να πάω για μια μέρα μόνος ... ?

ny_gr

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Λοιποοοοοον,

Εδώ και 2 μήνες έχω την ακατάπαυστη επιθυμία να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό γεγονός που μπορώ να σας εμκυστηρευτώ δεν έχω κάνει ακόμα.
Ναι, δεν έχω πάει στο εξωτερικό!! :shock:
Ελα μου όμως που ενώ εγω ήθελα να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό εδώ και καιρό δεν βρισκόταν ποτέ κατάλληλο άτομο ή παρέα ή δεν ήθελαν . Με όλες τι σχέσεις που ήμουν όταν φέρναμε την συζήτηση για ταξίδι στο εξωτερικό όλα οκ.. αλλά μετά απο 20-30-40 μέρες χώριζα. ελεος.. :D
Με τους φίλους πάλι υπάρχει πάντα αυτό το επιχείρημα του "έλα μωρέ πάμε σε κανένα ελληνικό νησάκι να ξεχυθούμε στις παραλίες" :clap:οπότε ούτε αυτοί ψήνονται ποτέ για εξωτερικό.

Οπότε μου έχει καρφωθεί ιδέα να πάω στο εξωτερικό μόνος για μια-δυο μέρες ή και αυθυμερόν και να γυρίσω για να μου φύγει η κ-λα και να σπάσω επιτέλους την παρθενιά του ότι δεν έχω κάνει ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό. και λέω αυθυμερόν ή μια μέρα γιατι ξέρω γω θα την παλέψω μόνος μου? Αλλα απο την άλλη λέω έλα μωρέ μικρός είσαι ακόμα (24 είμαι) θα πας το καλοκαίρι ή του χρόνου ή δεν ξέρω και εγώ πότε..

οπότε τι λέτε? μόνος έστω και αυθυμερόν για να κάνω τουλάχιστον την αρχή ή να περιμένω να κανονίσω? πείτε απο προσωπική σας εμπειρία..

Ευχαριστώ
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.150
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν ειναι να ξεκ-λωσεις πηγαινε μονος... το προβλημα δεν το καταλαβα ακομα; Νομιζεις πως θα βαρεθεις; Με την καμμια...
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
λοιπον τουλαχισον ενα τριημερο για αρχη θα ηταν οτι πρεπει...δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...θα κατσει να διαβασεις πληροφοριες απο εδω και οτι λεπτομερια θες ρωτας και απανταμε...ειναι πολυ απλα τα πραγματα,μικρος εισαι ακομα,φανταζομαι θα γνωριζεις Αγγλικα.Γιατι να μην τη παλεψεις μονος σου? ετοιμαζε βαλιτσα λεω εγω
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
συμφωνω με τον τριπακια:)

πηγαινε και μη φοβηθεις!!!;)

εγω εχω την ιδια επιθυμια καθε φορα που βλεπω κατι τιμες 70 ευρω για λονδινο ή ρωμη!!!:roll::roll:
 

SPROM

Member
Μηνύματα
774
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Άντε ρε συ... εννοείται ότι θα πας μόνος σου. Είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Δυστυχώς, το σπορ των ταξιδιών δεν ταιριάζει σε όλους και πολλές φορές, αν θες να ταξιδέψεις, πρέπει να ταξιδέψεις μόνος.
Νομίζω ότι, για να ξεκινήσεις, μπορείς να ταξιδέψεις για ένα 3ήμερο σε μία σπουδαία πόλη της Ευρώπης, όπου θα ενθουσιαστείς και θα έχεις τόσα πράγματα να κάνεις, που δεν θα προλάβεις να βαρεθείς.
Μια καλή ιδέα είναι να ταξιδέψεις για κάποια συναυλία που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Πώς σου φαίνεται;
Εννοείται ότι προτείνω να ξεκινήσεις από το Λονδίνο. :bleh:
 

YBONNH

Member
Μηνύματα
234
Likes
115
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Συμφωνω με τους υπολοιπους και επαυξανω...να πας, να πας, να πας!
Την πρωτη φορα που πηγα διακοπες μονη μου ,εντος Ελλαδος, ξεκινησα για ενα τριημερο και γυρισα μετα απο δεκαεφτα μερες...
Οσο για εξωτερικο , δεν υπαρχει περιπτωση να βαρεθεις...
 

alexandra75

Member
Μηνύματα
199
Likes
25
θα συμφωνήσω ότι 3 μέρες χρειάζονται.

Για την ηλικία σου και επειδή θα είσαι μόνος νομίζω ότι η ιδανικότερη πόλη είναι η Βαρκελώνη. Πόλη νεανική, ζωντανή, σχετικά μικρή που περπατιέται άνετα.

Πήγαινε άνοιξη / καλοκαιράκι και σε πάω στοίχημα ότι θα ψάχνεις να μείνεις περισσότερο.
 
Last edited by a moderator:

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Τριήμερο μόνος σου σε κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή πόλη είναι εύκολο και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Το μοναδικό δύσκολο για εμένα είναι τα εστιατόρια που αναγκαστικά ή στο μπαρ θα κάτσεις να φας ή θα πρέπει να έχεις κανένα βιβλίο μαζί σου.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.150
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Την πρωτη φορα που πηγα διακοπες μονη μου ,εντος Ελλαδος, ξεκινησα για ενα τριημερο και γυρισα μετα απο δεκαεφτα μερες...
Μην του βαζεις ιδεες... αν κανει κατι παρομοιο βλεπω τη μανα του να τον αναζητα στην Αγγελικη και τιτλος απο κατω: "Γνωστο ταξιδιωτικο φορουμ εμπλεκεται στην εξαφανιση του 24χρονου".
 

stefanos80

Member
Μηνύματα
80
Likes
5
τι μου θύμισες???

το πρώτο ταξίδι μόνος μου ήταν Βαρκελώνη το καλοκαίρι. πέρασα απίστευτα. έκανα μέχρι και φίλους που μιλάμε ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια. άρχισε να ψάχνεις για barcelona.

αν πάλι κολλάς να πας μόνος και θες οπωσδήποτε ταξίδι εξωτερικό μπορείς να πας με γκρουπ. πια είναι τόσο οργανωμένα που χωρίζουν τα γκρουπ ηλικιακά, οπότε θα είσαι με νέους ανθρώπους αν τους το επισημάνεις. ξέρω πολλούς που έφυγαν μόνοι με γκρουπ και γύρισαν ζευγάρια......
 

elefinor

Banned
Μηνύματα
187
Likes
59
Πήγαινε μόνος σου, μην κωλώσεις! Μην κάνεις καμιά π@π@ριά και πας αυθημερόν. Τζάμπα κόπος κι έξοδα θα είναι, δεν θα δεις τίποτα. Αφιέρωσε τουλάχιστον 3-4 ημέρες. Διάλεξε όποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα γουστάρεις και όρμα. Θα σου πρότεινα Λονδίνο ή Βερολίνο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.467
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom