2ο Kosmos Festival

pix_lax82

Member
Μηνύματα
89
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Και η πρώτη μέρα ηταν εξαιρετική. Το αστειο ειναι οτι και τις δυο μέρες τα δευτερα ονοματα ( Dub inc και Shantel) ηταν καλύτεροι απο τα πρώτα.
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
λογικο ειναι αφου και οι dub incorporation kai ο shantel δεν μπορουν να θεωρηθουν δευτερα ονοματα.ο καθενας ειναι κορυφη στο ειδος του!να ρωτησω αυτους που παρεβρεθηκαν στο φεστιβαλ αν επαιξαν ολοι χρονικα ισαξια ?
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πειτε μου , πειτε μου πως ηταν οι αγαπημενοι μου Specials???
 

Vito

Member
Μηνύματα
746
Likes
1.019
O Shantel απλά γ...σε!!!! τα σπασε ο τυπος!!!!

Οσο για του Specials και μονο οτι ακουσαμε τα τραγούδια τους ζωντανα ήταν απίστευτα!!! βεβαια προς το τέλος παίχτηκε στραβη (ακριβως δεν καταλαβα), εφυγαν ψιλο αρον αρον και encore δεν εκαναν με αποτελεσμα να μην παίξουν διάφορα αλλα κομματια - μεσα σε αυτα και το αγαπημενο μου ghost town.. Η αλήθεια είναι οτι το κοινο ήταν κάπως ξενερωτο..χορευε μεν αλλα δεν χειροκροταγε..

Η Dub Incorporation επαιξαν τελεια, ειχαν τρομερη επικοινωνια με το κοινο!!!

αυτη τη φορά οι Ojos de Brujo ήταν τρομερή απογοήτευση!!! και πως να μην είναι μετα τον τελευταίο τους δισκο που δεν φτουράει μια σε σχεση με τους προηγούμενους 3.. Πανε οι στιγμες των Ojos που φευγαμε μουσκεμα απο τις συναυλίες..

οσο για την Amparo, την προτιμουσα με τους Amparanoia... η συναυλια της ήταν χαλαρή καθαρά ακουστική..

Τους ελληνες δεν τους προλαβα...

Παντως ούτε οι Specials, ούτε ο Shantel ούτε οι Ojos επαιξαν το αγαπημενο μου τραγούδι (από τον καθένα φυσικά!!)..

Καλύτερες εμφάνισεις με τη σειρά:
1. Shantel
2. Dub Inc.
3.Specials
4. Ojos de Brujo
5. Amparo Sanchez


κρίμα που δεν βρήκα τους τραβελστοριτες στην συναυλια..δεν ειχα μπει στο ιντερνετ 3 μερες και ειδα το π.μ. μετα το φεστιβαλ...στις επομενες συναυλιες!!
 

galat

Member
Μηνύματα
851
Likes
2.118
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα συμφωνήσω και γω ότι οι δυό καλύτεροι του Φεστιβάλ, ήταν ο Shantel και οι Dub Inc. Προσωπικά με βραχεία κεφαλή μπροστά βάζω τους Dub Inc. Μου έκαναν φοβερή εντύπωση και οι δυό τους τραγουδιστές. Ο μαύρος Komlan με μία εκπληκτική βαθειά φωνή κατάλληλη για reggae και ο αλγερινός Bouchkour με την υπέροχη φωνή του έδινε μία πολύ ωραία ανατολίτικη χροιά στα τραγούδια. Όμως το ατού τους, όπως και του Shantel, ήταν η φοβερή σχέση τους με το κοινό. Δείτε το βίντεο αυτό, που αναρτήθηκε στο youtube από την συναυλία της Αθήνας και παρατηρήστε πως οι Dub Inc "κάνουν ότι θέλουν" το κοινό. Ιδιαίτερα μετά το 1:15 δέστε πως ξεσηκώνουν μία θάλασσα 3.000 ατόμων.



Για τον Shantel, δεν θα γράψω εδώ παραπάνω, ήταν υπέροχος. Έγραψα γι'αυτό χθές εδω.

Θα συμφωνήσω ότι τόσο οι The Specials, όσο και οι Οjos de Brujo ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου. Θεωρώ ότι η σύγκριση με τους Dub Inc και Shantel, τους οποίους διαδέχτηκαν, ήταν συντριπτική σε βάρος τους. Ιδιαίτερη απογοήτευση μου προκάλεσαν οι The Specials. Θεωρώ την παρουσία τους μία άχρωμη, αμετάβλητη εικόνα από το μακρινό παρελθόν.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι Staff Benda bilili. Δεν ήταν μόνο τα ωραία αφρικάνικα τραγούδια που παίζουν, αλλά το φοβερό κέφι που έχουν, το γεγονός ότι παρ'ότι είναι καθηλωμένοι στα αναπηρικά τους καροτσάκια, χορεύουν ασταμάτητα (!!!) με τρόπους, που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς αν δεν τους δεί.

Ωραίοι μου φάνηκαν και οι Έλληνες Smokey Bandits, οι οποίοι αδικήθηκαν από το γεγονός ότι έπαιξαν το Σάββατο πρώτοι-πρώτοι, ουσιαστικά χωρίς κοινό, με το ήλιο να καίει ακόμα.

Η Amparo Sanchez ωραία φωνή, ωραία τραγούδια, κακή σκηνική παρουσία. Πιό ωραία την ακούς στον ΚΟΣΜΟΣ, παρά άξιζε να την δείς.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α,ναι.Μη ξεχάσουμε και την mini έκπληξη της Amparo.

 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom