Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Μηνύματα
9
Likes
1
Γεια σας..χρειάζομαι μια βοήθεια...έψαξα στο Internet για την τιμή από το Domus Aurea - Nero's Golden House που θέλω να το επισκεφτώ όταν πάω στη Ρώμη το καλοκαίρι..αλλά βρήκα διάφορες τιμές..Ξέρεις κάποιος που έχει πάει ή που ξέρει σίγουρα πόσο είναι το εοσητήριο? Είμαι κάτω των 25 (αν υπάρχει κάποια έκπτωση. :)
 
Μηνύματα
9
Likes
1
Καμμία κούραση είμαστε εδω για να βοηθάμε οσο μπορούμε.
Δεν το βρισκω ουτε εγω,στο tripadvisor εχει ένα αλλο σε αλλη περιοχη αλλα οχι αυτο.Κοιτα τις κριτικές στο booking και κατά καιρούς κοιτα και αλλες προφορές.Θα βρεις πιστεύω και καλυτερα στο κέντρο.
Σε ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο με τη διαμονή...Γνωρίζεις αν η κρύπτη των Καπουτσίνων και η κλυδαρότρυπα έχουν εισητήριο; :)
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.443
Likes
4.446
Γνωρίζεις αν η κρύπτη των Καπουτσίνων και η κλυδαρότρυπα έχουν εισητήριο; :)
Για την κρύπτη των Καπουτσίνων που ξέρω, έχει εισιτήριο αλλά δεν είναι πολύ ακριβό, αξίζει πάντως σίγουρα να πάτε...
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.236
Likes
1.934
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Σε ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο με τη διαμονή...Γνωρίζεις αν η κρύπτη των Καπουτσίνων και η κλυδαρότρυπα έχουν εισητήριο; :)
δεν ξερω κατι δεν εχω παει. Θα σου απαντήσου ομως σίγουρα όσοι ξέρουν.
 

agg19

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Και εγώ στην περιοχή κάτω από το Τερμινι έχω κλείσει και είναι φθηνά και κοντά σε όλα τα βασικά αξιοθέατα. 15 λεπτά δρόμος μαξ. Δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τόση αστυνομία κλπ
Ποτέ θα πας ;
 

agg19

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Καλησπέρα στην περιοχή Τερμινι θα μείνω 15-18 Φεβρουαρίου ήθελα ήθελα να μου προτείνεται για βράδυ που μπορω να πάω κοντά (πχ για χαλαρό ποτό , για φαγητό )
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
02 φεβρουαριου 2016.
απο ciampino στο termini αγορα εισιτηριων την ωρα που ανεβαινεις στο λεωφορειο . ανεβαινεις σε αυτο που φευγει πρωτο . η terravision το εχει 4 euro ..στην επιστροφη απο το termini στο αεροδρομιο αγοραζεις πρωτα εισιτηριο απο το γραφειο της terravision και κοστιζει 6 euro .
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.386
Likes
9.309
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
.στην επιστροφη απο το termini στο αεροδρομιο αγοραζεις πρωτα εισιτηριο απο το γραφειο της terravision και κοστιζει 6 euro .
μπορεις να εχεις κρατησει και να προπληρωσεις την επιστροφη με την ιδια τιμη των 4Ε (συνολο 8 δηλ πηγαινε-ελα). υποψη ανεβαινεις σε οποιο ναναι ασχετα απο την αρχικη ωρα κρατησης...αρκει να εχει θεση εννοειται.
 

onoma meloys

Member
Μηνύματα
70
Likes
25
Στα περισσότερα αξιοθέατα ισχύει έκπτωση για τα άτομα 18-25 ετών ανεξάρτητα από το αν είναι φοιτητές ή όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επίδειξη εγγράφου που αποδεικνύει την ηλικία σου π.χ. ταυτότητα. Η πιο χτυπητή εξαίρεση σε αυτό που μπορώ να θυμηθώ είναι το Βατικανό, στο οποίο έχεις έκπτωση μόνο αν είσαι φοιτητής. Το πάσο μας (κι εγώ φοιτήτρια είμαι) δεν είναι έγκυρο στο εξωτερικό, εξάλλου είναι και γραμμένο στα ελληνικά. Για να αποδείξεις στο εξωτερικό ότι είσαι φοιτήτρια πρέπει να εκδώσεις ευρωπαϊκό πάσο, το οποίο όμως κοστίζει 12,5€ (μέχρι πέρσι τουλάχιστον τόσο κόστιζε).
Νομίζω, και παρακαλώ αν κάνω λάθος να με διορθώσουν οι πιο έμπειροι, ότι δεν συμφέρει να τα δώσεις, διότι όπως ανέφερα ως επί το πλείστον η έκπτωση είναι για νεαρά άτομα όχι για φοιτητές.
Το πασο μας ειναι εγκυρο,τουλαχιστον στην Βουδαπεστη με την επιδειξη του πασου μπαιναμε σε μουσεια και λοιπα με μειωμενο κομιστρο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.467
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom