Γενικά Στην Ευρώπη με τραίνο!

haritos

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Paris
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη με τραίνο με αφετηρία την Αθήνα...Πόσο κοστίζουν τα εισητήρια για νέους και αν μπορείται δώστε μου κανένα link...Ευχαριστώ πολύ!
 

Donnie darko

Banned
Μηνύματα
39
Likes
13
Ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένο προορισμό ή για ταξίδι με τρένο με κάρτα interrail;Η global pass κάρτα interrail κοστίζει για νέους κάτω των 26 απο 159 ευρώ για 5 μέρες ταξιδιού μέχρι 399 ευρώ για ένα μήνα απεριορίστων διαδρομών σε όλη την ευρώπη...Για περισσότερες πληροφορίες πάτα στο google interrailnet.com είναι πολύ κατατοπιστική η σελίδα....
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
αν θυμαμαι καλα το interail δεν περιλαμβάνει στη τιμή τις μετακινήσεις εντός της χώρας σου άρα παίζει να πληρωνείς και κάποια έξτρα λέφτα απο την τιμή που βλέπεις στο σαιτ (απο και προς την αθήνα για τον πρωτο/τελευταίο προορίσμο σου). Επίσης να υπολογίσεις ότι σε πολλές διαδρομές πρέπει να κάνεις κράτηση για τη θέση σου πραγμα που πολλές φορές συνεπάγεται +5 εώς 10 ευρώ ανα διαδρομή ανάλογα με το τρένο. Σκέψου και την εκδοχή να ξεκινήσεις ή/και επιστρέψεις με easyjet. Υπέροχη εμπειρια, θα περάσεις υπέροχα!

οτι άλλο θες εδώ είμαστε.
 
Μηνύματα
55
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδια, Σιβηρία,Sealand
. Επίσης να υπολογίσεις ότι σε πολλές διαδρομές πρέπει να κάνεις κράτηση για τη θέση σου πραγμα που πολλές φορές συνεπάγεται +5 εώς 10 ευρώ ανα διαδρομή ανάλογα με το τρένο.

οτι άλλο θες εδώ είμαστε.
Αυτο με την κρατηση δε συνεβη σε εμενα και εκανα το ταξιδι πριν 2 χρονια σε 5 διαφορετικες χωρες. εξτρα χρηματα πληρωνεις σε τρενα οπου πρεπει να κλεισεις κουκετες, αλλα maximum εμας μας πηγε 25 ευρω και αυτο κυριως σε μετακινησεις αναμεσα σε χωρες. Αρκετα εσωτερικα, πχ της Ιταλιας, ηταν δωρεαν για εμας τους pass holders.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ο Skullflower έχει δίκιο. Ισπανία για παράδειγμα η κράτηση είναι υποχρεωτική.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.829
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom