Τι σημαίνει και πως αποφασίσατε το username σας?

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από το όνομα??? (Ποιά?)
Η vasilaki!! Αυτο ειναι το χωριο μου!!! (Δυστυχως δεν ειναι ενεργο μελος πια..)

Καλα παντως για ακομη μια φορα μου αποδεικνυω πως ειμαι ο,τι να'ναι....βεβαιως βεβαιως το 2009 που αναφερει η vasilaki οτι ηταν καθηγητρια στο χωριο μου εγω δεν πηγαινα Β' Λυκειου, έκανα πτυχιακή!!:haha::haha:
Συγχωρηστε με αρρωστη γυναικα, μπερδευτηκα!!!
Καφεεεεε!!!
:haha::haha:
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
niax εκ του niaxnixroux (προφορα νιαχνιχρουχ) το οποιο ειναι ενα επιφωνημα που δημιουργησα (ετσι νομιζα τουλαχιστον) για να εκφρασω τη βαρεμαρα και δυσφορια που με κυριευε κατα την ωρα των αρχαιων στη β λυκειου, μιας και το υπαρχον λεξιλογιο δεν ηταν αρκετο. Αργοτερα που πηγα να φτιαξω το e mail μου niahnihrouh (με h) μου εγβαλε οτι ηδη υπαρχει!Ετσι εσπασαν οι αυταπατες μου οτι κατειχα το copyright!
 

maraki-25

Member
Μηνύματα
159
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
maraki από το όνομα φυσικά...και 25 όχι από την ηλικία που μπορεί εύκολα να πάει το μυαλό κάποιου, αλλά από το επίθετό μου... το νούμερο 25 έχει να κάνει με το επώνυμο μου όσο και αν φαίνεται περίεργο.
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.332
Likes
3.541
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ο Silver Surfer δεν έχει καμία σχέση με παραλίες κ κύματα --- είναι κόμικ της Marvel --- για να σώσει τον κόσμο του, συμφώνησε με τον Galactus να μετατραπεί σε ταξιδευτή του σύμπαντος ώστε να ανακαλύπτει νέους κόσμους γεμάτους ζωή (για να έρχεται ο αφέντης του κ να τους απορροφά)

Τέλος πάντων , μου άρεσε η φιγούρα του, το concept της υπερδύναμης του, η σανίδα του κ μιας κ είναι αυτός ταξιδιάρης κ γω fun των comics , έγινε username
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.449
Μέλη
38.939
Νεότερο μέλος
Panais

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom