Κεφαλονιά καλοκαιρινες διακοπες Κεφαλονια 2008

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Apnea xaos θα συμφωνησω με τουs προηγουμενουs που λενε οτι το νησι ειναι πολυ μεγαλο και ο κοσμοs μοιραζεται. Εξαλλου εχει παρα πολλεs παραλιεs εκτοs απο αυτεs τιs γνωστεs που αναφερονται παραπανω.
Αφου στιs καλυτερεs διακοπεs σου συμπεριλαμβανειs Κυθηρα , Ιθακη , Παξουs (που εχω παει κι εγω και μου αρεσαν) , τοτε θα σου αρεσει πολυ η Κεφαλλονια :clap:
 

apnea_xaos

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος Λ.Αμερικης
απιστευτο μερος!!
ισως οι καλυτερες μου διακοπες Ντινα...
οτι πληροφοριες θελεις πες μου!το νησι το εχω ξεπσαχνισει!!!
Αν πας πρεπει οπωσδηποτε να επισκευτεις την παραλια "καλαμι" θα σου φυγει η "μαγκια" μεχρι να κατεβεις, αλλα αυτο που θα δεις σε αποζημιωνει στο επακρο!!!!
θα σου στειλω και μια φωτο.
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Φυσικα και στο Αγ.Γερασιμο να πας και ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρομους πολλες στροφες και μικροι δρομοι και χαλια και πολλα γκρεμουδια απο κατω το χαος!χαχα!Πηγα πριν 5 χρονια φαναταστικες παραλιες νυχτερινη ζωη ΜΗΔΕΝ δεν τα θελουν οι Κεφαλλονιτες!Αυτο μου το εχει πει φιλος μου που ειναι μονιμος κατοικος στο νησι!ΑΑΑΑ και αρκετα ακριβο νησι!
 
Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Χαίρομαι που τα Κύθηρα σου άρεσαν και μάλιστα πολύ.
Να φανταστείς εγώ τα λάτρεψα τόσο ,που στο τέλος παντρεύτηκα Κυθήριο.
Το Καλάμι αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή η παραλία που κατεβαίνεις
με τη βοήθεια ενός σκοινιού.
Παρόλα αυτά δεν τη γλιτώνεις θέλω φωτό (την υποσχέθηκες άλλωστε):clap:
 

AleGE

Member
Μηνύματα
42
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικός στο Θιβέτ
καλα ολα αυτα που μου λετε βρε παιδια, ωραιες φωτο αλλα βλεπω οτι το νησι κραταει πολυ κοσμο και δεν ξερω αν θα ηθελα να παω σε μερος με τοσο πολυ κοσμο...!
οι καλυτερες διακοπες μου μεχρι στιγμης ηταν στα Κυθηρα, μεγανησι, παξοι, ιθακη, φολεγανδρος, κουφονησια! μικρα νησια που δεν θελουν τοση πολυ ωρα με το μεταφορικο και με σχετικα λιγο κοσμο!(ειδα και αυτο με τα ξενοδοχεια που εγραψε ο driver) και δεδομενου οτι εφετος η 2η αδεια θα πεσει Αυγουστο ευτυχως απο τις 15 και μετα δεν ξερω τελικα τι θα κανω...!
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους φίλους και φίλες αν και γενικότερα πιστεύω ότι αυτό τον καιρό θα έχει αρκετό κόσμο στα ωραία μέρη της Κεφαλλονιάς , αλλά αν σου άρεσαν αυτά τα νησιά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις να πας κάποια στιγμή και στην Σαμοθράκη .
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Helloooooooooo για κεφαλλονια ειναι το θεμα!
 

pipi80

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Εδιμβούργο
Κεφαλονια διακοπες

Γεια σε όλους!
Μόλις γύρισα απο Κεφαλονιά και θέλω να μοιραστώ μαζι σας την εμπειρία μου.Πήγαμε με τον άντρα μου κ το μωρό μας για 5 μερες.Περάσαμε καταπληκτικά!!:D Η Κεφ. έχει τις παραλιες που μας αρέσει πετρα-βοτσαλο πολύ καθαρες.Από παραλίες καταπληκτικά στον Μύρτο, Αντισάμη, Άσσο και στην Αγία Παρασκευη η οποία ήταν δίπλα στον Καραβόμυλο όπου κ μέναμε.Φοβερό το Φισκάρδο ήταν σα να 'σαι στη Μαγιόρκα γεμάτο σκάφη/ιστιοπλοϊκά καθώς επίσης και η Άσσος ένα πολύ μικρο χωριό που έχει καταπληκτικη τοποθεσία η οποία φαινεται από ψηλά καθώς κατεβαίνεις.Μ'άρεσε παρα πολύ η παραλία εκεί στην Άσσο!!!Άξιζε κ η επισκεψή μας στη λιμνη Μελλισανη είναι φοβερο το τι δημιουργεί η φύση!Όσον αφορά τη νότια Κεφαλονιά είναι καθαρά τουριστική δεν έχει κατι το ιδιαίτερο να δεις, η μονη παραλία που άξιζε με αμμο-βοτσαλακι ήταν τα Λουρδάτα!Πολύ ωραίο το Αργοστόλι!Μείναμε πολυ ικανοποιημένοι :Dαπό όλα κ όλους!!
 

on-off

Member
Μηνύματα
24
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
serbia
Ταξίδι-Όνειρο
κίνα-βόρεια κορέα
θα διαφωνήσω σχετικά με την νότια κεφαλονια.
έχει τις καλύτερες παραλίες του νησιού.η παραλία στη Σκάλα είναι απίστευτη και ακόμα και τον αύγουστο που γίνεται ψιλοχαμός δεν υπάρχει συνωστισμός.
παρόλο που είναι το πιό τουριστικό μέρος της κεφαλονιάς έχει κρατήσει ένα χαρακτήρα το μέρος και δεν έχει αλλιωθεί όπως συμβαίνει σε πολλα τουριστικά μέρη της ελλάδας.επίσης βρήκα τις τιμές πολύ λογικές και από ότι μου λέγανε οι ντόπιοι αυτό το εκτιμάνε οι ξένοι τουρίστες και έρχονται και ξανάρχονται συνέχεια.καμία σχέση με φισκάρδο και αργοστόλι.
καμίνια στο δίπλα χωριό πραγματικά ονειρεμένη με ρηχα νερά ότι πρέπει για παιδιά.
κατελιός πανέμορφο ψαροχώρι που μπορείς να νοικιάσεις βάρκα και να επισκεφθείς τις διπλανές παραλίες που δεν μπορείς να προσεγγίσεις με αμάξι λεύκα και σίσσια.απίστευτη εμπειρία μην την χάσετε.ένα από τα καλύτερα κρυμένα μυστικά της κεφαλονιάς.
και φυσικά η παραλία κορώνι κάτω από το χωριό βαλεριάνο.έχει χωματόδρομο αλλά σχεδόν όλα τα αμάξια μπορούν να κατέβουν.
 

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
851
Καλημέρα σε όλους! Πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ και προσδοκώ τη βοήθειά σας! Θέλω φέτος τον Ιούλιο να επισκεφτώ την Κεφαλονιά..Έκανα μια γρήγορη έρευνα στο Ίντερνετ και δυστυχώς οι τιμές των ξενοδοχείων/ενοικιαζόμενων δωματίων μου φάνηκαν αρκετά τσιμπημένες! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο κατάλυμα σε σχετικά νορμάλ τιμές (50-70 ευρώ τον Ιούλιο);
Θα είμαστε ένα φοιτητικό ζευγάρι, ψάχνουμε λοιπόν για κάτι οικονομικό- κρίση έχουμε-, αλλά όμορφο και ει δυνατόν ρομαντικό!
Αν δεν γίνεται να μου προτείνετε κάτι, γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση, σε ποιες περιοχές θεωρείτε καλύτερα να ψάξω;

Ευχαριστώ πολύ πολύ
 

kitsos!

Member
Μηνύματα
356
Likes
1.448
Επόμενο Ταξίδι
αζορες
Ταξίδι-Όνειρο
περου
εδω πρεπει να εμφανιστει ο kostantis_13 ειναι απο την κεφαλονια οποτε θα ξερει τα παντα!!!!
 

papaki_land

Member
Μηνύματα
24
Likes
7
Ταξίδι-Όνειρο
Μέση Γη
Έκανα μια γρήγορη έρευνα στο Ίντερνετ και δυστυχώς οι τιμές των ξενοδοχείων/ενοικιαζόμενων δωματίων μου φάνηκαν αρκετά τσιμπημένες! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο κατάλυμα σε σχετικά νορμάλ τιμές (50-70 ευρώ τον Ιούλιο);

Καλησπέρα..!!
Δεν ξέρω τι τιμές είδες στο internet αλλά είναι πολύ πολύ εύκολο να βρεις αξιοπρεπή καταλύματα σε studio, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή σε ξενοδοχεία γύρω στα 40€ - 50€ και ειδικά μήνα Ιούλιο που θες.
Κάνε μια εκτενέστερη έρευνα και θα βρεις σίγουρα κάτι οικονομικό και romantic why not...!! :D
Υ.Γ. Όταν πας μην ξεχάσεις να κάνεις μια βόλτα στο χωριό μου απέναντι (Ιθάκη)…:bleh::bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.856
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom