ταξιδιωτική ιστορία,πως πρέπει να είναι και γιατί?

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
Αρχικό μήνυμα απο dim kyr
Aρχίσαμε τα ψεματάκια? Για σοβαρέψου λίγο......αληθινή ταξιδιωτική ιστορία γράφεις, όχι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας.
καλή μου dim....πίνω εγώ ποτέ???ε,πίνω????:roll:
αν και πολύ μου λείπει το "μικρή μου ANEL",εγώ θα σου στείλω τις αποδείξεις για την ύπαρξη του Λεονάρντο...μαζί με χ*ψ+ωτ8*ν...κουτάκια εσθονικής μπύρας:haha::haha:...αν και δεν βλέπω γιατί μια ταξιδιωτική ιστορία, δεν μπορεί να περιέχει υπερβατικά στοιχεία και εμπειρίες..:bleh:
ωραία συζήτηση άνοιξες...δεν την αναπτύσσουμε λίγο στο σόσιαλ???(σοβαρά αυτό το λέω):p



εδώ είναι η απάντηση στο γιατί ρώτησα....συζήτηση κάνουμε,για όποιους λόγους τελικά συζητούν οι άνθρωποι...:)
 

GIANNIS SM

Member
Μηνύματα
18
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Διαφωνω και εγω στις φανταστικες ταξιδιωτικες ιστοριες η τελος παντων να συνδιαζει πραγματικο-φανταστικο, το ιδανικο για μενα ειναι η περιγραφη καποιου τοπου που να μπορει να σε βοηθησει σε περιπτωση που το επισκεφτεις, ι ακομα και αν δεν σκοπευεις να ταξιδεψεις στο συγγεκριμενο μερος να παρεις μια εικονα ετσι ωστε να ταξιδεψεις ακομα και με την φαντασια σου.
Θεωρω ιδανικες ιστοριες που εχουν χιουμορ γραφεις, περιγραφη τοπου, διαμονης.
Εδω διαβασα ιστοριες αρκετων ταξιδευτων, με καποιες γελασα, και αλλες προβληματιστικα, ομως, η περιγραφες τις ΕΡΣΗΣ για την Κωνσταντινουπολη τις βρηκα ιδανικες και με βοηθησαν πολυ.
Συμπερασμα... προτιμω αληθεινες ιστοριες για πρααγματικα ταξιδια
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Κατά τη δική μου άποψη σε ένα ταξίδι πρέπει να τα κάνεις όλα με όση τρέλα κουβαλάς.Αν όντως το κάνεις αυτό τότε η ιστορία του ταξιδιού δεν θα χρειαστεί κανένα φανταστικό πρόσωπο και κανένα φανταστικό γεγονός για να γίνει απολαυστική.Πάντως λίγη συναισθηματική σούπα είναι πάντα επιθυμητή και από τον αναγνώστη :D!
 

MARCANGELO

Member
Μηνύματα
142
Likes
83
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι μία φανταστική ταξιδιωτική ιστορία θα ήταν σοβαρό αντικείμενο σε ένα σάιτ με τίτλο, φανταστικές ταξιδιωτικές ιστορίες, το ταξιδιωτικές ιστορίες(σκέτο) παραπέμπει σε υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις κατά την ταπεινή μου άποψη, ειδάλως θα αποπροσανατόλιζε τον καθένα από εμάς...
Εκείνο που θα μπορούσα να δεχτώ όμως θα ήταν στην περίπτωση που κάποιος έχει πάει σε ένα προορισμό πάνω από μία φορές, να επιλέξει με μία επιμελημένη συρραφή των σημαντικότερων ανά επίσκεψη εμπειριών του, να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική ιστορία...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.333
Μηνύματα
888.613
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom