Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
εμεινα στο navona τελη οκτωβρη κ μου αρεσε πολυ!μαλιστα τους ειπαμε οτι ειμαστε νεονυμφοι κ οτι πηγαμε για μηνα του μελιτος εκει κ μας εδωσαν την σουιτα τους με τζακουζι κ μεγαλυτερο δωματιο!αυτο για μενα σημαινει πως σκεφτονται τον πελατη σαν επαγγελματιες!δεν το αναφερο για την παρεα σας φυσικα!χαχα!κεντρικοτατο κ αξιζε τα χρηματα που δωσαμε στο ακεραιο γιατι ολα ηταν στα ποδια μας!δεν χρησιμοποιησαμε μετρο καθολου 5 μερες!ολα ηταν διπλα!τα δωματια ηταν ολα ακριβα κι εκεινη την εποχη που πηγαμε αλλα απο οσο μου ειπαν κ φιλοι τα ξενοδοχεια στο ιστορικο κεντρο της ρωμης ειναι παντα ακριβα!βεβαια λογικο γιατι θα δεις πως βρισκονται σε πολυ παλια κτιρια ανακαινισμενα μεν αλλα ιστορικα δε!το διαμερισμα καλη ιδεα κ παρειστικα αλλα προσπαθησε να βρεις οσο πιο κοντα στο ιστορικο κεντρο κατα τη γνωμη μου παντα!η επιλογη ειναι δικη σου!!
για την μεταφορα σου απο το αεροδρομιο θα δεις με το βγειτε απο την παραλαβη των αποσκευων πολυ κοσμο να κατευθυνεται προς τη σταση του λεωφορειου που παει στο κεντρικο σταθμο!ειναι ευκολο θα δεις!οικονομικος τροπος κ φερεγγυος!!το πηραμε απο τον κεντρικο σταθμο για αεροδρομια στην επιστροφη κ ημαστε στην ωρα μας!
κοντα στο ξενοδοχειο που σου ειπα πιο πανω κ η πιτσαρια Da Baffetto που ειναι γεματη καθε βραδυ με ουρα απεξω για να καθησεις!μας την προτειναν,την προσεξαμε λογω της ουρας πεξω,στην προτεινω γιατι μου αρεσε κ το κλιμα εκει που ολοι καθομασταν σε μεγαλα τραπεζια με αλλους αγνωστους κ τα υλικα της πιτσας!η ζυμη καλη οχι τελεια αλλα σε ξυλινο φουρνο οποτε μετρουσε!καλη αναζητηση κ καλο ταξιδι!
 
Last edited:

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ευχαριστω πολυ karfitsa!!και ολους τους υπόλοιπους!!!!
Αυτο το γνωρίζω για το καθάρισμα αλλα μια παρέα απο 8 γυναίκες νομίζω οτι εχει πιο χαβαλέ σε διαμερισμα!Διαδρομη από Τσιαμπινο μήπως ξέρετε τι ειναι καλύτερο;Απο το διαμερισμα μας ζητάνε 72 ευρώ τα οκτώ ατομα ειναι καλα;(η μια διαδρομή)
Αν και εγω ειμαι υπερ των λεωφορείων για σας επειδή είστε και πολλές και θα έχετε και πολλά μπαγκάζια :innocent: φαντάζομαι.! .ναι να πατε με αυτο , 9 ευρώ..ειναι μικρη διαφορα απο τα λεωφορεία (3-4 ευρώ) αλλά θα γλυτώσετε χρονο και ταλαιπωρία ... Σε πια περιοχη ειναι το διαμέρισμα?
 

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Σαν να λέμε ημερήσιο πάσο. Δεν συμπεριλαμβανει το leonardo express να φανταστω;
Οχι απο το αεροδρομιο θα πας με www.terravision.eu με 4 ευρώ εως το Τερμινι... Οπως κατέβεις απο το λεοφωρειο θα πας προς στα δεξια προς τα πισω απο εκει που ηρθατε στον πρωτο κεντρικο δρομο αριστερα και απεναντι θα δεις στο φαναρι να ξεκινα το κοκκινο τουριστικο λεοφωρειο Hip on- hip off θα πας να παρεις το φυλλάδιο του εχει ενα χαρτη που ειναι τα μνημεια και πως παει το λεωφορειο...Δεν θα πας με αυτο.( νομιζω αυτο ειναι 35 ευρώ?)!.αλλα θα πας απένατι στο περίπτερο να παρεις με 3 ευρώ ενα χαρτη BUS-METRO της Ρώμης και ενα ημερήσιο εισιτήριο 6 ευρώ..ετσι γρηγορα θα καταλάβεις το τουριστικο της κομματι και πως μπορεις να κινηθεις και με τα λεωφορεια - τραινα για να γλυτωσεις ποδαρόδρομο και να δεις πιο πολλά.Αυτό εκανα εγω τη πρωτη φορα που πηγα Ρωμη και προσανατολίστηκα μεσα σε πολύ λιγο χρονο. ( Το leonardo ειναι πανακριβο)
 

MARIAKKN

Member
Μηνύματα
34
Likes
5
Piazza dei Spagna ειναι το διαμερισμα!για το Tivoli πως παμε εκεί;

Για το Tivoli πρέπει να κλείσουμε εισητήρια για την είσοδο από πριν?από ότι κατάλαβα από το site κλείνεις συγκεκριμένη ώρα?
Στην villa Borghese πληρώνεις για την είσοδο στο μουσείο όχι για τους κήπους έτσι δεν είναι?
 
Last edited by a moderator:

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Piazza dei Spagna ειναι το διαμερισμα!για το Tivoli πως παμε εκεί;
Μια χαρα περιοχη το διαμερισμα...να παρετε το Ταξι οπωσδήποτε.... Στο Tivoli δεν πρόλαβα να παω και τις 2 φορες....που πηγα Ρωμη Οκτώβρη και Νοέμβρη 2013.. Ωραια ιδεα μου δινεις ομως για ενα 4ημερο στη Ρώμη τον Μαϊο γιατι εχω αφησει και καποιους ανοιχτούς λογαρισμους με κατι Παγωτα!!! :D δωσε και περισσότερες πληροφοριες οταν εχεις..
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.398
Likes
9.331
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για το Tivoli πως παμε εκεί;
Αν και οφ τοπικ. Το θεμα αφορα διαμονη...

1.τραινο. Μετα ποδια (1+χιλιομετρο), ταξι, λεωφορειο.
2.λεωφορειο.Cotral.2 γραμμες. Πιο γρηγορη αυτη που παει απο τον Α24.
3.ταξι.
4. ενοικιαζομενο ΙΧ.

πιο ανετη λυση η 3. πιο οικονομικη η 2.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.201
Μέλη
38.967
Νεότερο μέλος
plg-12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom