Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

εγώ

Member
Μηνύματα
16
Likes
4
έχεις δίκιο, το παράκανα. είναι λίγα τα 300 αν και έχουν βρεθεί απότελέσματα ξενοδοχείων πάντα και κατά κανόνα στο Τermini. απλά τα ξενοδοχεία μέσα στο ιστορικό κέντρο, για τιμές 300-400 ευρω φαίνονται λιγο.. παλιά; πως να το χαρακτηρίσω. λίγο άσχημα τέλος πάντων :bleh:
 

James

Member
Μηνύματα
1.004
Likes
5.332
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με μπέρδεψες. Στα 300 ευρώ είναι ΚΑΙ το ξενοδοχείο εκτός από τα υπόλοιπα έξοδα?
 

theoargy

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Σε ευχαριστω πολυ για τις αναλυτικες και σαφεις οδηγιες σου.Ξεκινω την αναζητηση στα λινκ που ειδα στο μειλ σου. Καλη σου μερα!
 

εγώ

Member
Μηνύματα
16
Likes
4
300 ευρώ ήταν ΜΟΝΟ η τιμή του ξενοδοχείου για 4 βράδια, 3 άτομα. που υποτίθεται ότι με τον κατα κεφαλήν φόρο ανά νύχτα 4 ευρώ που χρεώνουν θα έφτανε τα 350. αλλά θα ανεβάσω λίγο τα στάνταρ σε 400-450 ευρώ.
 

athinaex

Member
Μηνύματα
23
Likes
2
Καλησπέρα...γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ξενοδοχείο στη Ρώμη που να ειναι ευκολη η προσβαση απο το αεροδρομιο Τσιαμπίνο?
 

athinaex

Member
Μηνύματα
23
Likes
2
Καλησπέρα , θα ταξιδεψουμε αρχες Φεβρουαριου για Ρώμη για διήμερο, δεν εχουμε σκοπο να επισκευθουμε μουσεια , για βολτα παμε....Επισης δεν εχουμε ιδεα απο ξενοχοδοχεια ουτε απο καφε και εστιατορια , εχει καποιος να προτεινει κατι που να αφορα οικογενεια με παιδακι 3 ετων? Τελος καπου αναφερθηκε για ¨επικυνδυνη" πολη οσον αφορα κλοπες και λιγο ανησυχησα μιας και θα χω και το παιδι μαζι
 

James

Member
Μηνύματα
1.004
Likes
5.332
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
400 ευρώ για 4 βράδια για το ξενοδοχείο. Χώρια τα υπόλοιπα οκ. Νομίζω θα βρεις αξιοπρεπές δωμάτιο στο Τέρμινι. Θυμήσου ότι το Τέρμινι δεν είναι και η πιο ωραία περιοχή του κόσμου αλλά πολύ βολική. Είναι ο κεντρικός σταθμός του μετρό εκεί, και το τέρμα/αφετηρία των διαδρομών από/προς το αεροδρόμιο.
 

vasilisD

Member
Μηνύματα
292
Likes
92
Η Ρώμη πραγματικά έχει παντού αστυνομία ... είτε λόγο αστυνομικού τμήματος είτε λόγο ασφάλειας σε κάποια πρεσβεία ή μουσείο - ιστορικό κτίριο ! τουλάχιστον αυτό παρατήρησα το καλοκαίρι που πήγα! τώρα όσον αφορά το airbnb από όσους έχω ακούσει είναι αξιόπιστο αλλά και εμείς έχουμε κλείσει για Παρίσι αρχές Μαρτίου μέσω airbnb ! φαίνεται αρκετά οργανωμένο και εξυπηρετικό site!
Τώρα για ξενοδοχείο όπως σου είπαν και τα παιδιά με λίγο ψάξιμο θα βρεις κάτι! Εμείς μέναμε στην via piave https://www.google.gr/maps/place/Vi...2!3m1!1s0x132f610902d607dd:0xbb59a8bd08eff908
άμα έχετε όρεξη για περπάτημα είναι μια χαρά περιοχή κατά την γνώμη μου! Βέβαια άμα κλείσεις διαμέρισμα πιστεύω θα βρεις κάτι πιο κεντρικό!
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Αθηνά καλησπέρα! Όσο αφορά το ξενοδοχείο, πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://www.tripadvisor.com.gr/ ώστε ανάλογα με την ημερομηνία και το διαθέσιμο μπάτζετ να βρεις μια καλή επιλογή. Εάν δυσκολεύεσαι να το χρησιμοποιήσεις, στείλε μου μήνυμα να σε βοηθήσω ευχαρίστως! Εν τάχει, όσο αφορά τα εστιατόρια αλάνθαστο κριτήριο είναι πάντα να προτιμάς λιγότερο κεντρικά σημεία και όπου βλέπεις ντόπιους! Όσο αφορά τα καφέ, με την έννοια που τα έχουμε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Δηλαδή οι Ρωμαίοι συνηθίζουν να το πίνουν στο όρθιο και μέσα σε 5 λεπτά έχουν φύγει. Ειδάλλως, θα τον πληρώσεις στην τριπλάσια τιμή. Κορυφαία και παραδοσιακή επιλογή το καφέ στο Saint Eustachio που αναφέρω στο άρθρο μου! Για οτιδήποτε χρειαστείς, μη διστάσεις να μου στείλεις! Καλό ταξίδι στην υπέροχη Ρώμη!
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
258
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Καλησπερα, εμεις πηγαμε σεπτεμβριο δεν ενιωσα σε κανενα σημειο ναχει καποιο κινδυνο παρολο τον κοσμο, παντου υπηρχε αστυνομια, λενε οτι κοντα στο σταθμο μενουν αστεγοι κτλ. Αλλα εμεις μεναμε κεντρο οποτε δεν ειχαμε καμια σχεση με το σταθμο.
Για ξενοδοχεια εδω τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια διαβεσε ιστοριες και θα βρεις οτι χρειαστεις. Εγω θυμαμαι οτι φαγαμε στην pizza re πολυ ωραια προταση απο εδω μεσα, μειναμε στο relais sistina ηταν λιγακι ακβριβο εκεινη την περιοδο αλλα μειναμε υπερ ευχαριστημενει κ ηταν σε πολυ καλο σημειο.
Καλα να περασετε!!!
 

athinaex

Member
Μηνύματα
23
Likes
2
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, τα σχόλια σας ήταν πολύτιμα.Εαν δυσκολευτώ κάπου θα το καταλάβετε, μιας και θα επανέλθω με νέα ερώτηση , διαφορετικά θα σας έχω νέα μετα την επιστροφή.
 

kokoui

Member
Μηνύματα
375
Likes
495
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Καλησπέρα...γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω ξενοδοχείο στη Ρώμη που να ειναι ευκολη η προσβαση απο το αεροδρομιο Τσιαμπίνο?
Λογικά… να είναι κοντά στο termini. Για πληροφορίες μετακίνησης από και προς ανέτρεξε σε προηγούμενες απαντήσεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.471
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom