αεροπλανο τι να ξερω..

panospeggy

Member
Μηνύματα
32
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Paris
Ταξίδι-Όνειρο
SWITZERLAND,PRAQUE,PARIS
καθοτι ασχετη στις πτησεις πειτε μου πως θα ναι πχ σε θεμα ναυτιας αν υπαρχει τι να ξερω και σε σχεση με ολα αυτα η πως θα ναι στην αρχη σαν αισθηση γενικα λενε διαφορα..
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
peggypanos,δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα .απλά χαλάρωσε ,βάλε την ζώνη σου ,και σταμάτα να έχεις αυτόν τον τρόμο και την απορία στο βλέμμα σου ...χαμογέλασε στην αεροσυνοδό ,και συμπεριφέρσου σαν να ειναι η εκατοστή φορά που πετάς με αεροπλάνο .θα δεις οτι ολα θα πανε καλά ...
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Σάν παιχνίδι είναι , δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Απλά για να μην σε πιάσει απροετοίμαστη , το αεροπλάνο πριν ξεκινήσει ειναι εντελώς σταματημένο και ξαφνικά χώνει κάτι τρελλά γκαζια για να επιταχυνθεί και ίσως σου φανεί γρήγορο,μονο αυτό.

Εάν πετάς με μεγάλο αεροπλάνο δε θα καταλ΄βαι9ς τίποτα.

Καλή πτήση
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
το αεροπλάνο πριν ξεκινήσει ειναι εντελώς σταματημένο και ξαφνικά χώνει κάτι τρελλά γκαζια για να επιταχυνθεί και ίσως σου φανεί γρήγορο,μονο αυτό.
Τι τρομερή αίσθηση αυτή, που νιώθεις να κολλάς στο κάθισμα, δεν ξέρω τι χημικά μπορεί να εκκρίνει εκείνη την ώρα ο εγκέφαλος μα τα συναισθήματα που μου προκαλεί είναι τόσο ανάμικτα: ανησυχία, ένταση, χαρά, ενθουσιασμός, θέλω να αρχίσω να γελάω δυνατά! Φυσικά είναι και η ψυχολογία του "φεευυγγγωωωω!!!" που παίζει σημαντικό ρόλο. Δυστυχώς από κάποια στιγμή και μετά συνήθιζεις τις πτήσεις και το ξεπερνάς. Αλλά κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο ελπίζω να με ξαναπιάσει! ;)

Πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ πολύ, κάνε ότι κάνουν και οι άλλοι! :p
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
"Τι τρομερή αίσθηση αυτή, που νιώθεις να κολλάς στο κάθισμα, δεν ξέρω τι χημικά μπορεί να εκκρίνει εκείνη την ώρα ο εγκέφαλος μα τα συναισθήματα που μου προκαλεί είναι τόσο ανάμικτα: ανησυχία, ένταση, χαρά, ενθουσιασμός, θέλω να αρχίσω να γελάω δυνατά! Φυσικά είναι και η ψυχολογία του "φεευυγγγωωωω!!!" που παίζει σημαντικό ρόλο."

Αυτό ακριβώς συμβαίνει!!!! Βέβαια άμα είναι το αεροπλάνο επιστροφής για το σπίτι αυτά τα συναισθήματα αντικαθίστανται από κατήφια, βαρεμάρα, ανυπομονησία και ΟΥΦΦΦ δεν περνάει η ώρα...
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Εγώ λατρεύω τις πτήσεις , πραγματικά μακάρι να μην ρύπαινε και να ήτανε φθηνό σαν το λεωφορείο. Με την πτώση των τιμών το τελευταίο καιρό ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να ανοιχτώ και σε μεγαλύτερα αεροπορικά ταξίδια.

Α και κάτι ακόμη , πάρε μαζί σου τσίχλες και μη ξεχνάς να μασάς ανοίγοντας λιγάκι παραπάνω τη γνάθο για να ξεβουλώνουν που και πού τα αυτιά σου κατα την απογείωση/προσγείωση. Μια φορά θυμάμαι με πήρε ο ύπνος και ο πιλότος το κατέβασε απότομα και η αλλαγή πίεσης πήγε να μου κάνει το κεφάλι χύτρα.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
οι τσίχλες πρέπει να ειναι οπωσδήποτε μόνο ...babol !!!
 

nektaria

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Συρία
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
δεν ειναι τιποτα ειναι σαν να πετας θα σου αρεσει παρα πολυ ... εγω στην αρχη φοβομουνα που μπηκα στο αεροπλανο αλλα μετα μου αρεσε ειναι ωραια να βλεπεις απο τον ουρανο στην γη και στην θαλλασα ειναι καταπληκτικο, αλλα κανει κατι κινησεις καμια φορα... θα σου αρεσει...:)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ειμαι απο αυτους που περνανε ασχημα κατα τη διαρκεια μιας πτησης :roll:. Η πλειοψηφια παντως το διασκεδαζει και περναει καλα..το πιο πιθανο ειναι να ανηκεις σε αυτους.
Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι οτι πετας προς τον προορισμο που περιμενες να πας τοσο καιρο. Αυτο αρκει :D
 

mak

Member
Μηνύματα
29
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
στο πρωτο μου ταξιδι ειχα κι εγω αγχος αλλα προσπαθουμα να μην το σκεφτομαι. τελικα ειμαι απο αυτους που το διασκεδαζουν! βλεπεις τα παντα απο ψηλα. η καλυτερη θεα!
και να μην σου αρεσει ομως σκεψου αυτο που ειπε η go2dbeach.
........Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι οτι πετας προς τον προορισμο που περιμενες να πας τοσο καιρο. Αυτο αρκει :D
 
Μηνύματα
28
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Thailand...
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα μπόρα
Πρίν χρόνια φαντάρος στην Λίμνο έπρεπε να φύγω άμεσα απο εκεί, κατάφερα και πέταξα με μια πανάρχαι Ντακότα !!! Θα σας πώ μόνο ότι είχε ένα πατάκι στο κέντρο του αεροπλάνου και απο κάτω μια τρύπα περίπου 50 εκατοστών...όταν το είδα ανατρίχιασα...!!! Είχα και τον πόνο μου.. Τέλος πάντων, όταν μπαίναμε θεσσαλονίκη ο δυνατός άνεμος μιας έφτιαξε για τα καλά την διάθεση, ο μηχανικός κοιτούσε κάθε τρια λεπτά τα φτερά...μπας και ξεκολλήσουν...λολ... Ταξίδι όνειρο που λέτε... Βέβαια το καλύτερο ταξίδι το έκανα προς γερμανία και μόναχο...ούτε που κατάλαβα πως έφτασα, μιας εφημερίδας δρόμος....:haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.839
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom