Σε ετοιμότητα ο στρατός στη Βενεζουέλα

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σε τεντωμένοι σχοινί βαδίσουν οι σχέσεις των δυο κρατών μετά την απόφαση του Ούγκο Τσάβες να απελάσει το διπλωματικό προσωπικό της Κολομβίας. Σε κατάσταση ετοιμότητας ο στρατός!


Ο στρατός της Βενεζουέλας στα σύνορα με την Κολομβία βρίσκεται επί ποδός, έτοιμος να υπακούσει στις εντολές Τσάβες ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας. Ήδη από την Πέμπτη τα στρατεύματα της χώρας έχουν τεθεί σε "κατάσταση ύψιστου συναγερμού".

Αφορμή για όλα αυτά ήταν οι κατηγορίες της Κολομβίας πως η Βενεζουέλα ανέχεται την παρουσία κολομβιανών ανταρτών στο έδαφός της. Η “απάντηση” ήταν να δοθεί διορία 72 ωρών στους Κολομβιανούς διπλωμάτες να εγκαταλείψουν τη χώρα, ενώ διατάχθηκε το κλείσιμο της πρεσβείας της Βενεζουέλας στη Μπογκοτά.
Σύννεφα πολέμου στα σύνορα Βενεζουέλας-Κολομβίας - synnefa polemou sta synora venezouelas-kolomvias
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
μακαρι να εξελιχθουν ολα ηρεμα και ωραια,αν και η αληθεια ειναι οτι με ψιλοπροβληματισε λιγο η ειδηση αυτη..:roll: την αλλη κυριακη πεταω για καρακας και αμεσως παιρνω λεοφωρειο για μπογκοτα,αλλα δεν ειναι και λιγο ριψοκινδυνο αυτο..??απο την αλλη ομως δεν εχω και χρονικα περιθωρεια να σκεφτω-αλλαξω κατι στα πλανα μου..!:roll:μακαρι βεβαια να εξομαλυνθουν οι σχεσεις μεταξυ των δυο χωρων και να μην υπαρξει κανενα προβλημα:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.470
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom