων της Αγίας Πετρούπολης, τα λεωφορεία SKSavto αναχωρούν για Ταλίν στις 5:45.

Ένα λεπτομερές πρόγραμμα και η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων λεωφορείων είναι διαθέσιμα στους ιστότοπους Baltic Shuttle και SKSauto (η αγορά με τραπεζικές κάρτες ρωσικών τραπεζών είναι δυνατή). Η προπώληση των εισιτηρίων είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Εδώ ο χάρτης που μπορούμε να δούμε που βρίσκονται τα λεωφορεία στα σύνορα Ναρβα - Ιβανγοροντ.
Screenshot_20240516-212303.png

Εδώ της Lux express
Changes in the Lux Express’ St. Petersburg lines’ timetables from February 1

Αεροδρόμιο Ελσίνκι - Λιμάνι Ελσίνκι

Helsinki West Harbour Terminal 2 | Tallink Silja - Tallink Silja Line
Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε κατι από Εσθονία. Αυτά μας φτάνουν.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.301
Μηνύματα
887.222
Μέλη
38.967
Νεότερο μέλος
plg-12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom