georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
Σ'ευχαριστώ. Το θέμα των φίλτρων και της επεξεργασίας των φωτογραφιών είναι μεγάλο και καθαρά υποκειμενικό. Άλλος προτιμάει τις εντελώς ανεπεξέργαστες, άλλος τις ασπρόμαυρες, άλλος με vintage φίλτρα του Instagram. Προσωπικά προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία μεταξύ των φυσικών χρωμάτων και της επεξεργασίας που τονίζει τα καλύτερα στοιχεία της φωτογραφίας. Σπάνια βλέπεις γαλανό ουρανό στο Λονδίνο, οπότε λίγο saturation παραπάνω δίνει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου.Το Λονδίνο πραγματικά είναι ονειρικό και αγαπημένη ευρωπαική πόλη. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι θα προτιμούσα κάποιες από τις φωτογραφίες δίχως τόσο πολύ πειραγμένο ουρανό.
Βεβαίως! Αφού είπαμε, είχα τον οδηγό σου για τεφτέρι!Όποτε ανεβάζεις κεφάλαια, μετά πηγαίνω και διαβάζω και τη δική μου ιστορία και αναβιώνω το ταξίδι
Λονδινάρα τι να λέμε. Απλά δεν συγκρίνεται με καμία. Το Piccadilly Circus είναι και για μένα ένα από τα αγαπημένα σημεία στο Λονδίνο. Καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου από εκεί. Περιμένω να δω τα docks και πολλά ακόμα ''διαμάντια'' της διαδρομής. Ελπίζω να πήγατε ε?
Last edited by a moderator: