μεταναστευση στη κοστα-ρικα

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες στην παρεα.Φυγε μακρια και μην το σκεφτεσαι καθολου!
Αληθεια ανθρωπο να πιανει τις πεταλουδες με την αποχη βρηκες?
Προσφερομαι ...
 

solo4

Banned
Μηνύματα
2
Likes
0
τελικα ολοι ενθουσιαστηκαμε με την ιδεα σου αλλα απο πληροφοριες για κοστα ρικα δεν βλεπω να παιρνεις.. μαλλον δεν ξερουμε...
το μονο που εχω ακουσει απο μια ντοπια ειναι οτι ολα εκει ειναι πιο χαλαρα και χορευουν αρκετα,,,,,
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.777
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
γεια σας το ονομα μου ειναι ανδρεας το nick name αφορα το hobby μου,ασχολουμε με την εκτροφη πεταλουδων εδω και αρκετα χρονια.λογο αυτης μου της απασχολησης ανακαλυψα καποια sites που αφορουν τη χωρα της κοστα-ρικα μιας και εκει κανουν εξαγωγη μεγαλο αριθμο πεταλουδων και νομιζω οτι ειναι το τριτο εξαγωγιμο προιον τους μετα το καφε και τις μπανανες.επειδη διαβασα πολυ θετικα πραγματα για τη χωρα αυτη για το πολιτικο συστημα τους για τους ανθρωπους της μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω και να συνεχισω τη ζωη μου εκει,μιας και η πατριδα που αγαπω κανει τα παντα για να με διωξει καθημερινα.εχω οικογενεια και σιγουρα ειναι μεγαλη η αποφαση.θα παρακαλουσα τον οποιονδηποτε να μου δωσει πληροφοριες για τη χωρα αυτη,απο απλες ταξιδιωτικες εως πιο βαθυτερα κοινωνικες και επαγγελματικες.θα με βοηθησετε πολυ.γραψτε εδω αλλα και επικοινωνηστε αν θελετε στο τηλ **********.ευχαριστω
..πηγα κοστα ρικα πριν 2 χρονια.. απιστευτη φυση.. για το χομπι σου στο La Furtuna εχει nursing πεταλουδας σε χιλιαδες χρωματα και μεγεθη..ειναι βορεια της χωρας και μακρυα απο τη πρωτευουσα που θεωρειται μη ασφαλης προορισμος.. αν θες μπορω να σου βρω και το ξεναγο μας τον Μικελε που ηταν φοβερος.... πρωτη φορα πηγαινα σε χωρα και ο τοπιος ξεναγος ειχε διαβασει για τη χωρα των τουριστων που θα ξεναγουσε και ηταν ενημερωμενος για τα παντα..
 
Last edited by a moderator:

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.777
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
[email protected] ειναι το γραφειο που δουλευει και ζητα τον Μικελ και πες του απο την Ελευθερια...καλο σου ταξιδι...
 

PASCAL

Member
Μηνύματα
60
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Morocco
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδήποτε
Πολύ καλή επιλογή. Θα σου στείλω pm για το τέλειο μέρος για να μείνεις και υπάρχει και ο κατάλληλος άνθρωπος να σε βοηθήσει. Απλά πήγαινε διακοπές και αν το έχεις πάρει σοβαρά κάτσε εκεί.
 

petaloudas

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.για το χρηστη που ρωτησε τι κανω τις πεταλουδες να ενημερωσω οτι τις αφηνω σε γαμους και βαφτησεις σαν ενα πολυ ωραιο θεαμα.φετος ξεκινησα και συνεργασια με παιδικους σταθμους που τους παρουσιαζω μεσα απο αφηγησεις το κυκλο ζωης της πεταλουδας δειχνοντας στα παιδια καμπιες ζωντανες πεταλουδων και χρυσαλλιδες.η ελλαδα εχει δυνατοτητες οπως και καθε αλλοι χωρα.καθε λαος ειναι εξυπνος,αρκει να εχει ηγετες να τον καθοδηγουν και να τον βοηθανε.δυστηχως στην ελλαδα εχουμε αγαθιαρηδες πολιτικους απατεωνες που βολευουν κοσμο και βολευονται.θα ηθελα να υπαρξει ενα κινημα,ενα φορουμ που να αλληλοβοηθουνται οι εργατικοι και φιλοδοξοι ανθρωποι.σιγουρα η μεταναστευση που αναφερω ειναι ενα μεγαλο βημα αλλα τριγυρνα στο μυαλο μου,θα χαρω να παρω και αλλα μαιλ σας.
 

Lachesis

Member
Μηνύματα
22
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Ζαγορά Πηλίου
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα Κόστα Ρίκα Χαβάη
Ανδρέα μπράβο σου! Οι άνθρωποι πρέπει να κυνηγάνε τα όνειρά τους, όχι μόνο να γκρινιάζουν.
Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Και 'γω όπως και πολλοί άλλοι έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα για ευνόητους λόγους...
 

petaloudas

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
δραση

το να εχεις ονειρα ειναι πολυ καλο,το επομενο βημα ειναι ομως να κινηθεις και να κινησαι προς τη κατευθηνση να τα κανεις πραγματικοτητα.στην ελλαδα ομως βρισκεις σε καθε βημα σου τοιχο,καποιοι θα με λετε παραπονιαρη και υπερβολικο και στο κατω κατω αν δε μου αρεσει να σηκωθω να φυγω.αυτο σκεφτομαι και προσπαθω να το κανω υπο προυποθεσεις.για παραδειγμα κοιταζω και καναδα που ειναι πιο μεγαλη και οργανωμενη χωρα με πολλους ελληνες μεταναστες.ισως βρω και καποιο ελληνικο φορουμ με ελληνες απο εκει.για να ζεις πλεον στην ελλαδα καλα χωρις αγχος και πολλες σκοτουρες πρεπει να εισαι δημοσιος υπαλληλος,μονο τα συνδικατα εχουν δυναμη και επιρροη.στον ιδιωτικο τομεα ειται εισαι ελευθερος επαγγελματιας ειται ιδιωτικος υπαλληλος εισαι τελειωμενη υποθεση.και για οσους εχουν αντιθετη αποψη τους ζηταω να με βαλουν στο δημοσιο ακομα και με 700 ευρω το μηνα.
 

maroli

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπερα,
είναι πολύ ενδιαφερον αυτό σχετικά με τις πεταλούδες. Εχεις καποιο site ή καποιο Mail επικοινωνίας? Επισης σχετικά με την Kosta rica, έχεις βρει πληροφορίες?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.910
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom