μαντεψτε πόσες μπάλες είναι στο δέντρο

Meredith

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη ή Βαρκελώνη...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λος Άντζελες
Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς ότι πας να κάνεις family στο travelair και πας να σημειώσεις τη σχέση σου με το μέλος που θα προσθέσεις στο λογαριασμό έχει μόνο τις εξής επιλογές: πατέρας, παιδί, αδερφή/αδερφός, σύντροφος, σύζυγος.. γιατί δεν έχει να προσθέσεις την μητέρα σου? επειδή το δοκίμασε κ ένας φίλος μου και ούτε αυτουνού του το έβγαλε, έχω παραξενευτεί πάρα πολύ!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.308
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν κανά χρόνο, μιας και πάτησα κατά λάθος αδερφός αντί για πατέρας.
Αυτό που έκανα ήταν να στείλω ένα email στην Εξυπηρέτηση Πελατών του Travelair, ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι πατέρας μου και όχι αδερφός μου.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Παλιά υπήρχε η επιλογή σίγουρα... Δεν είχα στείλει κανένα mail...
 

North66

Member
Μηνύματα
4.308
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Άντε μία νίκη ακόμα και ολοκληρώνω το στόχο μου των 4 ολοκληρωμένων Family λογαριασμών.

@_antonis_ Λογικά είσαι ο ίδιος που γράφεις και στο wall της Olympic (έχετε ίδιο άβαταρ), απορώ γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις... σου στέλνω άλλο ένα κολπάκι με pm (ή μήπως να το γράψω εδώ στο wall?)!:xmas_cheesygrin:
 

North66

Member
Μηνύματα
4.308
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Καταρχάς είναι ανώφελο να περιμένεις να μετρήσεις τα στολίδια, γιατί λόγω του όγκου των παικτών τα δωράκια των μιλίων προκύπτουν από τυχαίες απαντήσεις. Μόνο χτες το απόγευμα κατάφερα να μετρήσω τα στολίδια και να κερδίσω εδώ και πολύ καιρό και αυτό γιατί τα likes ήταν σχετικά λίγα σε σχέση με τα 500+ που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.

Άρα για να αυξήσεις τις πιθανότητες υπέρ σου θα πρέπει να απορρίψεις κάποιες απαντήσεις. Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να παίζεις ταυτόχρονα και με άλλους λογαριασμούς Travelair από διαφορετικούς φυσικά λογαριασμούς Facebook (σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού). Αρχικά παίζεις με τους λογαριασμούς που δε σε ενδιαφέρει να κερδίσεις μίλια (γιατί πχ μπορεί να έχουν ήδη συμπληρώσει τα 20000), απλά τους χρησιμοποιείς για να απορρίψεις απαντήσεις. Στατιστικά, με δύο απαντήσεις σε άσχετους λογαριασμούς έχεις βρει την απάντηση, την οποία συμπληρώνεις στο δικό σου λογαριασμό και... voila 2500 μίλια!:xmas_mrgreen:

Λογικά χρειάζεστε δύο οθόνες (που τρέχουν στο ίδιο pc) ή δύο laptops σε καθένα από τα οποία τρέχετε δύο λογαριασμούς σε διαφορετικούς όμως browsers.

Ελπίζω να βοήθησα!:xmas_cheesygrin:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.510
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom