• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χριστούγεννα ΠΟΥ?

islascanarias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλησπέρα,

ήθελα την άποψη των ειδικών εδώ:

Που θα πηγαίνατε μερικές μέρες διακοπες τα χριστούγεννα?

Θεσσαλονίκη (διαμονή) με βόλτα αυτοκίνητο νυμφαιο, καστορια, πρεσπες, κλπ.?

ή

Νοτια προς Νάυπλιο μεριά (διαμονη) με βόλτα αυτοκίνητο περιξ?

Αρχικα σκεφτόμασταν να μεναμε Νυμφαιο αφου ακουμε τα καλυτερα αλλα επειδη περσι είχαμε μια κακιστη εμπειρια Ζαγοροχωρια (επισης πανεμορφα αλλα ηταν τα ΠΑΝΤΑ κλειστα, ερημα και καταθλιπτικα) γι αυτο σκεφτομασταν κατι να χει λιγο κοσμο παραπανω φετος! :)

Ευχαριστώ!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απο Αθηνα θα ξεκινησετε?
Ε..οχι εγω δε θα πηγαινα Χριστουγεννιατικα Ναυπλιο κλπ κλπ...δε μου κανουν τοσο για Χριστουγεννα.
Θα προτιμουσα την πρωτη προταση ,αλλα απο Θεσσαλονικη -διαμονη λιγο μακριουτσικα δεν ειναι Νυμφαιο-Πρεσπες κλπ?
Το Νυμφαιο για διαμονη ειναι πολυ ομορφο ,αλλα μη φανταστεις οτι θα εχει και παρα πολυ κοσμο,ζωη κλπ
Γιατι δεν το κανετε οπως το ειχαμε κανει εμεις?Διαμονη στην Καστορια ,οπου εχει τα παντα και πανεμορφη ειναι .Απο κει Νυμφαιο-Πρεσπες και χιονοδρομικο Πισοδεριου-Φλωρινα ειναι σε καλες αποστασεις.

islascanarias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ναι απο Αθηνα ξεκιναμε. οκ λογικά ειναι αυτα ολα. και διαμονη καστορια καλη ιδεα. σαφως και αμετακλητα θελουμε λιγο κοσμο εστω, μετα το περισνο χουνερι, να μην βρισκεις ανοιχτη ταβερνα στις 8 το βραδυ!!!

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα,

ήθελα την άποψη των ειδικών εδώ:

Που θα πηγαίνατε μερικές μέρες διακοπες τα χριστούγεννα?

Θεσσαλονίκη (διαμονή) με βόλτα αυτοκίνητο νυμφαιο, καστορια, πρεσπες, κλπ.?

ή

Νοτια προς Νάυπλιο μεριά (διαμονη) με βόλτα αυτοκίνητο περιξ?

Αρχικα σκεφτόμασταν να μεναμε Νυμφαιο αφου ακουμε τα καλυτερα αλλα επειδη περσι είχαμε μια κακιστη εμπειρια Ζαγοροχωρια (επισης πανεμορφα αλλα ηταν τα ΠΑΝΤΑ κλειστα, ερημα και καταθλιπτικα) γι αυτο σκεφτομασταν κατι να χει λιγο κοσμο παραπανω φετος! :)

Ευχαριστώ!
Θεσσαλονικιά είμαι αλλά δε θα σου πω ντε και καλά να έρθεις εδώ, αν και τελείως τυχαία πριν (στα ταξιδιωτικά επίκαιρα νομίζω) έβαλα μια ανάρτηση για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω όπου και να πας ωραία θα είναι. Τώρα όμως μια και το αναφέρεις σου λέω ότι εδώ έχει πολλές εκδηλώσεις (και χριστουγεννιάτικες και άλλες με καλλιτέχνες-δες εδώ κάποιες πολύ τρανταχτές www.e-periodiko.com). Πχ μπορείς να πας στο Μύλο που έχει και για παιδιά, σπίτι του Αι Βασίλη), φυσικά στην ΔΕΘ στο κέντρο της πόλης, Πανούση αν σ'αρέσει κλπ κλπ. Επίσης πρόσεξε μια ιδέα που μου ήρθε. Μια χρονιά είχα πάει στο Πόρτο Καράς. Και φθηνά ήταν και βρήκαμε πολύ εύκολα δωμάτιο. Προσωπικά το ξενοδοχείο μ'άρεσε (από τις λίγες φορές που δεν αισθανόμουν ότι είναι βρώμικος ο χώρος και σκέψου ότι αυτός είναι ο λόγος που δε μου αρέσουν τα ξενοδοχεία) και οκ θεωρείται ότι πας σε ένα "καλό" ξενοδοχείο. Με τους κήπους του, δίπλα στη θάλασσα, θέα στη θάλασσα, ηρεμία και τέλος πάντων διαφορετικά Χριστούγεννα. Δηλαδή σου λέω να συνδυάσεις Θεσσαλονίκη με Χαλκιδική. Αυτά μια και ρώτησες για την πόλη μας :)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ναι απο Αθηνα ξεκιναμε. οκ λογικά ειναι αυτα ολα. και διαμονη καστορια καλη ιδεα. σαφως και αμετακλητα θελουμε λιγο κοσμο εστω, μετα το περισνο χουνερι, να μην βρισκεις ανοιχτη ταβερνα στις 8 το βραδυ!!!
Για βραδυ επακριβως τι γινεται Νυμφαιο δε μπορω να σε κατατοπισω γιατι δεν εμεινα εκει..πηγα απο Καστορια.
Καστορια θα σε καλυψει για ολα.

Τωρα αν ξεφυγουμε απο εκεινα τα μερη
Καρπενησι ειναι πολυ ωραιο σαν πολη..εχει ζωη κ μπορεις να κανεις πολυ ωραιες διαδρομες στην Ευρυτανια.
Ελατη -Περτουλι -Νεραιδα ειναι πανεμορφα ...εχουν ταβερνες ,καφε κλπ ..αλλα οκ δεν ειναι ισως τοσο ζωηρα οσο μπορει να ζητας.
Απο Πελοποννησο : Καλαβρυτα συνδυαζουν ζωη και διαδρομες ..και κλασσικα το Μαιναλο=Δημητσανες,Βυτινες ,Στεμνιτσες ...δεν ξερω φανταζομαι θα εχεις παει εκει ηδη.

islascanarias

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
thank you all. μάλλον θα καταληξουμε να κανουθμε λιγο απ ολα με το αυτοκινητο. και βορεια αλλα και πελοποννησο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.364
Νεότερο μέλος
nikos.pap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom