Ταξιδιωτικές προθέσεις του 2014

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Για το καλοκαίρι είναι προγραμματισμένες 2-3 εβδομάδες στην Ελλάδα, σε πρώτη φάση στη λακωνική Μάνη και μετά ίσως λίγες μέρες στο Αγκίστρι.
Λέμε προς το τέλος του έτους να πάμε κι ένα μεγαλύτερο ταξίδι, για το οποίο παίζουν οι εξής σκέψεις: Τανζανία, Περού ή Κολομβία. Εντελώς διαφορετικά ταξίδια, πρέπει να κάτσω να διαβάσω για να δω τι ταιριάζει πιο πολύ στις διαθέσεις μας.
 

georgeant

Member
Μηνύματα
603
Likes
2.519
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Έχω ήδη κλείσει για Πράγα-Βιέννη-Βουδαπέστη 9 μέρες τον Αύγουστο και συζητάμε και για τα επόμενα Χριστούγεννα Rothenburg-Black Forest-Strasbourg αλλά δεν είναι σίγουρο, ανάλογα με τα οικονομικά μας.
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
548
Likes
1.018
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ισπανία και Ρωσία είναι σίγουρες γιατί έχουν κλείσει ήδη, ολιγοήμερα πάντως. Αργότερα τουλάχιστον μια Κολομβία και ίσως λίγο Περού ή Δομ. Δημοκρατία και προς το τέλος του χρόνου ελπίζω να κάνω εκείνο το μεγάλο μακρινό που μου χρωστάω, προς Ωκεανία μεριά...
Το πολυπολιτισμικό το απέσυρες!; Συμπονώ.
Να το κάνεις εκείνο που σου χρωστάς, να το διαβάσουμε κι εμείς, τα μακρινά φαντάζουν πιο μακρινά το 2014.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.892
Likes
26.981
Στις προθέσεις είναι πολλοί οι προορισμοί.
Γλασκώβη,Γαλλία,Μόναχο,Βερολίνο,Ανδόρρα,Μαγιόρκα,Ιμπιζα,Χρωστάω μια Ανδαλουσία
στην γυναίκα μου και ίσως παμε απεναντι στο Μαρόκο.
Επείσης στις προθέσεις μου είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τελευταία παίζει μια Σουηδία αλλα αυτή είναι για ιατρικούς λόγους.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.395
Likes
9.322
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
κλεισμενα εχω (πλην Ιταλίας , Γερμανιας) καθαρα αναψυχης: Ιορδανια φεβρουαριο (για Πέτρα), Μαροκο μαρτιο(Καζαμπλανκα για Φεζ), και τα δυο με ουρανοομαδα εννοειται, όπως και Ιταλια, Γερμανια.
στις προθεσεις Κεντρικη-Νοτια Αμερικη (θα εξαρτηθει απο τις "προθεσεις" της ουρανοομαδας) και Ν. Αφρικη ή Ιαπωνια (θα εξαρτηθεί απο τις προσφορες μιλιων των Τευτόνων- που ελπιζω φετος να ξεφορτωθω την παλιοκαρτα τους, πολυ με εχει συγχυσει..)
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.332
Likes
3.544
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Το 13 για μενα ηταν υπερπαραγωγή, δυστυχώς το 14 δεν προβλέπεται

Προς το παρον έχω κλεισει μια Σαντορίνη τον Ιούλιο να δω το ηλιοβασίλεμα :)
κ ευελπιστώ για ενα ΠΣΚ Αθήνα μέσα στον Μάρτιο να δω επιτέλους την Ακρόπολη :rolleyes-80: (ελπίζω μονο μην πέσω παλι σε απεργία !!!) --- Μένουμε Ελλάδα δλδ

Παρολ'αυτά, ρίχνω κρυφές ματιές στην Τοσκάνη (για το Πάσχα) και στις Κάτω Χώρες για το τέλος καλοκαιριού
Αισιοδοξώ ... :cool:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Επειδη,το δικο μου ταξιδακι,το βαζω,οπως παντα,τελος του χρονου,θα ηθελα να παω Βανκουβερ και βορειοανατολικες ΗΠΑ...αν δεν μου βγει,θελω Ανδαλουσια.....στο εσωτερικο,αν μπορεσω ,λιγες μερες στην εξωτικη Κινετα:lol:...
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.772
Likes
15.432
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
και εμένα στις προθέσεις μου είναι 5-6 μέρες Σικελία για το Πάσχα η οποία όμως μπορεί να αντικατασταθεί (για οικογενειακούς λόγους) με Ναύπλιο, ένα τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μπολόνια και 5-6 μέρες για τα μέσα Ιουλίου σε Ελβετία (Σάιντ Μόριτς, αλπικό τρένο και τις πέριξ βουνοκορφές). κλεφτές ματιές ρίχνω σε Ρώμη,Μπέργκαμο- Λίμνη Γκάρντα, Βρυξέλλες-Μπρίζ-Γάνδη.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.027
Likes
6.411
ένα τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μπολόνια
Αν θυμάμαι καλά είσαι Θεσσαλονίκη σωστά; Αν ναι τότε να έχεις στο νου σου πως τη Μπολόνια την έβγαλε από το πρόγραμμά της η Ryanair, αν και στην αρχή την είχε εμφανίσει κανονικά με πτήσεις μετά την είχε στο πρόγραμμα αλλά δεν εμφάνιζε πτήσεις και τελικά την έχει βγάλει. Φυσικά Ryanair είναι αυτή μπορεί να την ξαναβάλει.
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.298
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Δεν έχω κλείσει ακόμη για τις γιορτές του Πάσχα. (Πότε πέφτει άραγε; )Κανά δυο μήνες πιο πριν θα το ψάξω και, αν συμφέρει, σκέφτομαι να πάω Φλωρεντία. Αν η παρέα αλλάξει γνώμη ως τότε, θα επισκεφτώ, έστω και μόνη, την ξαδερφή μου που είναι μόνιμη κάτοικος Ζυρίχης. Ένα τουλάχιστον ταξιδάκι στο εξωτερικό το θέλω (αν δεν προκύψουν νέοι φόροι, μέτρα, αυξήσεις στο ρεύμα κλπ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
 

World Nomad

Member
Μηνύματα
142
Likes
208
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Έχω κλείσει ήδη Άμστερνταμ. Ελπίζω σύντομα να κλείσω και για αλλού. Όρεξη υπάρχει, θα εξαρτηθεί όμως και από άλλους παράγοντες αν θα γίνει το 2014 μια παραγωγική ταξιδιωτικά χρονιά...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.280
Μηνύματα
886.317
Μέλη
38.948
Νεότερο μέλος
nicktherigk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom