εισητηρια ποδοσφαιρικων αγωνων στο εξωτερικο

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
προσπαθω να βρω εισητηρια για ποδοσφαιρικο αγωνα ρεαλ ζενιτ 10 δεκεμβριου και 13 δεκεμβριου μπαρτσα ρεαλ και εχω παθει ενα μικρο σοκ.θα ξεπαραδιαστω κανονικα.μιλαμε για τιμες της ταξης των 200 και 300 ευρω.στις επισημες ιστοσελιδες των ομαδων δεν βρισκω τιποτα.στις σελιδες καποιων εταιρειων ειναι κυριολεκτικα ''μαυρη-καταμαυρη αγορα''.ενταξη να παμε μαδριτη αλλα να μην καταστραφουμε οικονομικα.τα αεροπορικα και το ξενοδοχειο μια χαρα αλλα τα εισητηρια φωτια και λαυρα.καμια βοηθεια-ιδεα για εισητηρια βρε παιδια?
 

bloody mary

Member
Μηνύματα
527
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Δεν ξέρω Βαγγέλη και εγώ όταν έψαχνα για εισητήρια Ρόμα - Έμπολι από δω μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων έφριξα με τις τιμές. Εκεί όμως όταν πήγαμε οι τιμές ήταν φυσιολογικότατες.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Τα 200 και 300 ευρώ για τέτοιους αγώνες τα θεωρώ φυσιολογικότατη τιμή...
Είσαι ξένος δεν ξέρεις πρόσωπα και πράγματα και θες να παρακολουθήσεις ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπυ της Ευρώπης και έναν αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ και μια Ρωσική ομάδα... αν δεν έχεις σύνδεσμο στη Μαδρίτη ή θα πληρώσεις ή θα χρειαστείς τεράστια τύχη... Για τον αγώνα της Ζενίθ απλά να ξέρεις ότι οι Ρώσοι πληρώνουν και οι Ισπανοί το ξέρουν αυτό... Καλή τύχη...
 

Kostis

Member
Μηνύματα
267
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Aκομα κ για αγωνες της Ρεαλ ή της Ατλετικο που εψαχνα σε πρωταθλημα Ισπανιας ειχα βρει με 145 ευρω...
Πιστευω οτι ειναι απατη με την εννοια οτι απλως ειναι για ατομα που φοβουνται οτι δεν θα βρουν εισητηριο εκει κ θελουν να μπουν σιγουρα στο γηπεδο.
Μετα βλεπεις τον αγωνα στην τηλεοραση κ βλεπεις χιλιαδες κενες θεσεις...
Πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι απο τα εκει εκδοτηρια...
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Lογικά για τους αγώνες που θέλεις τα εισιτήρια θα είναι ακριβά!

Εγώ, πάλι, θέλω φέτος να πάω Manchester-Liverpool. Είδα, ότι παίζουν για το πρωτάθλημα στις 14 Μαρτίου. Είδα, επίσης, ότι τα εισιτήρια βγαίνουν στις 31 Ιανουαρίου.

Ένας φίλος με είπε ότι όλοι σχεδόν οι Άγγλοι έχουν διαρκείας και ότι δεν παίζει να βρω εισιτήρια.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Μπορεί, γενικά, κάποιος να με βοηθήσει με τον αγώνα αυτό; Αν δλδ ισχύει και θα γίνει ο αγώνας στις 14/3, πότε βγαίνουν και πόσο θα έχουν τα εισιτήρια, από που τα αγοράζω κ.τ.λ.



gps vagelis σου εύχομια να την βρεις την άκρη και να δεις από κοντά τους αγώνες που θέλεις! Σίγουρα τέτοια ματς είναι εμπειρίες ζωής! Τουλάχιστον, για τους ποδοσφαιρόφιλους!
 

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ευχαριστω πολυ για τις εμπειριες και τις συμβουλες σας.Θα προσπαθησω και μεσω των συνδεσμων των συγκεκριμενων ομαδων στην Ελλαδα.παντως ειναι ρισκο να παω χωρις εισητηριο με την ελπιδα οτι θα βρω εκει.μαλλον τελικα θα καταστρεψω για μια ακομα φορα τον προυπολογισμο μου
 

xalara

Member
Μηνύματα
218
Likes
673
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
300 ευρω για ενα ματσ δεν αξιζει εκτος απο τελικο champions league..
εχω παει σε διαφορα παιχνιδια εξω και champions league (με ολυμπιακο) και σε πρωταθληματα. εκτος απο τα πολυ μεγαλα ματσ οπως αυτα που αναφερθηκαν ,βρησκεις ευκολα εκει και σχετικα φτηνα αρκει να ρωτησεις καποιον ντοπιο και θα σου πει που.τελος αρκετες μεγαλες ομαδες βγαζουν εισητηρια μεσω της ιστοσελιδας τους καμια βδομαδα πριν τα ματς,ψαξτε το ..τα γηπεδα αυτων των ομαδων ειναι τεραστια.

για την Manchester τωρα να ξερεις οτι το γηπεδο εχει παρα πολλα διαρκειας . 1)μπες στο σαιτ της γραψου σαν μελος (δωρεαν) και οταν θα βγουν τα (ελαχιστα)εισητηρια αν προλαβεις θα κλεισεις .
2) αν εχεις λεφτα απο το να δωσεις 300 ευρω καπου αλλου..παλι μεσω του σαιτ δες το match day hospitaly που χει η Manchester ο σιγουρος τροπος να βρεις εισητηριο!
 

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Και εγω εχω παει σε παιχνιδι γερμανικου πρωταθληματος και δεν αντιμετωπισα προβλημα με εισητηρια αλλα τωρα μιλαω για το απολυτο ντερμπι του ισπανικου πρωταθληματος -το γνωστο για τους ποδοσφαιροφιλους el clasico barcelona vs real-και για αγωνα champions league κατοχου uefa(ζενιτ) με την ρεαλ σε ενα γηπεδο που σιγουρα ειναι μεγαλο με πολλα διαρκειας αλλα και αρκετα υψηλου ενδιαφεροντος αγωνα.Δεν ξερω αν θα μπορω να βρω κατι την τελευταια στιγμη.Θα ειναι μεγαλο ρισκο και θα απογοητευτω αν δεν βρω.Αλλωστε ειναι ποιο ευκολο να εξασφαλισεις εισητηρια για champions με ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο γιατι απλα απευθυνεσαι στις ΠΑΕ και με μια λογικη φτηνη σχετικα τιμη σου εξασφαλιζουν μεταφορα διαμονη και εισητηριο.Εγω μιλαω για κατι ποιο δυσκολο.Ασε που δεν ξερω και ισπανικα μηπως και επικοινωνουσα με το τμημα δημοσιων σχεσεων της ρεαλ(λεμε τωρα....).Μαλλον ζηταω πολλα ε?
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
175
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
προσπαθω να βρω εισητηρια για ποδοσφαιρικο αγωνα ρεαλ ζενιτ 10 δεκεμβριου και 13 δεκεμβριου μπαρτσα ρεαλ και εχω παθει ενα μικρο σοκ.θα ξεπαραδιαστω κανονικα.μιλαμε για τιμες της ταξης των 200 και 300 ευρω.
οι ισπανικες ομαδες εχουν την ιδια λογικη που ειχε ο ολυμπιακος πριν απο μερικα χρονια. πρεπει να εισαι μελος για να παρεις εισητηριο. οποτε σε αυτες τις τιμες που βλεπεις συμπεριλαμβανεται και η εγγραφη σου ως μελος της ομαδας. και στα fan-club αυτων των ομαδων στην ελλαδα να πας θα σου πουν να γινεις μελος οποτε δεν αλλαζει κατι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.483
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom