Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη ενα άπιαστο όνειρο !!

peny!!!

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδι
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
γεια σας γεια σας ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενει που σας γραφω 21 αυγουστου οπως ολα τα κοριτσια ετσι και εγω παντευομαι και θελω να παρω τον αντρουλι μου και να παμε ενα ταξιδι ζωης που θα μας μεινει αξεχαστο για μια ζωη ετσι αποφασισαμε να παμε το γαμηλιο ταξιδι μας στην ταιλανδη .....ετσι λεμε για 4 μερες μπανγκον 4 πουκετ και 3 στα πι πι και εδω ειναι που θελω την πολυτιμη βοηθεια σας δεν ξερω αν η επιλογη μου ειναι σωστη αν τα μερη που εχω διαλεξει ειναι σωστα η αν επρεπε αντι να παμε στα πι πι πηγαιναμε στο κο σαμουι δεν ξερω καθολου τι να κανω θα ειναι το πρωτο μας ταξιδι στο εξωτερικο και θα ηθελα ολα να πανε καλα...και μια τελευταια ερωτηση ισχυει οτι ολα ειναι σε πολυ καλες τιμες απο το φαγητο μεχρι το μασαζ θα το εχουμε αναγκη μετα το τοσο ανχος του γαμου....ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες οπως και ολες οι αποψεις...ΥΓ παιδια σας εχω αναγκη !!!!!!!!!!!!!!!!!
 

BASILISPAP

Member
Μηνύματα
538
Likes
2.750
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Καλώς ήρθες, για αρχή θα πρότεινα κραμπι αντί πουκετ. Τα πι πι μπορείτε να τα επισκεφθείτε απο πουκετ και απο κραμπι. Η Μπανγκόκ ειναι πολύ ενδιαφερουσα πολη αλλα δεν ξερω αν την προτείνω για γαμηλιο ταξιδι.

Φιλικη παρατήρηση, η Ταϊλάνδη δεν είναι όπως οι Μαλδίβες. Είναι κατι αλλο. Λιγη κουλτουρα, λιγη κουζινα, άνθρωποι (ειδικοτερα στην επαρχια) κτλ... Μην περιμένετε τρομερα εξωτικά μερη, με ησυχία και την παραλια μονο για εσάς. Έχει κοσμο παντού.

Οι τιμές ειναι όπως παντου, απο τρομερα φθηνα μεχρι πανακριβα. Σε γενικές γραμμές αν αποφύγετε τα πολυ τουριστικά εστιατόρια, θα την βγάλετε πολυ λογικα. Τα μασαζ ειναι φθηνα σε σχεση με την χωρα μας, στα μετρια μαγαζια θα δώσετε 10 ευρω ανα άτομο περίπου... Υπαρχει και με 1 ευρώ πανω στην αμμο.

Η ωρα η καλή :)
 

madim

Member
Μηνύματα
32
Likes
159
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία
Έκανα το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ευρώπης το καλοκαίρι,στο Πουκέτ.Δεν θα σταθώ στην επιλογή μέρους,νομίζω ότι οι πιο έμπειροι του φόρουμ θα σε βοηθήσουν περισσότερο σε αυτό (σχετικά με τον καιρό,τις μέρες κτλ.),θα σου πω όμως κάτι που θεωρώ ουσιαστικό.
Τόσο εγώ,όσο και ο φίλος μου περάσαμε υπέροχα,γεμίσαμε εικόνες καιεμπειρίες.Γνωρίσαμε όμως ένα νεαρό ζευγάρι Ελλήνων που έκαναν το γαμήλιο τους ταξίδι και πραγματικά πέρασαν χάλια και απογοητεύτηκαν.Τους ενοχλούσε το φαγητό,οι μυρωδιές και πολλά άλλα.Και αυτό όχι γιατί ήταν περίεργοι αλλά γιατί δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι πήγαν σε ένα μέρος αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα και γενικά σε μέρη δυτικού τύπου.Μιλάμε για μία φτωχή χώρα,με τελείως διαφορετική κουλτούρα,ακόμα και στην καθαριότητα,με διαφορετική κουζίνα κτλ. κτλ.
Αυτό που σου προτείνω,πριν αποφασίσεις να επιλέξεις οποιοδήποτε μέρος,είναι να διαβάσεις ορισμένα πράγματα για αυτό,μην βρεθείς προ εκπλήξεως.Εδώ μέσα υπάρχουν ένα σωρό πληροφορίες και ιστορίες,ειδικά για την Ταϊλάνδη.
Ναι είναι ένα πολύ όμορφο και οικονομικό μέρος,εύκολο και ασφαλές.Αν όμως για παράδειγμα ψάχνεις τα μπιτς μπαρς της Χαλκιδικής η' τη βγάλεις με κρακεράκια γιατί δεν αντέχεις την κουζίνα τους η' οι υπόνομοι και τα άπειρα καλώδια είναι ικανά να σου χαλάσουν το γαμήλιο,τότε καλύτερα να ψάξεις για κάτι πιο οικείο.Είναι κρίμα να μην ευχαριστηθείς αυτό που θεωρείς (εσύ και ο οποιοσδήποτε δηλαδή) ταξίδι ζωής,επειδή είχες στο μυαλό διαφορετικά ένα εξωτικό μέρος!

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε τρόμαξα :)
 

peny!!!

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδι
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
σας ευχαριστω πολυ και για τις δυο αποψεις ..εχω διαβασει τοσα πολλα οσον αφορα την ταιλανδη που δεν ξερω τι να κανω αλλος λεει τραβα στα ρομαντικα πι πι αλλος μου προτινει το πουκετ αλλος το κο σαμουι που παραγματικα δεν ξερω τι να επιλεξω και για αυτο τον λογο ζητησα την πολιτιμοτατη βοηθεια σας ..φυσικα και στον καθενα αρεσει κατι διαφορετικο...εμεις το μονοπου θελουμε με τον αντρα μου ειναι ναι μεν να παμε καπου να ηρεμησουμε καποιες μερες αλλα θελουμε και τοσο πολυ να δουμε πραγματα....τελος θα κλεισουμε μεσω πρακτορειου γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα και δεν εχω αλλη επιλογη θα κλεισω μονο αεροπορικα και ξενοδοχεια τις μονο ημερες θα τις κλεισω εκει..Α!!! και κατι ακομα πολυ ΣΟΣ ΣΟΣ τι λετε για τελος αυγουστου και 10 μερες απο τον σεμπτεμβρη ειναι καλα....??????
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.376
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Α!!! και κατι ακομα πολυ ΣΟΣ ΣΟΣ τι λετε για τελος αυγουστου και 10 μερες απο τον σεμπτεμβρη ειναι καλα....??????
Είναι η πιο βροχερή περίοδος στατιστικά για Πουκέτ,Κράμπι και γενικά για τη θάλασσα Ανταμαν. Ακόμα και αν είσαι τυχερή και δε βρέξει, η θάλασσα και οι παραλίες δεν είναι στα καλύτερά τους.
 

peny!!!

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδι
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
αρα μαλλον πρεπει να αρχισω να κοιταζω και για κο σαμουι....αντε παλι απο την αρχη....!!!!!!!!!!!!!:cry:
 

BASILISPAP

Member
Μηνύματα
538
Likes
2.750
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Δυστυχώς για τον Σεπτέμβριο η Ταϊλάνδη δεν θεωρείται ιδανικός προορισμός... Ισως καλύτερα Ινδονησία (πχ Μπαλί) η μια αλλαγη στις ημερομηνίες σας...
 

peny!!!

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδι
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
φιλοι μου γεια σας και παλι ακουσα την συμβουλι σας το εψαξα απο δω το εψαξα απο κει που λενε και αποφασισα να παω 4 μερες πουκετ 5 κο σαμουι και 3 μπανγκοκ!!!!!!!!!!!!!!το μονο που θα ηθελα απο εσας ειναι να μου πειτε ποιες περιοχες να προτιμησω για να μεινω γιατι το ταξιδιωτικο γραφειο που ρωτησα μου προτειναν καποιες περιοχες αλλα δεν ξερω αν μπορω να τους εμπιστευτω.θα ηθελα στο πουκετ οπως και στο κο σαμουι καλα ξενοδωχεια (οχι πανακριβα) διπλα στην θαλασσα και οχι πολυ απομωνομενα..και αν εχετε να μου προτεινετε κατι για μπανγκοκ.ευχαριστωωωω....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.553
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom