Καλημερα!! Κατα την γνωμη μου θα βολεψει περισσοτερο το 2ο γιατι ειναι πολυ κεντρικο σημειο . Το πρωτο ειναι ομορφο σαν περιοχη γιατι το βραδυ θα σε κουρασει τοσο περπατημα. Εγω ειχα μεινει κοντα στην Piazza del popolo γιατι ηταν πιο οικονομικα απο το να μεινεις πχ piazza di spagna η trevi και βολευε η σταση του μετρο για ευκολη μεταφορα στο αεροδρομιο. ο δρομος λεγονταν via di ripetta και το ξενοδοχειο Rome center relais (δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενη αλλα τριγυρω ειχε πολλα ωραια απλα εκλεισα τελευταια στιγμη...). Ελπιζω να σε βοηθησα...Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά στο forum.
Εύχομαι σε όλους να έχουμε καλή χρονιά, με πολλή πολλή υγεία, αγάπη και όμορφα ταξίδια!!
Συγχαρητήρια για την φοβερή δουλειά που κάνετε και μας δίνεται πληροφορίες για τα ταξίδια μας.
Κανονισμένο τετραήμερο ταξιδάκι για Ρώμη 12-15 Απρίλη και πάμε στο θέμα της διαμονής.
Αποφεύγουμε το Termini λόγω πληροφοριών (μπορεί και να μην υπάρχει κανένας λόγος αλλά καλύτερα έτσι).
Εγώ αρχικά κοίταξα για την περιοχή Βατικανό-Πράτι και βρήκα κάτι που μου άρεσε
https://www.booking.com/hotel/it/ale-amp-niki-39-s-home.en-gb.html , κάνοντας και μια κράτηση χωρίς ακυρωτικά και λοιπά. Έχει καλά σχόλια και λέει και για πρωινό.
Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να πηγαίνουμε κέντρο με τα πόδια και βόλτες και στην συνέχεια νυχτερινή επιστροφή για να δούμε την Ρώμη φωτισμένη που φαίνεται πανέμορφη.
Θα μπορούσε αυτό να γίνει ή είναι πολύ πολύ μακριά?? Υπολογίζω ότι είναι κανένα μισάωρο περπάτημα ή λέω λίγο??
Θα μπορούσαμε βέβαια το πρωί να κατεβαίνουμε με μετρό και να γυρνάμε το βράδυ με τα πόδια.
Επίσης σαν περιοχή λέει τίποτα ή είναι χάλια. Έχουμε κίνδυνο περπατώντας το βράδυ?
Στην συνέχεια και συζητώντας με κάποια παιδιά από εδώ σκέφτομαι μήπως είναι πολύ μακριά και δεν βολεύει οπότε κοιτάζω και για πιο κεντρικά και είδα και αυτό που μου φάνηκε συμπαθητικό.
https://www.booking.com/hotel/it/i-fiori-de-39-mario-suites.el.html
Κάθε πρόταση στα ίδια χρήματα (ή οριακά και λίγο παραπάνω) για κέντρο θα εξεταστεί σοβαρά!!!
Σας ευχαριστώ,
Χρήστος.