Χριστουγεννα 2013 Ελλαδα

kwstas87

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Καλησπέρα συν-ταξιδιώτες και συν-ταξιδιώτισσες. :trekker:
Θα ήθελα τις πολύτιμες γνώσεις σας και την εμπειρία σας . :cool:
Επειδή λοιπόν δεν έχω βρει κάποιο παρόμοιο Post για αυτό τον λόγο λοιπόν το ανοίγω εγώ.
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όπως έχετε αντιληφτεί έτσι λοιπόν και εγώ αποφάσισα να πάω ένα ταξιδάκι.....

:pirate1:
Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρω που.

Στην αρχή ξεκίνησα να ψάχνω για εξωτερικό αλλά επειδή και εγώ νωρίς το θυμήθηκα ήταν πολύ ακριβά (Εκτός από το Basko αλλά δεν θέλω να λιώσω τόσες ώρες σε ένα λεωφορι0).
Μήπως υπάρχει κάποιος χριστιανός σε αυτό το Forum λοιπόν που να μου δώσει καμία ιδέα για τα Χριστούγεννα μεταξύ 23-29/12/13 4 ημέρες το λιγότερο για ένα μέρος με χιόνι και ένα σπίτι ζεστό και με τζάκι

:wakeup:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΕ !!!
Ευχαριστώ εκ των πρότερο και ελπίζω να βοηθήσει και άλλους παλικαρους το συγκεκριμένο Post
 

kwstas87

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Ευχαριστώ παιδιά ήδη αρχίζω να ψάχνω αλλά αν υπάρχει και καμιά άλλη ιδέα καλοδεχούμενη
 

evimark31

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Μπορείς να κοιτάξεις στα διάφορα sites με τα deals για προσφορές σε περιοχές με χιονοδρομικά.
 

kwstas87

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Ψαχνω φιλε μου αλλα θα προτιμουσα να ακουγα γνωμες απο ατομα που εχουν παει καπου και αξιζει, γιατι πολλες φορες αλλα σου λενε και αλλα ειναι στην πραγματικοτητα. Ελπιζω καποιος συνφορουμιτης να με βοηθησει.
Ευχαριστω παντος.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.079
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ως μέρη έχεις πολλές επιλογές.
Νύμφαιο, Μακρυνίτσα, στα χωριά της Ζήρειας (αν θες κάτι πιο κοντινό), Ζαγοροχώρια, Καστοριά (αν θες ως βάση πόλη με δυνατότητα εκδρομών).
Επιλογές έχεις πολλές. Το θέμα είναι τι περίπου ψάχνεις και πόσα χρήματα διαθέτεις και τι εννοείς οικονομικά γιατί στην Ελλάδα τέτοιες μέρες βαράνε τις τιμές.
 

kwstas87

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Θα ηθελα προς Πηλιο , Ζαγοροχωρια καπου εκει γυρω αλλα σιγουρα θελω με τζακι και θεα. Ξερω θα μου πεις οτι ζηταω πολλα και πρεπει να πληρωσω και πολλα, αλλα δν γινεται καπου θα υπαρχει και καποιος θα εχει καποια ιδεα. Οσο για το οικονομικο θελω μεχρι 60 -70 ευρωπουλα ΜΕΓΙΣΤΟ. :( Τωρα αν υπαρχει καποια ιδεα για καπου αλλου εκτος απο πηλιο και ζαγοροχωρια δν θα πω οχι ;).
Εχω χαζεψει στο Internet :hitme: και δν εχω βρει κατι ισως δν το ψαχνω σωστα για αυτο και ζηταω την βοηθεια σας και βεβαια ελπιζω να δωσει και πολλες ιδεες σε πολους . :hug:
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.678
Likes
16.502
Θα ηθελα προς Πηλιο , Ζαγοροχωρια καπου εκει γυρω αλλα σιγουρα θελω με τζακι και θεα. Ξερω θα μου πεις οτι ζηταω πολλα και πρεπει να πληρωσω και πολλα, αλλα δν γινεται καπου θα υπαρχει και καποιος θα εχει καποια ιδεα.
Κάτι σε Πορταριά (Πήλιο) νομίζω ψάχνεις . Βουνό μισή ώρα απο χιονοδρομικό, Βόλος 20 λεπτά για νυχτερινή ζωή, παραδοσιακά χωριά γύρω για σουλάτσο, καφετέρειες ένα σωρό κλ....Για ξενώνες κια ξενοδοχεία σε αυτή τη τιμή μπορεί να βρείς αλλά όχι πολλά πράματα...
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.079
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
60 ευρώ το δίκλινο με τις μέρες των Χριστούγεννων δύσκολο μου ακούγεται, πόσο μάλλον όταν θες και τζάκι. Δες αν μπορείς να κάνεις το ταξίδι στις ενδιάμεσες ημέρες.
Ψάξε στο booking ή περιμένε καμιά προσφορά από τα γνωστά site
 

koutsavaki

Member
Μηνύματα
183
Likes
57
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Εκτός απο το Πήλιο που σου πρότειναν, μια καλή ιδέα είναι Ελάτη - Περτούλη....ειχα πάει πριν 2 χρόνια Χρισοτύγεννα και ήταν φανταστικά. Επειδή ειναι λιγο τσιμπιμένες οι τιμές λογω γιορτών (σε όλα τα μέρη νομίζω) μπορείς να κοιτάξεις και στα γύρω χωριά οπως νεραίοδοχώρι που έχουν σίγουρα καλύτερες τιμές. Η να εχεις σαν βάση την Καλαμπάκα και να κάνεις εκδρομές τριγύρω (Μετέωρα, τρίκαλα). Αλλή μια καλή λύση είναι λίμνη Πλαστήρα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.280
Μηνύματα
886.369
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
rover21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom