Μήλος μηλος ξενοδοχεια

george_22ps

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
καλησπερα παιδια ,ειμαι καινουριος στο forum.Λοιπον επειδη χρειαζομαι λιγη βοηθεια κ εσεις εδω ολο και κατι παραπανω θα ξερεται το θεμα μου ειναι το εξης:
θα παω τις πρωτεσ μου διακοπες με την κοπελα μου κ μαλιστα τον ιδιο μηνα κλεινουμε κ χρονο μαζι ...εχω εισητηρια κοινωνικου τουρισμου κ ψαχνω να βρω ενα ξενοδοχειο για διαμονη στη Μηλο...πειρα καποια τηλεφωνα αλλα τα συγκεκριμενα ξενοδοχεια δεν δεχονται εισητηρια κοινωνικου τουρισμου,μηπως ξερει καποιος απο εδω καποιο ξενοδοχειο ή εχετε τιποτα πληροφοριες που μπορουν να με βοηθησουν; προκαταβολικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Oταν παιρνεις εισητηρια κοινωνικου τουρισμου σου δινουν κι ενα καταλογο με τα ξενοδοχεια που δεχονται εισητηρια. Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω, οποτε μαλλον πρεπει να ψαξεις απο'κει. Κριμα ειναι να τα χασετε.
 

george_22ps

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
ναι δικιο εχεις το θεμα ειναι οτι ο καταλογος εχει μονο ενα ξενοδοχειο...και δεν πρεπει να ειναι κ καλο...κ απο το ιντερνετ βρηκα αλλο ενα απλα εβαλα το θεμα μηπωσ καποιος απο εδω εχει παει στη μηλο με εισητηρια κοινωνικου τουρισμου κ ξερει κατι παραπανω
 

maria5

Member
Μηνύματα
21
Likes
0
ο καταλογος και στο ιντερνετ εχει ολα τα ξενοδοχεια που ειναι συμβεβλημενα με τον κοινωνικο τουρισμο.δηλαδη δεν υπαρχει κατι αλλο που να μην το εχει ο καταλογος.ετσι νομιζω τουλαχιστον..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.073
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom