Σε ποια ηλικια ξεκινησατε να ταξιδευετε?

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
4 ετων έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην γειτονική κων/πολη με τους γονείς φυσικά.
 

Mhtsaina82

Member
Μηνύματα
63
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ
το πρωτο μου ταξιδι το εκανα και εγω σε ηλικια 3 ετων οικογενειακη επισκεψη σε συγγενεις στην πατρα εξωτερικο βγηκα πρωτη φορα πριν απο 10 χρονια στα 16 μου, δεκαπεντε μερες στην δανια το επομενο ταξιδι ηταν 5 χρονια μετα στην βαρκελωνη και απο περυσι που πηγαμε πραγα αποφασισαμε με τον φιλο μου να πηγαινουμε καθε χρονο και ενα ταξιδι.
 

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Εγώ ταξίδεψα στα 22 Λονδίνο που σπούδαζε η αδερφή μου.Ουσιαστικά από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω πηγαίνω κάθε χρόνο, ένα ή δύο ταξίδια εξωτερικό.
 

Mariza

Member
Μηνύματα
32
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ-ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Λατινική Αμερική
Πήγαινα έκτη δημοτικού όταν πήγα να μείνω με ανταλλαγή σε μια οικογένεια στην Κύπρο!Ακολούθησε η οικογένεια στη Σκωτία, κ μετά συνέχισα μόνη μου με ευρωπαϊκά προγράμματα (μέχρι κ πρόταση για το Ευρωπαϊκό σύνταγμα συντάξαμε!) σε Πορτογαλία, Δανία κ.α. Η κορύφωση της ταξιδιωτικής μου πορείας ήρθε με το erasmus στην Ισπανία, κ από τότε προσπαθώ να ταξιδεύω 2 φορές το χρόνο! Να' ναι καλά οι γονείς μου που είναι πολύ μπροστά και με "πετάξαν" από νωρίς έξω απ το σπίτι ;) ...!
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
η αγαπη για τα ταξιδια ηταν παντα εκει! με τα πρωτα λεφτα που εβαλα ποτε στην τραπεζα πηγα το πρωτο μου ταξιδι στα 20. εδω και 7 χρονια ταξιδευω και δεν θελω να σταματησω!!! εχω μια παρεα που καθε χρονο οργανωνουμε ταξιδακι, το εχουμε στανταρακι, αλλα αμα βρω ευκαρια παιρνω απλως τον αντρα μου και φυγαμε! στην αρχη δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι ειμαι τοσο κολλημενη με τα ταξιδια! τωρα δεν μπορει να ξεκολλησει ουτε κι αυτος!!!!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
στην ελλαδα ταξιδευω απο πολυ μικρη ηλικια..στο εξωτερικο πρωτη φορα πηγα στα 13 μου χρονια, με τους γονεις μου στο παρισι(ηταν θυμαμαι το δωρο μου για το πρωτο πτυχιο γαλλικων που πηρα)!ενθουσιαστηκα θυμαμαι..ειχα ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη οσες μερες μειναμε εκει!στην συνεχεια,3 καλοκαιρια συνεχομενα ταξιδεψα μονη με προγραμματα ανταλλαγης μαθητων!πηγα την πρωτη χρονια γερμανια(φρανκφουρτη-μαινζ-χαιλδεμβεργη), την δευτερη γαλλια-ελβετια(εμενα σε ενα χωριο στα συνορα) και την τριτη αγια πετρουπολη!πηγα χριστουγεννα βουδαπεστη-βιεννη!μετα ενα μικρο κενο μεσολαβησε και ηρθε η φοιτητικη ζωη!ταξιδια που τα οργανωνα μονη μου, μαζευοντας πληροφοριες απο δεξια και αριστερα!με το αγορι μου καποια απο αυτα, καποια αλλα με τις φιλες μου!μαδριτη, φρανκφουρτη παλι, στρασβουργο, βιεννη, μπρατισλαβα, λυον, παρισι, γκρενομπλ, ντιζον..και αυριο βερολινο!!δεν κρατιεμαι πια..γυριζω απο το ενα ταξιδι και αμεσως αρχιζω να ψαχνω το επομενο..ειναι εθισμος?παθος?δεν ξερω..αυτο που ξερω ειναι πως καθε φορα που επιστρεφω απο καποιο ταξιδι, αισθανομαι παραξενα γεματη!!
 

Giorgio_65

Member
Μηνύματα
24
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Τουρκια
Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό το πραγματοποίησα οταν ημουν 20 χρονών (long time ago!) στην Ιταλία, οπου πηγα για να σπυδάσω στη σχολή καλών τεχνών (ζωγραφική). Ακολούθησαν πολλά ταξιδια στην Ευρώπη, με προτίμηση πάντα στην Ιταλία, στην οποία αισθάνομαι "σαν στο σπίτι μου"! Με τι συχνότητα? Εξαρτάται απο τον πόσο ελεύθερο χρόνο έχω στη διαθεση μου! Για τον παράγοντα "χρημα" ποτε δεν ανησυχούσα, γιατι ενας "παλιος" σαν κι εμενα, παντα εύρισκε (και βρίσκει) "παραθυράκια"! Καθε δυο χρονια το πολυ τρια έκανα ένα ταξιδι Ευρώπη. Αλλα απο το 2001 που "εμπλεξα" με την κατασκευή (οικοδόμηση) του ξενώνα στο χωριό, τα παντα άλλαξαν και δεν βρισκω πια το χρόνο που θα ήθελα! Μονο "δραπετεύω" πιά! Ευτυχώς που δεν έχω και οικογενειακές υποχρεώσεις!!!
 

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εγω ξεκινησα στα 15. Πηγα 15 μερες με τη μητερα μου Ολλανδια, Γερμανια και Ελβετια. Στα 19 πηγα ερασμους στη Γερμανια και ουσιαστικα ταξιδευα 6 μηνες! Απο τοτε πηγαινω συνεχεια στο εξωτερικο, κυριως στην Ευρωπη και ανυπομονω να ανοιξω τα φτερα μου και σε αλλες ηπειρους!
 

taxidiara!

Member
Μηνύματα
170
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
εγω ξεκινησα στα 16 μου με την οικογενεια μου παντα!πρωτο ταξιδι μπαλι,μπανκογκ,σιγκαπουρη!!απο τοτε καθε χρονο και μεχρι τωρα στα 23 μου καπου παμε!!το βασικο νομιζω ειναι τα λεφτα και μετα η παρεα!γιαυτο καλα να μαστε και να χουμε λεφτα να γυρισουμε οοοοολο τον κοσμο!!!!!!:D
 

Vito

Member
Μηνύματα
746
Likes
1.019
Εγώ πάλι, αρχισα από μικρός τα ταξίδια στην Ελλάδα με τους γονείς μου...ας είναι καλά που μου μετέδωσαν το μικρόβιο της αναζήτησης και της περιήγησης από μικρό. (πρώτο ταξίδι με παρέα κρυφά από τους γονείς μου ήταν στη τριτη γυμνασίου στα μετέωρα)...
Αλλά ποτέ δεν είχα πάει εξωτερικό ( αν και το ονειρευόμουν σα τρελός) μέχρι το 2003 (1ο έτος φοιτητης) όταν μια μέρα πριν φύγει ο κολλητός για μία συνέντευξη στο πανεπιστήμιο του Leeds μου πρότεινε να πάμε μαζί γιατί ο πατέρας του τελευταια στιγμή έμαθε ότι δεν μπορούσε να τον συνοδεύσει.....Από τότε εχω πάρει σβάρνα όλα τα προγράμματα του πολυτεχνείου (erasmus, iaeste, best,...) καθώς επίσης έχω επισκεφτεί ελληνες και ξένους φίλους που έχω γνωρίσει μέσω των προγραμμάτων.. γενικά προσπαθώ να επισκέφτομαι καθε χώρα τουλάχιστον 3 βδομάδες με ένα μήνα ώστε να την γνωρίζω όσο καλύτερα γίνεται (με εξαίρεση την Ισπανία όπου έκατσα 7μηνο και τη Σλοβακία 2μήνο και 2-3 χώρες για κάποιες μέρες).
Από τον Οκτώβριο έχω μετακομήσει στα Χανια όπου έχω αρχίσει μεταπτυχιακό. Οι λόγοι που το κάνω είναι επειδή θέλω να μείνω ένα διάστημα σε ελληνική πόλη πέρα της Αθήνας καθως επίσης θέλω να έχω πρόσβαση σε φοιτητικά προγράμματα...
Οπως το βλέπω, η αγάπη για αναζήτηση θα συνεχίζεται για καιρο.....:clap:
 

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.779
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Στην Ελλαδα τα ταξιδια ξεκινησαν για μενα απο μικρος καθως οι γονεις μου με επερναν μαζι τους αν και βεβαια δεν θυμαμαι και πολλα. Απο εκει και περα οποτε μπορω γυρναω την Ελλαδα για διασκεδαση ή δουλεια. Στο εξωτερικο πρωτη φορα πηγα στα 15 στην Γαλλια.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.516
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom