πραγα - φλεβαρης 2010 συμβουλες???

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kostas_sam1

Member
Μηνύματα
82
Likes
61
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη?
Ταξίδι-Όνειρο
Κωνσταντινούπολη
καλησπέρα φίλοι ταξιδιώτες,
σκεφτομαι να παω τελη γεναρη - αρχές φλεβάρη στη πράγα και θα ήθελα συμβουλές για ξενοδοχεία (κοντά στο κέντρο θέλω για να κυκλοφορώ με τα πόδια), φαγητό και θεάματα το βράδυ. και γενικά οτι πιστευεται εσείς οτι θα μου φανεί χρήσιμο.
:p
 
Μηνύματα
777
Likes
622
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Να πάρεις πολύυυυυυυυυ ζεστά ρούχα γιατί αυτή την εποχή το κρύο ξυρίζει.
 

theano

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη;
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Kαλησπέρα!
Εμείς είχαμε πάει πέρισυ τον 15αυγουστο και μείναμε στο Floor Hotel 4* που ήταν πολύ κεντρικά (~90 ευρώ με πρωινό) και δε χρησιμοποίησαμε ούτε μία μέρα (από τις 5) μέσα μεταφοράς (εκτός από/για το αεροδρόμειο ταξί ~25 ευρώ, αν και μάθαμε ότι έιναι εύκολα και με λεωφορείο-μετρό). Για φαγητό πιο πολύ πειραματιστήκαμε αλλά μπορώ να πω ότι το γκούλας και η πίτσα (και η εκδοχή σλοβάκικη πίτα με σπανάκι) ήταν παντού καλά. Για μπύρα προτείνω την Kozel. Από θεάματα πήγαμε σαν κλασικοί τουρίστες σε όπερα με μαριονέτες, black theater (στο wow) και σε live jazz (νομίζω agatha το έλεγαν). Από εκδρομούλες δεν πήγαμε στο Karlovy Vary γιατί ακούσαμε πως μυρίζει το θειάφι από τα ιαματικά λουτρά και εγώ είμαι ιδιαιτέρως ευαίσθητη στις μυρωδιές αλλά πήγαμε στην Kutna Hora που μπορώ να πω ότι δεν άξιζε τα λεφτά της... Στο κάστρο αξίζει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και περπάτημα :) Πήγαμε και στο μουσείο του Mucha που είναι χαρακτηριστικό κομμάτι της Πράγας.
Enjoy!
 
Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
θα παω με την κοπέλα μου, θέλουμε να πάμε στο καρλοβι βαρι. πληροφορίες πως θα παμε και ποσο θα κοστίσει πανω κατώ?

κανε μια αναζήτηση για πράγα ( στο κουμπάκι αναζήτηση )και διάβασε και τις πιο πρόσφατες ιστορίες και θα πάρεις πολλές πληροφορίες
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
καλά κάνεις και πας κάρλο βιβάρυ. αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχει παγωνιά, το μέρος είναι καταπληκτικό αξίζει τον κόπο να το δεις. από ξενοδοχεία στην πράγα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το ρενεσάνσ (και απέναντι ακριβώς το μάριοτ) που βρίσκονται στην είσοδο του ιστορικού κέντρου καθώς και το πρέζιντεντ. δνε θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς μέσα μεταφοράς γιατι είσαι μέσα στο κέντρο. μιλάμε για πολύ καλά ξενοδοχεία, απλά τιμές δεν θυμάμαι να σου πω.
 

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Το θέμα έχει υπερεξαντληθεί.
Τι σας έχουμε υπερεξελιγμένο :xmas_mrgreen: πρόγραμμα αναζήτησης???
Topic Closed
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.399
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom