Χωρίς Γκρουπ: ναιιιιιιι!!!!,χωρίς παρέα???

micmic

Member
Μηνύματα
178
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν χωρίς παρέα. Κι εμένα μου φαίνεται απίστευτο, αλλά όντως συμβαίνει. Έχω π.χ. ένα φίλο που αν κάτσει δυο-τρια βράδια στη σειρά μόνος του στο σπίτι, παθαίνει κατάθλιψη. Άσχετο με το αν όλη τη μέρα ήταν με πολύ κόσμο. Και μιλάμε για άτομο γενικά πολύ ευδιάθετο, παντρεμένος με παιδί. Όλη του τη ζωή έτσι ήταν. Τα μικρά διαστήματα που δεν είχε κοπέλα, ήταν πραγματικά στα πρόθυρα της κατάθλιψης και ο μόνος τρόπος να ξεφύγει ήταν να είναι με φίλους συνέχεια, ή στην χειρότερη να μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο. Εντάξει, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι... και αυτοί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ στη ζωή τους να είναι ευχαριστημένοι όταν είναι μόνοι τους, ακόμα και αν βρίσκονται στο πιο υπέροχο ταξίδι - εκτός βέβαια αν μπορέσουν να κάνουν παρέες εκεί που θα πάνε.

Όσοι όμως έχουν διαπιστώσει ότι μπορούν να περνούν καλά και μόνοι τους, ας μη φοβούνται το σόλο ταξίδι.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κοιταξε ,ισως εχει να κανει και με τους λογους που παει καποιος ταξιδι.
Για να μιλησω για τον εαυτο μου ,θελω να βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερες εικονες ,τοπια,μουσεια,μνημεια στα ταξιδια μου και να βγαζω φωτο.
Καποιες φορες η παρεα λειτουργει ακομα και ανασταλτικα μπορω να πω στο σπινταρισμα μου.
Ενω μπορει καποια αλλα ατομα να δινουν και ιδιαιτερη βαρυτητα στο να φανε ,να πιουνε σε ωραια μαγαζια,να δουνε θεαματα,να βγουν τα βραδια κλπ
Οποτε εκει σιγουρα δεν μπορεις να κινησαι χωρις παρεα.
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ένα ταξίδι έχω κάνει μόνη, στη Ρώμη την πρώτη φορά που την επισκέφθηκα, και ήταν μια χαρά. Έχεις το χρόνο να τον διαχειριστείς όπως θέλεις εσύ, να δεις τα πράγματα που θέλεις εσύ και να μην κάνεις υποχωρήσεις όπως ανέφερε πιο πάνω ο travelladdict. Δεν είναι πως θα πω όχι σε παρέα φυσικά, αλλά για παράδειγμα έχω διάφορους προορισμούς κατά νου και ως στιγμής δεν βλέπω κανένα ευδιάθετο να ταξιδέψει εκεί που θέλω. Άρα; Δεν θα πάω επειδή δεν βρίσκω παρέα; Όχι βέβαια. Πας κι ακόμα κι αν δυσκολευτείς στην αρχή σκέφτεσαι πως κάνεις το ταξίδι όνειρό σου!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να αφησω ταξιδι ,λογω παρεας.Ειμαι τοσο απολυτη.
 

nefelh55

Member
Μηνύματα
33
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Sofia
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
εχει σχεση πιστευω με το χαρακτηρα του καθενος. καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ανεξαρτητοι και καποιοι εχουν αναγκη συνεχως να βρισκονται με αλλους. προτιμω κατι στη μεση. πχ γνωρισα ενα ατομο που εκανε ενα τεραστιο ταξιδι 2.5 χρονων μονος του, αφηνοντας την κοπελα του και ουσιαστικα χωριζοντας την. γιατι απλα γι αυτον ηταν πιο σημαντικο το ταξιδι, και θα ηθελε να εχει παρεα, απλα ξερει οτι δυσκολα θα εβρισκε καποιον που να ειχε το ιδιο ονειρο και να κανει τον ιδιο κοπο και σχεδιασμο χρονων με αυτον. οποτε ο μονοσ τροπος ηταν να παει μονος του αλλα γνωρισε παρα πολλα ατομα στην πορεια. δεν ενιωσε μοναξια αλλα τον γεμιζε αυτο. οποτε σας λεω ειναι στο ατομο. εγω νομιζω πως γενικα θα ηθελα παρεα αλλα ακομα και 1 να εινα και καλος μου φτανει.
 

ioannisp

Member
Μηνύματα
242
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
nefelh55 σε καταλαβαίνω όμως πίστεψε με είναι καλύτερο αντί να κουβαλάς την παρέα μαζί σου να τη βρίσκεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Παλιότερα αισθανόμουν όπως εσύ, πλέον δεν θέλω να ταξιδεύω με φίλους, θέλω να κάνω νέους φίλους στα ταξίδια μου.
 

dmdoc

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
899
Καλά...άμα θες και οδηγίες για το πως θα γνωρίσεις κόσμο σε ένα ταξίδι...τότε...τσάμπα ο κόπος
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Εγω παντως δεν υπηρχε ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να αφησω ταξιδι ,λογω παρεας.Ειμαι τοσο απολυτη.
εγω δυστυχως αυτες τις μερες ακυρωσα ενα ταξιδι γι'αυτο το λογο:(και το σκυλομετανιωσα:(βεβαια προεκυψε ενα νεο, αλλα σε μια περιοχη που ηταν πιο χαμηλα στις προτιμησεις μου...

οπως και να εχει πολυ προσφατα εκανα ενα μινι ταξιδακι με γκρουπακι, αλλα με κανεναν φιλο παρα μονο γνωστους..και δεν το μετανιωσα καθολου!!η αισθηση ελευθεριας, αλλα και η χαρα να φτιαχνεις εκει νεες σχεσεις ειναι πολυ ομορφη!!

τωρα ειδικα που εχω και νεο παθος με τη φωτογραφια παντως, αποκλειεται να ξαναχασω ευκαιρια για να γνωρισω νεους τοπους!!!:clap:
 

mat_lZ

Member
Μηνύματα
84
Likes
12
η γνωμη μου ειναι οτι αν πας καπου για λιγες μερες δεν παιζει προβλημα και μπορει οπως ειπωθηκε να ειναι και καλυτερα,αλλα αν πας καπου για καιρο 2 εβδομαδες πχ η 1 μηνα πιστευω οτι δεν θα την παλεψεις και το σκευτομαι και πρωσοπικα γιατι ειμαι ε ενα τετοιο δηλλημα
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εχουν γίνει κάποιες συναντήσεις-εκδρομές μελών και πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες,
αλλά πάλι γιατί να περιμένεις πότε και πού;; και πώς;
Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να διστάζεις για ένα ταξίδι μόνη σου,
είναι η ιδιοσυγκρασία σου στο να κάνεις γενικά πράγματα μόνη σου;(όπως ειπώθηκε από φίλους παραπάνω)οπότε δεν το συζητώ για ταξίδι..
ή είναι η έλλειψη πχ αισθήματος ασφάλειας;η ανησυχία η ίσως και η φοβία της αντιμετώπιστης της μοναξιάς; γιατί σ αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα μιά ενδιάμεση λύση να ξεκινήσεις να τολμήσεις ένα ταξίδι μόνη σου(εννοώ χωρίς δική σου παρέα)αλλά με γκρούπ μέσω πρακτορείου,ναι μεν μπορεί να υπάρξουν προβλήματα από τις"παραξενιές"του καθενός που θα συναντήσεις αλλά σκέψου και τα θετικά του να γνωρίσεις-να ταιριάξεις ίσως με κάποια άτομα και στη χειρότερη των περιπτώσεων να κάνεις το δικό σου πρόγραμμα ξέροντας όμως ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει ο συνοδός του γκρούπ στον αποίο μπορείς να απευθυνθείς,υπάρχουν τα υπόλοιπα μέλη του γκρούπ κλπ.
Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πείραμα που ίσως σου δώσει φτερά για να κάνεις απο κεί και πέρα ταξίδια και τελείως μόνη σου.
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
επισης εγω θα προτεινα, πρωτα μια μικρη εξορμηση μεσα στην ελλαδα...ετσι για να δει ο καθενας αν πραγματικα αντεχει την μοναξια των ταξιδιων..ή αν απλα του πεφτει πολυ ...βαρια...

προσωπικη αποψη εννοειται;)περι ορεξεως...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.560
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom