υπερατλαντικο ταξιδι και επιστροφη και συνεπειες απο το τζετ-λαγκ..

McElk

Member
Μηνύματα
1.036
Likes
1.604
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εδώ κι αν δεν ταιριάζει το "... και τα μυαλά στα κάγκελα... " !! -- Εγώ ποστάροντας προηγουμένως υπέθεσα ότι θα είχες κάποια σοβαρή υπόθεση, υπογραφή π.χ. σε συμβόλαιο ή κάτι ανάλογο. Ακόμη και να αντιμετωπίσεις το τζετ-λαγκ η κούραση του ταξιδιού (14 ώρες καθαρή πτήση Λίμα - Αθήνα, συν οι ενδιάμεσες στάσεις συν η ταλαιπωρία Αθήνα - Θεσ/νικη) θα σε εμποδίσει σε μια απόλαυση του αγώνα αντάξια της θυσίας που είσαι διατεθειμένος να υποστείς.
 
Μηνύματα
49
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΥΤΑΝ
Το πρακτορείο δε μπορεί -και δε θα θέλει κιόλας- να στο απαγορεύσει... αλλά τα λεφτά κι ο κόπος το καθιστούν χαζομάρα. Άσε που αν υπολογίσεις και τις ώρες για Θεσσαλονική θα λαλήσεις. Καλύτερα να πεις στο πρακτορείο να σε ενωματώσει στο γκρουπ από την ημέρα που μπορείς να πας. Η Λίμα δεν είναι ακριβώς και το highlight της εκδρομής, μάλλον το πιο αδιάφορο (συγκριτικά πάντα) σημείο είναι. Εγώ στη θέση σου πάντα θα έψαχνα άλλες ημερομηνίες, με άλλο γκρουπ ή άλλη εποχή, αυτό που πας να κάνεις είναι σωματική και -κυρίως- οικονομική τρέλα. Οργανικά γίνεται, κάποτε έκανα το Αθήνα-αβάνα μέσω Ιταλίας 3 φορές την εβδονάδα, αλλά ευχάριστο δεν ήταν... κι εμένα με πλήρωναν, δεν πλήρωνα από την τσέπη μου.
Αθήνα-αβάνα 3 φορές την εβδομάδα??? πολύ ψηλή αδρεναλίνη και υπονονή έχεις!!! μαλλόν θα σε πλήρωναν πάρα πολλά για αυτό.:shock:
 

yiorgos

Member
Μηνύματα
25
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία, Ισλανδία
εχεις χιλια δικια ρε γιωργο αλλα σε ρωταω ρε αδερφε,γιατι σιγουρα νιωθεις και εισαι στη φαση..:ειναι δυνατον να εισαι αρρωστος με την λατινοαμερικανικη και δη ποδοσφαιρικη κουλτουρα,να ψαχνεσαι απο μικρο παιδι,να τραβιεσαι στο "μπομπονερα της ελλαδας",και να ερχεται η ομαδα που την μπλουζα της τη φορας απο μικρο παιδι,η μποκα στο χαριλαου για φιλικο και(τι ειρωνεια??)εσυ να εισαι εκει????δε το συζηταω οτι μολις πατησω με το καλο στο περου παιζει το μυαλο μου να ξεφυγει τελειως,δε λεω,αλλα οσο να ναι αν μπορω να κανω το καλαμπαλικι αυτο θα γουσταρω τρελα ρε φιλε..εχω αδικο??

ΑΡΗΣ και δεν είμαι καθόλου καλά........... :shock::shock:
 

Koan

Member
Μηνύματα
65
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Βιλνους-Καουνας-Βαρσωβία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινίκή Αμερική - αφρική
ΑΡΗΣ και δεν είμαι καθόλου καλά........... :shock::shock:
Vamos ariana vamos campeon!! Η αφορμή που θα ανηφορίσω προς τα πάνω φετος το καλοκαίρι είναι αυτο το παιχνίδι!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.259
Μηνύματα
885.343
Μέλη
38.934
Νεότερο μέλος
msayath

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom