θάλασσα-ζέστη-ιανουάριος?

kostas_sam1

Member
Μηνύματα
82
Likes
61
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη?
Ταξίδι-Όνειρο
Κωνσταντινούπολη
παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας, θέλω να στείλω δύο φίλους (ζευγάρι 50άρηδες) διακοπές. θέλουν να πάνε κάπου που να έχει θάλασσα, ζέστη. σκόπος η χαλάρωση, περίοδος μετα την 21η ιανουαρίου 2010. λίγες μέρες με μπάτζετ γύρω στα 1200-1300 ευρώ.
ακούω προτάσεις ευχαριστώ:cool:
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Εννοείς το άτομο ή και οι δυο μαζί; Γιατί 1.200 αν εννοείς το άτομο υπάρχουν πολλοί προορισμοί όπως Ταυλάνδη Μπαλί Σιγκαπούρη Μαυρίκιος Άγιος Δομήνικος με την προυπόθεση ότι δεν θα μείνουν και στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο του κόσμου αλλά σε ένα καθωπρέπει με ανέσεις... Πάντως όλα αυτά τα μέρη έχουν ζέστη και είναι κατάλληλα για μπάνιο και ξεκούραση!
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
δεν θα έλεγα, πως έχει και την ζέστη για μπάνιο στην θάλασσα στην αίγυπτο... η θερμοκρασία είναι γύρω στους 20-22 βαθμούς το πολύ, ενώ το βράδυ πέφτει αρκετά...
με αυτό το μπάτζετ, θα σε στενοχωρήσω, αλλά δεν θα βρουν κάτι αξιόλογο, πλην κάτι προσφορές που βγαίνουν ενίοτε για ταυλάνδη, μπαλί με 599 ευρώ (7 ημέρες-5 διανυκτερέυσεις), αλλά τα ξενοδοχεία είναι 3άρια και δεν ξέρω γι΄αυτές τις περιοχές τί σημαίνει αυτό...
 

penthesilia

Member
Μηνύματα
108
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
κοίταξε με 1300 ευρώ δύσκολα συνδυάζεις ζέστη, θάλασσα και Ιανουάριο. Κάτι πρέπει είτε να κόψεις είτε να προσθέσεις. Εγώ θα έλεγα να κόψεις τη θάλασσα και να προσθέσεις περιποιήσεις σπα και ξενοδοχείο με πισίνες . Έτσι κάπως εξισορροπείται η κατάσταση. Αλλιώς διπλασίασε το buget γιατί το Μπαλί είναι must απόδραση από την Ελλάδα το χειμώνα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.399
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom