χειμερινές διακοπές με παιδιά στην Καβάλα

Mamid

Member
Μηνύματα
26
Likes
24
Για χαρά,

είμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι που υπάρχει τέτοιο σιτε.

Λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια σας, το χειμώνα θα πάμε οικογενειακός στην Καβάλα, μέσα στην πόλη. Δε θα έχουμε αυτοκίνητο, αλλά ίσως να νοικιάσουμε για λίγες μέρες. Έχω να πάω πολλά χρόνια και θέλω να δουν και τα παιδιά (2 και 4 ετών) μου την πανέμορφη πόλη.

Οπότε τι έχετε να προτείνετε. Τι υπάρχει για αυτές τις ηλικίες.

Σας ευχαριστώ πολύ!
 

mariarhodes

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
καλυτερα να νοικιασεις αυτοκινητο απο την Θεσ/νικη μολις νοικιασα ενα με 14 ευρω την ημερα στην καβαλαμου ζητησαν 50 την ημερα. Επισης αν δεν εχεις ηδη κανει τοταξιδι να πας στην Καβαλα τηνπεριοδοτων Χριστουγεννωνγια να χαρουν τα παιδακια του την Ονειρουπολη Δραμας
 

Mamid

Member
Μηνύματα
26
Likes
24
Καλημέρα,

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Χριστούγεννα θα είμαι, οπότε Δράμα θα είναι τέλεια ιδέα για τα παιδιά. Έχω ακούσει πολλά για την Ονειρούπολη.

Μπορείς να μου πεις που βρήκες την τιμή της Θεσσαλονίκης. Με ενδιαφέρει πολύ. Αν μπορείς στείλε μου μήνυμα. Σε ευχαριστώ πολύ.:)
 

mariarhodes

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
το αυτοκινητο το εχω κλεισει για 14 ημερες θα μας το φερουν στο αεροδρομ. Μακεδονια και εκει θα το επιστρεψουμε εχω να σου προτεινω 2 rent a car δοκιμασμενα και τα δυο
1)Eurorent Car Rentals - Rent a car Greece - Economy Car Rentals in Greece, Car hire Athens, Thessaloniki
2)Car Rentals in Greece,Economy Rent a Car in Greece, Athens,Islands,Thessaloniki

Θα ειμαστε κι εμεις στην ονειρουπολη εκεινη την εποχη, καλο ειναι να την επισκεφθείτε απογευματακι και οχι Σαββατοκυριακο τα μικρα σου θα παθουν πλακα! οποιαδηποτε αλλη πληροφορια χρειαστεις μη διστασεις να με ρωτησεις , ειμαι καθε χρονο στην Ονειρουπολη!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.297
Μηνύματα
887.155
Μέλη
38.965
Νεότερο μέλος
mareeap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom