Γαλλία γεια σας.. Βοήθεια για Παρίσι

Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
Σας ευχαριστώ!:D την πρώτη μέρα φτάνουμαι στις 5 το απόγευμα και λέμε να μήνουμαι κοντά στην dysney και να μπούμαι μέσα την επόμενη υπάρχει κάτι εκεί γύρο για απογευματινή βολτούλα?
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δηλαδή σκοπεύεις να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο για μια βραδυά, μετά να πας Ντισνευλαντ και στο τέλος Παρίσι. Να αλλάξεις τρία ξενοδοχεία; Ποιος ο λόγος;:roll:
Πήγαινε Παρίσι από το πρώτο βράδυ και στο τέλος πας Ντισνευλαντ.
Τώρα αν επιμένεις σου έγραψα και σε προηγούμενο ποστ ότι μια στάση πριν την Ντισνευλαντ υπάρχει εμπορικό κέντρο με outlet.
 

iliangelo

Member
Μηνύματα
47
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
??Το σκεφτομαι
Εξω απο τις εισοδους των παρκων,εκει που σε αφηνει το μετρο και τα λεωφορεια των ξενοδοχειων υπαρχει κατι σαν "χωριο disney" με εστιατορια ,καφε ,εμπορικα μαγαζια (ειδων disney εννοειται) σινεμα, mc donalds κλπ που μενουν ανοιχτα και αφου κλεισουν τα παρκα.
 
Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
ναι εχεις δίκιο με τα τρία ξενοδοχεία, αλλά η τελευτέες μέρες είναι σαββατοκύριακο τα ξενοδοχεία είναι πολυ ποιο ακριβά στο πάρκο και απο ότι μου λέτε αυτές τις μέρες γίνεται χαμός και πολύ μεγάλες ουρές!!!
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Καλησπέρα Χριστίνα!
Καταρχάς, εγώ θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι 3 μέρες είναι πολλές για τη Ντισνευλάντ. Πιστεύω ότι 2 αρκούν.. Επίσης, απλά να πας αποφασισμένη ότι θα αντιμετωπίσεις μεγάλες ουρές! Είναι όμως πολύ όμορφα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά!

Το πάρκο του Αστερίξ είναι, επίσης, πάρα πολύ ωραίο και έχει κατά τη γνώμη μου περισσότερα πράγματα σε σχέση με τη Ντισνευλαντ που μπορούν να κάνουν μεγαλύτερα παιδιά (τρενάκια κτλ.). Για να πας στο πάρκο του Αστερίξ έχει λεωφορειάκια από το μουσείο του Λούβρου (στάση μετρό Palais Royal) στις 9:30 το πρωί αλλά είναι σχετικά ακριβά (23 ευρώ ο ενήλικας, 18 τα παιδιά). Υπάρχει και σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο του Charles de Gaulles (γύρω στα 7 ευρώ ο ενήλικας, 5,20 τα παιδιά)..

Θεωρώ ότι όντως είναι ταλαιπωρία να αλλάξεις τόσα ξενοδοχεία και μάλιστα έχοντας παιδιά.. Τα ξενοδοχεία Ibis τα έχω επισκεφτεί πολλές φορές και είναι αρκετά καλά, απλά και καθαρά. Μην σκεφτείς όμως να βάλεις επιπλέον κρεβάτι, τα δωμάτια είναι πολύ μικρά, αποκλειστικά για 2 άτομα!! Κοίτα και το παρακάτω λινκ που λέει για ξενοδοχεία με τετράκλινα!
Hotels avec chambre familiale Paris

Όσον αφορά την πόλη, θα έχετε άπειρες επιλογές. Για τα παιδιά μια καλή πρόταση, εκτός από το μουσείο κούκλας (που έχει κυρίως μπάρμπι κ δεν είναι για αγοράκια) είναι το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Musee Grevin (δεν έχει μόνο το Λονδίνο!). Παράλληλα, τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ την ανάβαση στον πύργο του Άιφελ, ενώ την εποχή που θα πάτε επισκεφτείτε όσα πιο πολλά πάρκα στο Παρίσι μπορείτε! Όλα έχουν απέραντες εκτάσεις με γκαζόν για να παίζουν τα παιδιά και μικροπωλητές που πουλάνε μαλλί της γριάς, παγωτά και ποπ κορν (jardin des Tuileries, jardin de Louxembourg, parc Monceau και άλλα).

Ελπίζω να βοήθησα και ό,τι άλλο θες ρώτα!
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γεια σου και πάλι! Θα συμφωνήσω με τον ikarialover. Και έχε υπόψη σου ότι, μένοντας κάπου κοντά στο κέντρο, και μόνο το να πας πχ Ντισνευλαντ από μόνο του συνιστά βόλτα. Πας στη ντισνευλαντ και η διαδρομή είναι χαρά. Ενώ το να μείνεις στη Ντισνευλαντ είναι περιοριστικό. Συν το ότι εσύ ξεκινάς για 3 μέρες αλλά στην πορεία μπορεί να δεις ότι και 2 μέρες είναι αρκετές. Ξαναλέω ότι το μετρό τους είναι πολύ καλό και βγάζεις κάρτα κι εξοικονομείς χρήματα. Δεν έχει λίγες γραμμές, όπως εδώ. Κι αν πχ το ξενοδοχείο που θα επιλέξεις δεν έχει άμεση γραμμή για το χ μέρος, θα έχει σίγουρα ανταπόκριση και μάλιστα άμεση. Ούτε μεγάλες αναμονές ούτε τίποτα. Κατά τη γνώμη μου, είναι αμαρτία να πας Παρίσι και να μην κάνεις άπειρες βόλτες στο Σηκουάνα. Εχε υπόψη σου ότι όλες οι ατραξιόν (Notre dame, quartier latin, κέντρο Μπομπούρ και αρκετά πιο μακριά, τόσο που θέλει μεταφορικό μέσο αν και ορατός, ο πύργος του Αιφελ) είναι γύρω από το Σηκουάνα κι ότι από μόνος του ο Σηκουάνας είναι επισκέψιμο μέρος. Οι πανέμορφες γέφυρες, οι πάγκοι με τα περιοδικά, τα βιβλία και τις κάρτες, τα bateaux-mouches...Δε θα ξεχάσω όταν μια μέρα, προχωρώντας λίγο πιο πέρα από τη Νοτρ Νταμ, βρεθήκαμε σε μια γεφυρούλα στην οποία το διπλανό καφέ είχε βάλει ένα πιάνο. Συγκλονιστικό! Και θυμάμαι ότι παντού είχε παιδιά κι ήταν χαμογελαστά. Θέλω να πω ότι στα παιδιά δεν αρέσουν μόνο τα θεματικά πάρκα. Χαίρονται και τα άλλα. Α επίσης να μην πάτε στη Vilette; Κι εκεί με μετρό πας κι έχει επίσης πράγματα να κάνετε κι εσύ και τα παιδιά. Κι εκεί παντού χαρούμενα παιδιά. Μεγάλα πάρκα, πρωτότυπες παιδικές χαρές, προβολές... Επίσης να μην πας στη Μομάρτη στη γνωστή πλατεία με τους ζωγράφους; Θα γελάσουν τα παιδιά με τις καρικατούρες, θα πιεις κι εσύ καφέ σε ένα κλασικό γαλλικό καφέ. Πωπω ξέφυγα, τώρα θέλω να ξαναπάω Παρίσι. Σταματάω γιατί επί της ουσίας μάλλον δε σου απαντάω. Καλές αποφάσεις!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.701
Likes
6.317
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
το ενυδρίο που είναι εκεί αξίζει για βόλτα?
/quote]

Ξέχνα τα ενυδρεία στο Παρίσι..έχεις στις Γούρνες...
Θα δώσεις στα παιδιά Disney, απολαύστε κι απ αυτά που σούγραψαν.
Κείνο το απόγευμα που λες, το περνάς και με μια βόλτα στην Παναγία των Παρισίων και τα πέριξ (τους λες και την ιστορία με τον Κουασιμόδο...), ή μια τσάρκα στα Ηλύσια Πεδία μέχρι τη Αψίδα. Πολύ καλύτερα από το να κοιτάζετε τα ψάρια. Οι ώρες περνούν πολύ εύκολα στο Παρίσι.
 
Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
τελικά έκλεισα για disney στο santa fe 3 βράδια με εισητήρια για 4 μέρες στο πάρκο με πρωινό με 800 ευρώ!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.770
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom