Στελνοντας τους γονεις εξωτερικο

pharmagal23

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημερα σε ολους!Θελω να οργανωσω ενα ταξιδι εκπληξη για τους γονεις μου που εχουν επετειο γαμου τον αλλο μηνα σε καποιον Ευρωπαικο προορισμο.Σκεφτομουν για Παρισι ή Βιεννη ή Πραγα,μονο που φοβαμαι οτι ο Νοεμβρης ειναι ''νεκρος μηνας'' για τα πρακτορεια.Δεν θα ηθελα να τους παραλαβει ενας ξεναγος,να τους γυρισει λιγες ωρες κ να τους παρατησει για το υπολοιπο της εκδρομης,την στιγμη που δεν μιλανε καλα αγγλικα....Βασικα,εχετε να μου προτεινετε καποιο πραγματικο αξιοπιστο γραφειο και ισως να με βοηθουσατε να καταληξω σε προορισμο μιας και το ταξιδι θελω να εχει ρομαντικο χαρακτηρα?
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Πολυ καλη η σκεψη σου,να προσφερεις,ενα τετοιο δωρο στους γονεις σου.Δεν γνωριζω,τις υπηρεσιες,καποιου συγκεκριμενου πρακτορειου,γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα μεχρι τωρα.
Βεβαια,πριν κλεισεις καποιο τετοιο ταξιδι,υποθετω οτι θα πρεπει να τους το πεις,για να εισαι σιγουρη,οτι το θελουν και εκεινοι.
Αυτο που ζητας,βεβαια απο το πρακτορειο θα ειναι ιδιαιτερο,γιατι συνηθως οσοι συμμετεχουν,εχουν και χρονο ελευθερο και οχι με συνοδεια...
Οι πολεις που ανεφερες,ειναι πολυ ωραιες και κανουν και για το σκοπο,που ανεφερες...αλλα πρωτα πρεπει να βρεις το πρακτορειο...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.302
Μηνύματα
887.258
Μέλη
38.969
Νεότερο μέλος
Angeloti55

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom