εκδρομικοι συλλογοι θεσσαλονικη

zax

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια όποιου ξέρει κάτι πάνω στο θέμα που με απάσχολεί.. Η μητέρα μου έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο στην διάθεση της και λατρεύει τα ταξίδια αλλά δυστυχώς δεν έχει παρέα που να μπορεί να ακολουθήσει.Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιον σύλλογο, ομάδα ή σωματείο που κάνει εκδρομές με έδρα την θεσσαλονίκη..Με ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο ίντερνετ βρήκα μόνο ορειβάτικους συλλόγους..
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καταρχην παντα μπορει να ακολουθησει οργανωμενες εκδρομες απο πρακτορεια. Εκει λογω των συνθηκων παντα θα βρει καποιους να μλησει και να ειναι μαζι. Απο την αλλη εξ οσων γνωριζω οι ενοριες διοργανωνουν εκδρομες θρησκευτικου χαρακτηρα, οχι παντα αμιγως θρησκευτικου, παντως αν απτονται των ενδιαφεροντων της μητερας σου ειναι μια καλη λυση.
Επισης αν γραφει σε καποιους συλογους μπορει να πηγαινει μαζι τους καποιες εκδρομες. Πχ ο Συλλογος Φιλων Αρχαιολογικου Μουσειου Θεσσαλονικης οργανωνει εκδρομη στα μοναστηρια της Ρουμανιας και μονοημερη στους Φιλιππους ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ » Νέα » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΪΟΥ- ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Επισης ο Συλλογος Φιλων Μουσειου Βυζαντινου Πολιτισμου πραγματοποιησε εκδρομη στην Συρια, θα πραγματοποιησει εκδρομη στην Ζακυνθο και το Σεπτεμβρη Καππαδοκια, Κυλικια και Ανω Συρια (ολα αυτα και η Ανω Συρια ειναι τουρκικα μερη). http://www.mbp.gr/html/gr/Programma_ekdiloseon_March-May-2011.pdf
Αν την ενδιαφερουν τετοιου ειδους εκδρομες (οι οποιες θα εχουν αριστες και επιστημονικοτατες ξεναγησεις) καλο ειναι να γινει μελος σε αυτους τους συλλογους ωστε να ενημερωνεται (και να παρακολουθει και πολυ ενδιαφερουσες διαλεξεις).
 

zax

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
μπα δεν είναι αυτό ακριβώς το στυλ της πρόκειται για έναν πολύ μοντέρνο και δραστήριο άνθρωπο που θα ήθελε να γυρίσει τον κόσμο! Σε ευχαριστώ πάντως!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν η μητερα σου θελει κλαπμπ στην Ιμπιζα θα δυσκολευθει να βρει καποιον φορεα που να την ικανοποιει.
Κατα τα αλλα οι εκδρομες των συλλογων των φιλων των Μουσειων αυτων ειναι εξαιρετικου επιπεδου τουλαχιστον απο την αποψη των επιστημονων που τις συνοδευουν και των ξεναγησεων που γινονται.
Αλλη πολιτιστικη εταιρεια η οποια οργανωνει ταξιδια -ενιοτε και στα περατα του κοσμου- ειναι η Πολιτιστικη Εταιρεια Πανοραμα της οποιας προισταται η Μαριαννα Κορομηλα, αλλα εχει ως βαση την Αθηνα. Τον Μαιο θα κανουν μια εκδρομη στα Βυζαντινα Μοναστηρια της Σερβιας, ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ - [Αρχείο Πανοράματος]. και φετος ηδη επισκεφθηκαν τη Ρουμανια και τον Λιβανο. Επισης οι ξεναγησεις ειναι υψηλου επιστημονικου επιπεδου.
Αλλα ολα αυτα θα πρεπει να τα παρακολουθει, να μπαινει στις ιστοσελιδες και να βλεπει τα προγραμματα τους και να αξιολογει τι την ενδιαφερει. Πριν καποια χρονια η Κορομηλα ειχε κανει ταξιδι στο Πακισταν.
Κατα τα αλλα αν εδιαφερεται για τα περατα του κοσμου θα την συμβουλευα να ερθει σε επαφη με το ταξιδιωτικο πρακτορειο Κανωνας KAN /// /// το οποιο διοργανωνει πολυ ενδιαφερουσες εκδρομες στα περατα του κοσμου με πολυ καλη υποστηριξη σε ξεναγησεις και πολυ καλο επιπεδο κοσμου που τις ακολουθει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom