Χρυσές συμβουλές για άφραγκους ταξιδευτές!

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
κυνηγάω όμως τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών.
γιά παράδειγμα, φεύγω τον ιούλιο για δεκαπέντε μέρες Νάπολη-Ρώμη, αεροπορικώς με την easyjet, έκλεισα ξενοδοχεία από booking, τριών αστέρων με πρωϊνό καί εισιτήρια τρένων ρώμη-Νάπολη-Ρώμη καί μού στοιχίζει αυτό το "πακέτο" κατ άτομο 500 ευρώ.
500 ευρώ αεροπορικά, ξενοδοχείο μισό μήνα και μετακινήσεις??
 

taxidakia

Member
Μηνύματα
285
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
500 ευρώ αεροπορικά, ξενοδοχείο μισό μήνα και μετακινήσεις??
Με easyjet και 3 αστέρων στα 50 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο, γίνεται... Φυσικά στην πράξη ούτε 3 αστέρων θα είναι, ούτε σε αποδεκτό σημείο. Για δε το πρωινό ενός ξενοδοχείου με τέτοια τιμή, δε νομίζω ότι θα το δοκίμαζα.
 

laki

Member
Μηνύματα
138
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Lyda, ένας από τους λόγους που άνοιξα αυτό το θέμα είναι επειδή σκεφτόμουν το ωτοστόπ!!Σίγουρα προέχει η ασφάλεια..Πιστεύω ότι οπουδήποτε μπορείς να κάνεις ωτοστόπ αρκεί να είσαι προσεκτικος!!

..και επ'ευκαιρια να αναφέρω ίσως το πιο παραδοξο ωτοστόπ που έχω κάνει..Απριλιος, στο Fussen της Γερμανίας, τίγκα στα χιόνια και θέλουμε να κάνουμε ωτοστόπ για Αυστρία..Κανένας δεν σταματάει για πόλυ ώρα, μέχρι που βλέπουμε ένα τύπο με lamborghini. Του κάνουμε νόημα,σταματαει, του λέμε ότι θέλουμε να παμε Αυστρία αλλά δυστυχώς μας απανταει ότι δεν ειναι ο προορισμός του..:haha: Ξεκινάει και μετά από 5 μέτρα ξανασταματάει..και μας λέει: Η lamborghini μου ήταν αποκλεισμένη για 1 μήνα μέσα στο γκαραζ λόγω χιονιών και την έχω βγάλει βόλτα..:haha:...Αφού βόλτα κάνω θα σας πάω Αυστρία..Μπήκαμε μέσα, προσδεθήκαμε και...απογειωθήκαμε (σχεδόν στην κυριολεξία) για άλλη χώρα!!!
sorry αλλα διαβαζοντας το αναρωτηθηκα ποσα ατομα ησασταν και μπηκατε σε ενα τετοιο αμαξι....
 

kon_gav

Member
Μηνύματα
450
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
καλό επίσης για να γλυτώσεις κάποια έξοδα φαγητού είναι οι καντίνες, αυτά που λέμε εμείς βρόμικο στο εξωτερικό είναι πεντακάθαρα (στις περισσότερες χώρες τουλ.)
 

AERIKO

Member
Μηνύματα
423
Likes
205
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Το 2009 μείναμε στο Hotel Akena Coignieres Versailles (Coignieres, France) - Hotel Reviews - TripAdvisor στο Coigneres ένα πολύ ήσυχο χωριό δίπλα στις Βερσαλίες και πληρώσαμε μόνο 30 ευρώ για πρωινό και διανυκτέρευση.
Η αλυσίδα των Ακένα είναι πολύ γνωστή στο Παρίσι για τα οικονομικά ξενοδοχεία της με μόνο μειονέκτημα θεωρώ πως όλα είναι στα περίχωρα ..πράγμα που λύνεται βεβαια με μια εβδομαδιαία κάρτα για όλα τα μέσα ,που σ΄εμάς φάνηκε πολύ χρήσιμη γιατί άν και είχαμε αυτοκίνητο προτιμούσαμε την μετακίνηση με τραίνα και μετρό για τους γνώστούς πάρκινγκ λόγους..


Εδώ θα δείτε αναλυτικά που θα βρείτε ΑΚΕΝΑ ανά το Παρίσι (το σάιτ είναι στα Γαλλικά δυστυχώς)
H?tels ?conomiques en France et en Belgique, chambres pour pas cher et r?servation bas prix | H?tels Akena
 

aggeliki_17

Member
Μηνύματα
82
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Για βιέννη έχουμε τιποτα;

Sent from my X10i using Tapatalk
Για Βιεννη εχω να προτεινω την Vienna card, μπορεις να την παρεις απο το αεροδρομιο και εχεις εκπτωση στα περισσοτερα αξιοθεατα και δωρεαν απεριοριστες διαδρομες για 72 ωρες με μετρο,τραμ και λεωφορεια..

Πληροφοριες εδω: Vienna Card - VIENNA
 

nina_1990

Member
Μηνύματα
7
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Θα ηθελα Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Για οποιον ενδιαφερεται και το εχει στα αμεσα σχεδια του, το παρισι μπορει να προσφερει καποιες ευκαιριες.Κατ'αρχας καθε πρωτη Κυριακη του μηνα η εισοδος στα περισσοτερα αξιοθεατα τις πολης ειναι τζαμπα για ολο τον πληθυσμο. Επισης αν ειστε κατω απο 26 χρονων και απο χωρα-μελος της Ε.Ε. τοτε σε παρα πολλα αξοθεατα δικαιουστε τζαμπα εισοδο και σε ολα τα υπολοιπα εχετε αρκετα καλες εκπτωσεις...Την καρτα ISIC δεν μου την ζητησαν πουθενα...
Τωρα οσον αφορα την διαμονη εκει περα,το Παρισι ειναι μια ακριβη πολη ωστοσο οσον αφορα για παραδειγμα το φαγητο ,στην Μονμαρτη θα βρειτε πραγματικες ευκαιριες για να φατε φτηνα.....Αντε και καλο ταξιδι!!!
 

stamos1972

Member
Μηνύματα
52
Likes
25
Ανταπόκριση από Μαδρίτη… τώρα!
Αυτές τις μέρες είμαστε Μαδρίτη και χθες στην Plaza de toros de las Ventas (στην αρένα ταυρομαχιών της Μαδρίτης δηλαδή) αφού κάναμε το tour στην αρένα και επισκεφτήκαμε και το μουσείο, κοιτώντας που μπορούμε να φάμε κάτι μπήκαμε σε ένα εστιατόριο ακριβώς απέναντι από την είσοδο της αρένας.
Είχε μενού ημέρας (με δυνατότητα 5 διαφορετικών επιλογών) με πρώτο και δεύτερο πιάτο, αναψυκτικό και γλυκό ή καφέ στα 9 ευρώ.
Οι πελάτες κυρίως ντόπιοι το μαγαζί θυμίζει αμερικάνικο dinner restaurant αλλά είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από ταυρομαχίες και κεφάλια βαλσαμωμένων ταύρων (2400 ευρώ έκαστο από ότι μας είπαν)
Τρία μενού λοιπόν στα 27 ευρώ, αφήσαμε 30 ευχαριστήσαμε και φύγαμε χορτασμένοι και ευχαριστημένοι!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.491
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom