Στρατός και θητεία

Nikos1986

Member
Μηνύματα
932
Likes
4.167
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τι σειρές είναι αυτές; :shock:

Λοιπόν, θα πω 2-3 πράγματα για την Κύπρο...

Για εξόδους έχεις τις επιλογές των μεγάλων πόλεων: Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσσός, Πάφος. Άντε βάλε και Αγία Νάπα. Τις καθημερινές, λόγω περιορισμένου χρόνου, πας στην πόλη που σε πάει το πούλμαν του στρατοπέδου. Τα σαββατοκύριακα, που έχεις έξοδο νωρίτερα, μπορείς να πάρεις τα intercity (σαν τα δικά μας ΚΤΕΛ) και να πας δωρεάν σε κάποια άλλη πόλη. Οι διαδρομές, τουλάχιστον με τα στάνταρ της Ελλάδας, είναι μικρές. Υπολόγιζε λίγω κάτω από ώρα για Λευκωσία-Λάρνακα, έως το πολύ 2 ώρες Λευκωσία-Πάφος. Οι πόλεις είναι μικρές και γυρνάς (το κέντρο τουλάχιστον) εύκολα με τα πόδια. Τα στέκια θα τα μάθεις εκεί, από τους παλιούς. Αλλά για να μπήκες στο forum, μάλλον δεν θα φοβάσαι να εξερευνήσεις και λίγο...

Για τη συχνότητα των εξόδων, αυτό είναι αποκλειστικά θέμα του εκάστοτε διοικητή. Παίζει ρόλο και η δύναμη του στρατοπέδου (πόσα άτομα είστε), αλλά τον κύριο λόγο τον έχει ο διοικητής. Δεν μπορείς να το μαντέψεις εξ αρχής.

Το καλό με την Κύπρο είναι πως δεν μαζεύει βυσματίες, οπότε δεν υπάρχουν τρελές αδικείες με τις υπηρεσίες. Αυτό για τους εξ Ελλάδος. Το κακό είναι πως θα πρέπει πρώτα να περάσεις από Αυλώνα :bash: :icon_evil::icon_evil::icon_evil:

Οπουδήποτε και να πας, κοίτα να μην πας προκατειλημμένος (είτε αρνητικά είτε και το τελείως άνετο). Σίγουρα θα βρεις άτομα να ταιριάξεις και έχε στο νου σου πως οι φιλίες του στρατού κρατάνε μια ζωή!!!

Εγώ ήμουν σειρά 332: Θήβα - Αυλώνα - Τσέρι (8 μήνες παρά 1 βδομάδα) - Μεγάλο Πέυκο.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.892
Likes
26.985
@panpan kai @makisg αυτός που άνοιξε το θέμα αναφέρεται κυρίως για εμπειρίες μετά μετά τον ΒΠΠ όχι πριν ή αυτού του αιώνα τέλος πάντων όχι του προηγούμενου...:D
Μόλις είχαμε βγάλει τις χλαμύδες και φορούσαμε φόρμες. :):)
Κατά την διάρκεια της θητείας είχε καταργηθεί το σώμα των πελταστών.. :bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.281
Μηνύματα
886.482
Μέλη
38.950
Νεότερο μέλος
vaggelis55

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom