πτήσεις μέσω Καΐρου

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Παντως ειναι η φθηνοτερη εταιρεια για μεταφορα στην Γκουανγκζου για οσους θελουν να δουν κατι διαφορετικο στην Κινα ή θαυμαζουν τις περιπετειες της dim kyr :) Γιατι οχι και Χονγκ Κονγκ αν δεν βρισκει κανεις φθηνα εισιτηρια.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Ναι το ειδα οτι το γραφει εκει αλλα ποτε δεν ειδα τετοια τιμη απο την turkish. Αλλα και η τιμη της egypt τωρα ειναι ακριβοτερη σε σχεση με την περιοδο για την οποια μιλουσα (κακως δεν το ανεφερα). Τοτε πρεπει να ηταν η φθηνοτερη.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Επειδή η κατάσταση είναι απλά μια επανάλληψη, το μέλλον είναι περίπου σίγουρο.
Θα σκοτωθούν άλλοι 300-500, ο στρατός θα βγει και θα απαγορέψει την κυκλοφορία για Χ ώρες,Υ ημέρες.
Για αυτές τις ώρες, οι πτήσεις θα σταματήσουν και ή θα ακυρωθούν ή θα μετατεθούν σε άλλες ημ/νιες.


Λοιπόν, προχωρήσανε στο 2ο βήμα:
http://en.aswatmasriya.com/news/view.aspx?id=6a9ecf53-7dc9-48a8-814f-6a29d1db538a
Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ακυρώσεις. Το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Τσεκαρε μια τις ωρες των πτησεων ή μιλα με την εταιρεια γιατι οπως βλεπω εδω http://www.airliners.net/aviation-forums/general_aviation/read.main/5846014/ και λογω της απαγορευσης κυκλοφοριας το βραδυ οι εταιρειες θα αλλαξουν το προγραμμα πτησεων. Οσες πετανε ή φθανουν βραδυ θα το κανουν πρωι.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Άριστα τα λέει ο φίλος ο cromhania και όλοι εμείς οι ξερόλες δεν τον πιστεύουμε... η κατάσταση στην Αίγυπτο ομαλοποιείται και αυτά που δείχνει η τηλεόραση και γράφουν οι δημοσιογράφοι είναι παραμύθια της χαλιμάς... σπεύστε λοιπόν όλοι να κλείσετε εισιτήρια και ξενοδοχεία για να απολαύσετε ΤΩΡΑ μαγευτικές διακοπές στην υπέροχη Αίγυπτο...

Υ.Γ. Ε αφού δήλωσε η MS ότι δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων πρέπει όλοι να είμαστε ήσυχοι... προφανώς βλέπουν μπροστά και σίγουρα γνωρίζουν ότι οι χιλιάδες των νεκρών είναι παραμύθια της τηλεόρασης, ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι μύθευμα και ότι η δημοκρατία λειτουργεί άψογα στην πανέμορφη αυτή χώρα...
Μετά από όλα αυτά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ήρωες εκείνους που διαλέγουν τα φτερά της Egypt Air για σίγουρες, προγραμματισμένες και ασφαλείς διακοπές...
 

cromhania

Member
Μηνύματα
101
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
...προφανώς βλέπουν μπροστά και σίγουρα γνωρίζουν ότι οι χιλιάδες των νεκρών είναι παραμύθια της τηλεόρασης...

εσυ δεν μας ειπες ομως..ποσο μπροστα βλεπεις?...και επιτελους εξυγησε μας το προβλημα σου ειναι με την egyptair η με τον λαο της Αιγυτου και τα πολυτευματα της.....

Ενημερωτικα παντος σας ανακοινωνω οτι μεσα στον Σεπτεμβη (πρωτα ο Θεος) ετιμαζομαι για Αιγυπτο.....Δεν το λεω για να το παιξω ηρωας απλα αφηστε με να ξερω κατι παραπανω χωρις να το παιζω ξερολας!
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ενημερωτικα παντος σας ανακοινωνω οτι μεσα στον Σεπτεμβη (πρωτα ο Θεος) ετιμαζομαι για Αιγυπτο.....

[χουμορ]
Ποιός θεός ακριβώς; Όχι τίποτα άλλο, μαλώνουν 2-3 εκεί κάτω και κανόνισε να πάρεις το μέρος του νικητή γιατί αλλιώς κάηκες. :D :D :D
[/χουμορ]

Πέρα απο την πλάκα, δεν νομίζω να βοηθάνε πουθενά τα ειρωνικά/επιθετικά ποστ αλλά τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι (κάτι ρωτάγατε γιατί έχει πέσει το φόρουμ και δεν εμπλέκονται πολλοί νέοι).
Ο traveller λέει την μία (υπερβολική) αλήθεια και εσύ την άλλη (υπερβολική) μισή.

Όταν επιλέγουμε να πάμε σε ένα τέτοιο μέρος μια τέτοια περίοδο, αναλαμβάνουμε ένα "calculated risk" που λέμε στα Ελληνικά. Αυτό δεν σημαίνει οτι μπορούμε να λέμε στα φόρα "όλα οκ-ξέρω εγώ". Δηλαδή, αν εγώ ταξίδευα πριν 5 χρόνια στην Αθηνών-Πατρών και έχει τύχει να μην σκοτωθώ, δεν μπορώ να πω οτι "είναι ασφαλής δρόμος".
Οι πιθανότητες να σκοτωθεί ένας τουρίστας που δεν πηγαίνει σε διαδηλώσεις είναι μηδαμινές. Το δέχομαι. Όμως η Αίγυπτος τώρα δεν είναι μέρος για επίσκεψη (κλείσανε και οι αρχαιολογικοί χώροι). Τόσο απλό.

Αεροδρόμιο (που ενδιαφέρει τον christar):
Η egyptair θα κάνει τα πάντα για να μην ακυρώσει ούτε μία πτήση. Οι άλλες εταιρίες που έχουν την Αίγυπτο σαν τερματικό σταθμό, θα ακυρώσουν (το έχουν ήδη κάνει). Η egyptair όμως χρησιμοποιεί το Κάιρο σαν transit προορισμό. Αν ακυρώσει πτήσεις, το έκλεισε το μαγαζί. Άρα, κατά 99.9% το transit σου θα είναι ήρεμο. Όπως σου είχα πει, αν έχεις σκοπό να πας βόλτα στο κέντρο, ξέχνα το ή ανέλαβε το calculated risk σου. Το αεροδρόμιο σίγουρα θα φυλάσσεται απο αστυνομία,στρατό, τανξ, καλάζνικοφ και snipers (και ότι άλλο βάλει ο νους σου).

Και όλα αυτά φυσικά, είναι η προσωπική μου άποψη. Σκοπός είναι να σχηματίσεις την δική σου και να αποφασίζεις εσύ τί θα κάνεις. Αλλιώς απλά θα ακούς τον καθένα να σου λέει το μακρύ και το κοντό του (πχ εμένα).
 

TravellerMary

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα! Διαβάζω τις απαντήσεις σας κ έχω αρχίσει να πανικοβαλομαι λίγο... Πεταω 27 Αυγούστου για σαρμ ελ σειχ με ανταπόκριση στο καιρο.. Πιστεύετε οτι θα ακυρωθούν πτησεις με τα συμβάντα που διαδραματίζονται;;;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.376
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom