καμπιγκ για νεους στη χαλκιδικη

ioannaa

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπερα παιδια!!!φετος με την παρεα μ σκεφτομαστε για καμπιγκ κ συγκεκριμενα στη χαλκιδικη.ομως δν εχουμε ιδεα για το τι παιζει κατα κει κ δν θελουμε να παμε κ να ξενερωσουμε..ψαχνουμε κατι φτηνο π να χει κ νεολαια!!
οσοι γνωριζετε,δωστε μας τα φωτα σας!!
ευχαριστω εκ των προτερων
 

geopnd

Member
Μηνύματα
268
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
Ναπολη Σικελια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
αρμενιστης ειναι ναι αρκετα καλα σε αυτ0 π0υ ζητας.υπ0λ0γισε καπ0υ στα 12 ευρω ατ0μ0.πι0 κατω ειναι και τ0 πλατανιτσι.δημ0τικ0 και καπ0υ στα 5 ευρω.και τα δυ0 εχ0υν νε0λαια.ειναι 0ργανωμενα με μαρκετεστιατ0ρι0 κτλ.ωραιες θαλασσες και στα 2.σκια και στα 2.γ0υστα θα βγαλετε και στα 2
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Ποσείδι βεβαίως βεβαίως! Ψαχνείτε να βρείτε κανέναν φοιτητή του Α.Π.Θ. ώστε να μπείτε σας επισκέπτες και καλό... ξεφάντωμα και λιώσιμο! :clap:
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ποσείδι έχει πάρα (πάρα) πολύ κόσμο και αν και ωραία φάση για φοιτητές (ωραίο beach bar, ωραία θάλασσα κλπ) το συστήνω μόνο για τέλη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου που τελειώνει η εξεταστική και αρχίζει η επέλαση του κόσμου. Μαζεύει τόσο πολύ λαό που είναι αδύνατον να παραμείνει πολύ καθαρό μετά τις πρώτες βδομάδες λειτουργίας του. Προσωπική άποψη που θα σου πρότεινα να λάβεις σοβαρά υπ'όψιν αν έχεις θέμα με τις καθαρές τουαλέτες.

Για Αρμενιστή, ΔΑΓΚΩΤΟ. Κάμπινγκ Αρμενιστής - Camping Armenistis - Καλωσήρθατε στο Camping Armenistis!
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Και εγώ θα πρότεινα Αρμενιστή! Καλαμίτσι είναι πολύ ωραίο αλλά απευθύνεται περισσότερο σε οικογένειες, θα ξενερώσετε εκεί..
Ποσείδι (ΑΠΘ) και Πλατανίτσι πιο φτηνά αλλά απίστευτη φασαρία, βρωμιά και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!
 

antzelis

Member
Μηνύματα
60
Likes
5
και εγω προτεινω αρμενιστη δαγκωτο εχο παει στο καμπιγκ του γυρω στις 7 φορες και ενοειτε οτι θα ξαναπαω οσο για το φιτικο στο ποσειδι ουτε λογος
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Στο πλατανίτσι είναι πάρα πολύ χύμα και έχει πολύ φασαρία.Παλιά θυμάμαι ότι μπαίνανε και αυτοκίνητα μέσα και μετά τις 12 το βράδυ και περνούσαν δίπλα από την σκηνή σου την ώρα που κοιμόσουν.Αλλά αν θέλεις να πας κάπου και να κάνεις φασαρία είναι καλό μέρος και είναι και ωραίο μέρος γενικά.

Στον Αρμενιστή είναι πιο οργανωμένα και ελεγχόμενα τα πράγματα και είναι καμπιγκ που αρέσει σε πολλούς.

Στο Ποσείδι (ΑΠΘ) που πρέπει να έχεις κάποιο φίλο φοιτητή για να μπεις, τα πράγματα είναι ο ορισμός του χύμα.Θυμάμαι μια φορά που είχα πάει και δεν είχε χώρο να ξαπλώσω έξω από τις σκηνές.Ο ορισμός του :ένας πάνω στον άλλο.Είναι σαν 5ημερη η όλη φάση με ουρλιαχτά και γλέντι μέχρι τα ξημερώματα.

Το καλαμίτσι thalatta camp είναι πολύ μεγάλο και είναι σαν μια μικρή πόλη με πολλές επιλογές για φαγητό, γυμναστήριο, πισίνα,μεγάλη αμμουδιά ωραίο beach bar και άλλα πολλά.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.142
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αρμενιστης ή αν θες οπως λενε και οι απο πανω τελειως χυμα κατασταση Ποσειδι ΑΠΘ (οποιος δεν εχει φιλο στο Αριστοτελειο περναει απο την εκταση του ΠΝ διπλα, ξεφραγο αμπελι).
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Μην ακούς τους παραπάνω για το Ποσείδι... είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! :clap:
Ειδικά αν πάτε τώρα, δλδ τώρα που έχει περάσει το πρώτο 10ήμερο που παραδοσιακά γίνεται χαμός, θα είστε μια χαρά! Απλά αυτό, πρέπει να βρείτε κάποιον από το Α.Π.Θ. ώστε να μπορέσετε να μπείτε σαν επισκέπτες, ή εναλλακτικά, υπάρχει διάφοροι τρόποι, όπως αυτούς που προανέφερε ο tripakias.

αν πάτε, θα με θυμηθείτε πάντως για την υπέροχη θάλασσα που έχει εκεί!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.213
Μηνύματα
883.816
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom