μακεδονια-θρακη με μηχανες,προτασεις?

giotapa

Member
Μηνύματα
12
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
δραμα ξανα!
Ταξίδι-Όνειρο
παταγονια, νεα ζηλανδια
Η διαδρομή είναι πιο ευκολη απο ότι ακούγεται .Καλά να περάσετε και περιμένουμε εντυπώσεις.
ΥΓ σουστειλα σε προσωπικό μυνημα το κινητό μου ,αν χαθείτε τηλεφώνησε μου.
το ειδα κι ευχαριστω και παλι μαλλον θα χασω καμια διασταυρωση οποτε θα με ακουσεις συντομα.να σαι καλα
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Από το χωριό Καστανιές όπου ο Άρδας, πηγαίνετε στα Ρίζια, περνάτε την διάβαση του ποταμού (παρόμοια διάβαση με αυτή των Καστανέων) και ακολουθείτε την διαδρομή Καναδάς, Ελαία, Κόμαρα. Περνάτε την γέφυρα μεταξύ Κομάρων-Κυπρίνου και δεξιά υπάρχει δρόμος που οδηγεί στο φράγμα (υπάρχει πινακίδα). Λίγα χιλιόμετρα είναι αξίζει τον κόπο η παράκαμψη. Υπάρχει και γέφυρα πάνω από το φράγμα που περνάς απέναντι όπου υπάρχει καφέ-ρεστωράν. Επιστρέφετε στον Κυπρίνο και συνεχίζετε για Λάδη-Μεταξάδες. Καθ΄οδόν μια παράκαμψη οδηγεί στη Μικρή Δοξιπάρα όπου βρέθηκαν ενδιαφέροντα ταφικά μνημεία και υπάρχει Μουσείο. Συνεχίζετε για Μεταξάδες, παραδοσιακό χωριό με πετρόχτιστα σπίτια. Από Μεταξάδες ακολουθείτε ημιορεινή διαδρομή στους πρόποδες της Ροδόπης : Μικρό Δέρειο, Μεγάλο Δέρειο και όσο έχετε διάθεση. Ο δρόμος αυτός βγάζει Αλεξανδρούπολη και παρακλάδι του σε Σάππες Ροδόπης. Προσοχή ! παίρνετε κλειστά τις στροφές. Στην επιστροφή για να μην ξαναπερνάτε από τα ίδια μέρη μπορείτε να βγείτε στον Άξονα της Εγνατίας είτε από Δαδιά είτε από Σουφλί (μέσω Σιδηρώς) είτε από Μάνδρα. Για φαγητό σε Μεταξάδες, Δαδιά, Κορνοφωλιά (4 km πριν το Σουφλί). Μια άλλη διαδρομή για φαγητό και βόλτα, από Κόμαρα που είπαμε πριν, για Πεντάλοφο. Λίγο πριν το χωριό δεξιά στο «Εβροθήραμα», εκτροφείο με αγριογούρουνα ταβέρνα και ξενώνα. Συνεχίζετε για Πετρωτά - Ορμένιο και Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και επιστροφή από Άξονα Εγνατίας.
 

r31134

Member
Μηνύματα
32
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ομορφα καταπρασινα μερη εχει και στα βουνα της Δραμας
προς τα φραγματα
 

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
τουμπιώτη δίνεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες!!αυτά που περιγράφεις για ελατοχώρι και μετά προς βέροια για χωριά ριζώματα,σφηκιά κλπ και τοπία μαγευτικά!
Είναι τόσο κοντά στη θεσνίκη και δεν τα ξέρω!
Νάσαι καλά,θα έχω υπόψην μου να ανατρέξω στις πληροφορίες με την πρώτη ευκαιρία που θα εκδράμω προς τα κεί.
Romantic Woman είμαι από εκείνα τα μέρη και γιαυτό τα γνωρίζω καλά.Πάντως τώρα τον Σεπτέμβρη κάνε κανένα Weekend προς τα εκεί θα σου αρέσει πολύ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.969
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom