με τρέλα για ν.αμερική

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλώς ήρθες γιούλα!

Το ταξίδι που σχεδιάζεις να κάνεις είναι πραγματικά αυτό που λέμε ταξίδι ζωής! Η Λατινική Αμερική λειτουργεί σα μαγνήτης πάνω μου οπότε και μόνο διαβάζοντας το πλάνο σου, μου τρέχουν τα σάλια.....σρλουπ!! :haha:

Εύχομαι να το πραγματοποιήσεις όπως ακριβώς το φαντάζεσαι και να βρεις την κατάλληλη παρέα γι' αυτό, γιατί το να συνταξιδεύεις με άτομα στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σου, είναι ένας βασικός παράγοντας! :clap::clap::clap:

Και φυσικά όταν με το καλό γυρίσεις, περιμένουμε εντυπώσεις!
Εμεις να δουμε ποτε θα παμε, μαζι ΑΚΟΥΣ Vesna;
 

giwrgos

Member
Μηνύματα
270
Likes
508
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Γεια χαρά με λένε γιουλα και είμαι σε φάση να οργανώνω μεγάλο ταξίδι για νότια αμερική, του στυλ 4-5 μήνες, σε χόστελ και με ελευθερία κινήσεων, για ένα ταξίδι χωρίς στάνταρ ημερομηνία επιστροφής... το μόνο θέμα βέβαια χεχε είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα κάποιον που να θέλει να το τολμήσει, είτε λόγω χρημάτων είτε χρόνου ;) όποιος θέλει να επικοινωνήσει ψάχνω συνταξιδιώτη....:cool:
γιουλα εισαι μεσα στο μυαλο μας..ακριβως το ιδιο σκοπευουμε να κανουμε εγω με ενα φιλαρακι μου...να γυρισουμε ολη τη λατ.αμερικη...αντε ελα παμε ολοι μαζι...:p:p
 

Vesna

Member
Μηνύματα
28
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βλάστη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Καναδάς, Αργεντινή
Εμεις να δουμε ποτε θα παμε, μαζι ΑΚΟΥΣ Vesna;
Ακούω, ακούω!!! :bleh:

Για Λατινική Αμερική δεν ξέρω, για κάτι πιο "εγχώριο" μπορώ να πω... χμ... τέλος Αυγούστου!!! :clap::clap::clap: Αλλά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και Φραχτό όπως και δήποτε!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.544
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom