Ταϊλάνδη ταυλανδη ταξι και κοστος

Nina:)

Member
Μηνύματα
5
Likes
4
στο πι πι εχω κλεισει μια ημερησια εκδρομη μεσω Paypal με την σιμπας οσο για το πουκετ εχει και εκει παρα πολλα να κανεις απο τι εχω σημειωσει απο αποψη χρονο και ημερων δεν το υπολογιζω καθολου γιατι τα 4ερα τους ξενοδοχεια ειναι παμθηνα 25 μερες θα κατσω.....λογικα στο πουκετ town Που εισουν θα πηγες και στο Night market που γινεται σαββατοκυριακο αξιζε?
οχι δεν ημουν εκει το σ/κ οποτε δεν εχω αποψη για το night market..γενικα ομως πηγα σε διαφορα night market και καποια ηταν ομορφα αλλα μετα απο λιγο σου φαινονται ολα ιδια!οντως αν σου αρεσουν περισσοτερο τα πιπι καθεσαι και εκει μερες ετσι και αλλιως τοσες μερες θα εισαι. πιστευω θα ειναι πολυ καλα. Απο το πουκετ εχει πολλα γραφεια που κλεινεις ημερησιες εκδρομες ειτε με καραβια οπου τρως μεσα, ειτε με κρις κραφτ σκαφακια που ειναι για λιγοτερα ατομα.γενικα εκει θα βρεις πολλες προσφορες και με πολυ ευκολια..
 

Kostis

Member
Μηνύματα
267
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Tα τουκ τουκ δεν τα βρισκεις ....σε βρισκουν (θα καταλαβεις οταν φτασεις εκει περα)

Εμενα δεν μου αρεσε καθολου το Πουκετ (πολυ τουριστιλα κ πορνεια) αν κ ειναι ενα μερος για να πας στο νησι του Τζειμς Μποντ.

Εγω εμεινα 3 μερες στα Πι Πι (2 νυχτες) και ευχαριστως θα εμενα παραπανω...ειναι πολυ σουπερ. (απο κει πας κ στον κολπο Ma Ya που γυριστηκε η Παραλια με τον ΝτιΚαπριο)

Τωρα Πουκετ και τουκ τουκ ή ταξι..χμ εγω το περπαταγα δεν ειναι οι αποστασεις μεγαλες.Εξαρταται και το ξενοδοχειο σου αλλα σιγα τωρα για ενα 10-15λεπτο τη μερα περπατημα...διακοπες εισαι


Καλα να τα περασεις φιλε.
 

Nina:)

Member
Μηνύματα
5
Likes
4
Συμμφωνω και γω δεν ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα στο Πουκετ. Ενταξει η εκδρομη στο νησι Τζειμς Μποντ αξιζε αλλα γενικα αν μπορουσα να μεινω πιπι παραπανω απο τις 3 που εμεινα θα το εκανα!
 

Kyriakao

Member
Μηνύματα
239
Likes
1.276
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
2350 bat για phi phi ολοημερη αλλα με την καλυτερη εταιρια 4 ατομα πανω στο σκαφος πιστευω να ειναι καλη η τιμη εχει πληρωθει ηδη και να μην την πατησα περιλαμβανει τα παντα ομως ακομα και γευμα.
αν μιλας για πριβε κατασταση,με γευματα και τα λοιπα ,ειναι πολυ καλη τιμη,θα το ευχαριστηθειτε περρισοτερο ετσι.θα σου προτεινα να μην κλεινεις τιποτε αλλο απο δω γιατι υπαρχει τεραστια προσφορα εκει και οι τιμες ποικιλουν,χωρια παιρνει παζαρι παντου,ακομα και στα ξενοδοχεια.
 

Nina:)

Member
Μηνύματα
5
Likes
4
θα συμφωνησω ειναι μια χαρα τιμη γιατι οταν πας με καραβι ειναι πολυ λιγοτερο αλλα εχει πολυ κοσμο και δεν μπορεις να του αλλαξεις το προγραμμα. ενω ετσι θα του πειτε αν θελετε να κανετε κατι εναλλακτικο του προγραμματος η να κατσετε καπου παραπανω αν συμφωνειτε. οντως μην κλεισεις τιποτε αλλο , ολα θα τα βρεις εκει
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.785
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom