Γερμανία Τριημερο Βερολινο---

akis21

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλως σας βρηκα παιδια!!!Εκλεισα με easyjet ενα ταξιδακι στο Βερολινο
για 28-31 οκτωβριου και θα ηθελα να μου προτεινετε κανα καλο ξενοδοχειο!Το ταξιδι ειναι δωρο στην γυναικα μου (μου χαρισε την κορη μου προσφατα:D:D:D !!!!) και θα ηθελα να μου πειτε τι αξιζει περισσοτερο να δουμε και που να παμε!!Θα ειναι η πρωτη μας φορα στο εξωτερικο και υπαρχει λιγη αγνοια περι των "εξωτερικων υποθεσεων":):).

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!!
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Κανε μια αναζητηση για Βερολινο στο φορουμ, εχουν γραφει παρα πολλα και θα βρεις σιγουρα κατι που σου ταιριαζει. Αλλωστε εχεις αρκετο χρονο μπροστα σου.
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Να χαίρεσαι την κόρη σου και τη γυναίκα σου! Εμείς είχαμε μείνει στο AGON am Alexanderplatz, ρίξε μια ματιά, είναι πολύ κεντρικό και έχει καλές τιμές.
Τώρα το τι να πρωτοδείς σε τρεις μέρες είναι ένα θέμα, έχει πολύ "ψωμί" το Βερολίνο, όπως σου είπαν ρίξε μια ματιά στο φόρουμ, έχουν γραφτεί τα περισσότερα.
 

iliangelo

Member
Μηνύματα
47
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
??Το σκεφτομαι
Απο ξενοδοχεια να φανε και οι κοτες στο Βερολινο..Μια ματια στο booking θα σε βοηθησει να βρεις. Εμεις μειναμε στο Motel One Berlin Ku' Damm Booking.com: Motel One Berlin Ku'Damm, Berlin, Germany - 283 Guest reviews. Book your hotel now!Τι να δειτε τωρα σε τρεις μερες...Λοιπον μια βολτιτσα για να δειτε απομειναρια του τειχους και σημεια ελεγχου που υπηρχαν επιβαλλεται (με πιο γνωστο το Checkpoint Charlie).Εαν ειστε φαν των μουσειων μπορειτε να πατε απο το Νησι των Μουσειων (και απλη βολτα στο μερος ειναι ομορφα διπλα στο ποταμι) οπου θα βρειτε πολλα μουσεια με κυριοτερο το μουσειου της Περγαμου. Κατα τη γνωμη μου ενα πρωινο αξιζει να το περασετε στον ζωολογικο κηπο που βρισκεται στο τεραστιο και πανεμορφο παρκο Τιεργκαρτεν.Ο ζωολογικος κηπος του Βερολινου φημιζεται και η φυση ειναι απιστευτη μεσα στο παρκο. Βεβαια μια βολτα στη Πυλη του Βραδεμβουργου απαραιτητως και στο Ραιχστανγκ που ειναι τωρα η βουλη της Γερμανιας.Αν δεν εχει μεγαλη ουρα μπειτε και μεσα να ανεβειτε στο θολο (δωρεαν). Μιας και ειπα ανεβειτε πηγαιντε και στο πυργο της τηλεορασης στην Αλεξαντερ Πλατς που θα το βλεπετε απο οποιο σημειο της πολης και να βρισκεστε. Εχει εισητηριο και συνηθως μεγαλη ουρα,εμεις ομως περασαμε μεσημερι καθημερινης τελη Σεπτεμβρη και ειχε ελαχιστο κοσμο.Αξιζει η θεα απο εκει επανω,εχει και εστιατοριο αμα θελετε να φατε. Αλλη μια βολτιτσα στη Ποτσνταμερ Πλατς .Εκει εχει το sony center με σινεμα κλπ και εχει σινεμα ΙΜΑΧ .Μπηκα χωρις να ξερω και επαθα τι πλακα μου με 3D ταινιες.Και μιας και πας με ετερο ημιση μπητε και σε κανενα καραβακι να πατε βολτα στο ποταμι...Επισης δειτε και τη περιπτωση για ψωνια μιας και το Βερολινο (γενικα η Γερμανια ειναι πολυ φτηνη).
 

akis21

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Eυχαριστω για τις πληροφοριες σας.Εχω ηδη επιδωθει σε τρελλη αναγνωση
του forum(παρεα παντα με το google earth :bleh::bleh: ).Μου αρεσει αυτο το ξενοδοχειο Booking.com: Arcotel Velvet, Βερολίνο, Γερμανία - 197 Σχόλια πελατών. αλλα δεν ξερω αν η περιοχη(Mitte) ειναι καλη !!To booking.com ειναι αξιοπιστο να κανω απο εκει κρατηση η' θα πρεπει να επικοινωνησω και με το ξενοδοχειο??
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
η περιοχη ειναι οτι πρεπει!! Το χοτελ δεν το γνωριζω, αλλα καθε φορα που πηγαινω στο Βερολινο κινουμαι σε αυτη τη περιοχη.
Η oranienburger ειναι γεματη εστιατορια και μπαρ
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Mitte και ξερο ψωμι. Εκει ειναι τα περισσοτερα ενδιαφεροντα του Βερολινου αλλα και αλλου να διαλεξεις διαμονη δεν θα εχεις προβλημα, οι συγκοινωνιες ειναι τελειες και το κυκλοφοριακο κυριολεκτικα ανυπαρκτο. Εγω εμεινα στο πρωην δυτ βερολινο στην kudamm, λιγο μακρυα απο τα αξιοθεατα αλλα τελικα κανενα προβλημα.
 

iliangelo

Member
Μηνύματα
47
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
??Το σκεφτομαι
Booking= Εγγυηση .7 Φορες εχω κλεισει ξενοδοχεια και ποτε δεν ειχα προβλημα. Βεβαια πριν κανεις κρατηση διαβασε καλα τους ορους και ιδιαιτερα τις προσφορες στις τιμες μηπως και η χρεωση ειναι μη επιστρεψιμη σε περιπτωση ακυρωσης. Παντα εχε μαζι σου και μια εκτυπωση της κρατησης.Μπορεις αφου κανεις κρατηση να αλλαξεις τη γλωσσα σε Γερμανικα και να χεις ολες τις λεπτομερειες και στη γλωσσα του τοπου ωστε να το δειξεις αν υπαρξει προβλημα στη ρεσεψιον...που δεν νομιζω να χεις.;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.060
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom