Γενικά Συνηθειες στα Αεροδρομια!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
ioanna άσε ...μιλάμε για μεγάλο νούμερο!!!:rolleyes:
ειμαι αντισυμβατικός τύπος γενικότερα!!!
Γι αυτό αφήνεις εποχή μόνο και μόνο με το πέρασμα σου, δημιουργείς στυλ με την εμφάνιση σου. :bleh:.
 

maria30

Member
Μηνύματα
238
Likes
734
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ηρεμώ τον αντρούλη μου, μιας και δεν μπαίνει με τίποτα σε αεροπλάνο, και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί εξακολουθώ να πετάω μόνη μου.
 

kanaliotis

Member
Μηνύματα
143
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ πάντως επειδή πετάω συνήθως από το Μακεδονία, και ώς γνωστό δεν μπορείς να κάνεις και καμια βόλτα, σκοτώνω την ώρα μου, παίζοντας ένα παιχνιδάκι στο κινητό...
Τόσο βαρετά!!!
 

monalisa

Member
Μηνύματα
19
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Βέλγιο χωρίς επιστροφή...
Εγω θεωρω καλό να είσαι αρκετα νωρίς 2-3 ώρες πριν στο αεροδρόμιο...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..βέβαια η παραμονή στο αεροδρόμιο είναι και από τις αγαπημένες στιγμ΄ες του ταξιδιού...όχι τόσο για τα μαγαζια...όσο για την κίνηση που υπαρχει....άνθρωποι φουριόζοι πάνε από δω και από κει...ζευγάρια..οικογένειες με παιδάκια...ακούς τόσες γλώσσες...γέλια κλάματα (ενίοτε) ..γενικά παίρνεις μια γεύση όχι μόνο απο το δικό σου ταξίδι..αλλά και από τον άλλων.... Βέβαια μου χει τύχει οι 3 ώρες να γίνουν 15 (!) όταν πετώντας από Θεσ/νίκη για Πράγα να έχει ομίχλη στο αεροδρόμιο στην πράγα και να καταλήξω στην Δρέσδη περιμένοντας να δω πως θα γυρίσω στην Πράγα! Κοιμήθηκα με φίλους στο πάτωμα του αεροδρομίου αφού τα καθίσματα είχαν καταληφθεί από τους άλλους της πτήσης.... και δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο έχω κάνει... Θα το θυμάμαι όμως μια ζωή!
 

guide

Member
Μηνύματα
24
Likes
4
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία!!!
Συνήθως φτάνω στο αεροδρόμιο 2 ώρες νωρίτερα πάντα με μετρό-προαστιακό!
Κάνω τσεκ-ιν και μετά δοκμάζω κολώνιες συνήθως κανά 6αρι (μέχρι στιγμής δεν μου έχει παροπονεθεί συνεπιβάτης)χεχε!!
 

iliangelo

Member
Μηνύματα
47
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
??Το σκεφτομαι
Eγω προσπαθω να ειμαι 2 ωρες πριν στο αεροδρομιο.Παρόλο που γενικα το πετυχαινω κανα δυο φορες παραλιγο να χασω πτηση επιστροφης.1 φορα στο Σαρλ Ντε Γκολ λογω των 3 διαφορετικων τερμιναλ,ρωτησα σε ενα γκισε απο που φευγει η Aegean και απο λαθος με στειλαν στο τσεκ ιν της Αιρ Φρανς που ηταν σε αλλο εντελως τερμιναλ.Αλλη μια φορα στη Βιεννη λογω εργων μπλεξαμε στο δρομο και οταν φτασαμε ειχαμε και υπερβαρο...οποτε αρχισαμε τις τραμπες στα πραγματα και μπηκαμε τελευταιοι...Μαλλον θα καθιερωσω οχταωρο...πριν..
 

periigitis

Member
Μηνύματα
116
Likes
62
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Πάω πάντα μιάμιση με μια ώρα νωρίτερα, επειδή όμως ταξιδεύω αρκετά συχνά με ενδιάμεσο σταθμό το Ελ. Βενιζέλος και συνήθως έχω μια αναμονή των 2 ωρών, πάντα πάω στο συγκεκριμένο καφέ το οποίο ποτέ δεν έχω παρατηρήσει πως λέγεται (και τα μυαλά στα κάγκελα), είναι λίγο πριν το lounge της Olympic με θέα τον αεροδιάδρομο και πάντα παραγγέλλω το ίδιο (ESPRESSO FREDDO σκέτο)! Αμέσως μετά προχωραω μερικά βήματα πιο κάτω που έχει μια μικρή αίθουσα αναμονής και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα έτσι ώστε να περάσω τον έλεγχο! Κάποιες φορές πάω και για ψώνια, έτσι για να σπάσει λίγο η μονοτονία…
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.171
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Περιπου 2-2,5 ωρες νωριτερα. Μετα το check in περναω κατευθειαν απο τον ελεγχο. Αγοραζω νερο και πηγαινω στα μαγαζια, οπου συνηθως ψωνιζω σοκολατες και αρωματα. Καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της αναμονης επισκεπτομαι οπωσδηποτε το W.C. Εχω παει σε ολες τις τουαλετες ολων των αεροδρομιων που εχω βρεθει. Ειτε πριν αναχωρηση, ειτε μετα την αφιξη, ειτε κατα το stopover, ειτε οταν περιμενω καποιον να ερθει.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εχω ξαναγραψει... αλλα ξαναγραφω..
Βαριεμαι οικτρα τα αεροδρομια.. Προσπαθω να πηγαινω οσο το δυνατο αργοτερα..
Αν και δε με τιμα το παρακατω , παρολα αυτα θα το πω... Ενα μελανο σημαδι στην ταξιδιωτικη μου ζωη..
Περσυ τον Ιουνιο επισκεφθηκαμε το Ισραηλ. Παρασκευη βραδυ και γω με formal περιβολη(το ειχα σκασει πριν απο ενα γαμο)καταφθανω στο Ελ.Βενιζελος. Τρεχω να αλλαξω (μην παω και σαν την lady D στο Τελ Αβιβ και εχουμε δραματα)και ανακαλυπτω οτι αντι του διαβατηριου μου ειχα φερει μαζι το διπλωμα οδηγησης.....
Σοκ, σοκ, σοκ ..... Το γνωστοποιω στην παρεα και ταυτοχρονα τηλεφωνω σε μελος της οικογενειας μου, ο οποιος ως αλλος Σουμαχερ ετρεξε και μου το εφερε μεσα σε 30 λεπτα!!!!!!!!!!!!!
GOD BLESS WEB CHECK IN !!!:haha:
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι εγώ περίπου ίδιες ώρες νωρίτερα με τον πάραπάνω μου πηγαίνω.Επισκέπτης τουαλετών επίσης αλλά όχι σε βαθμό θαμώνα.Εγώ πάλι παρατηρώ τι μάρκα είναι τα είδη υγιεινής του αεροδρομίου.....

Επισκέπτομαι αυστηρά μόνο ότι ασχολείται με αλκοόλ και καπνά.Ειδικά από τα πρώτα σχεδόν σίγουρα θα πάρω κάτι,με προτεραιότητα επιλογής εμφιαλώσεις που απευθύνονται αποκλειστικά σε duty free (και δεν αναφέρομαι στο μέγεθος του λίτρου).
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.283
Μηνύματα
886.586
Μέλη
38.952
Νεότερο μέλος
barkoulis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom