Ηνωμένο Βασίλειο 3ημερο στο Λονδίνο!!!πληροφορίες!!!

kikasmile

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!Ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στο Λονδίνο στις 6-9 Μαρτίου έχουμε κλείσει τα αεροπορικάκαι μασ μένει μόνο το ξενοδόχειο.Κλίνουμε πρός το best western corona που είναι κοντά στο victoria station καθώς πετάμε στις 10:30 το πρωί και θέλουμε να πάρουμε το τρένο γαι το gatwick airport.Θέλοντας να επισκεφτούμε όλα τα γνωστά αξιοθέατα(london eye,bridge,british museum,madame tussauds,the palace etc) με συμβουλεύετε να αγοράσω οyster card ή travelcard;;;Επίσης όποις γνωρίζει μέρη με καλο αλλα όχι πανάκριβο φαγητό και μαγαζιά για shopping ας μας προτείνει κάτι γιατί δεν έχουμε ιδέα προς τα που να κινηθούμε!!!
ευχαριστώ ολους εκ των προτέρων!!!:D
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.029
Likes
12.137
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!Ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στο Λονδίνο στις 6-9 Μαρτίου έχουμε κλείσει τα αεροπορικάκαι μασ μένει μόνο το ξενοδόχειο...................................
Καλησπερα... διαβασε οτι βρεις για Λονδινο στο φορουμ και αυτο...
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...%EF%ED%E4%E9%ED%EF-bottom-10-1-tripakias.html (στο 2 και στο 1 δωσε προσοχη)
 

sophakos

Member
Μηνύματα
135
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι!
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτος
london eye αξίζει τρελά!τα κέρινα θα δεις πως δεν πολυλένε αλλά δ μπορώ να σου πω να μην πας.....βέβαια αφού θα μείνεις μόνο τρεις μέρες.....μήπως να προσπαθούσες να ζήσεις και να γυρίσεις όσο πιο πολύ μπορείς την πόλη από το να φας ένα 4ωρο στα κέρινα, σπρωχνώμενος και σπρώχνοντας στ κέρινα? λέω εγώ τώρα........εκεί είναι αυτά! δε φεύγουν και συ σίγουρα θα ξαναπας στο Λονδίνο γιατί όλοι γυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος!!!! Το ίδιο θα λεγα και για το παλάτι, για την αλλαγή της φρουράς κυρίως! Πολύς χρόνος και στριμωξιδι για το τίποτα!!! πάρτε κανα καφέ στο χέρι και κανα σαντουτσάκι και αράξτε στο hyde park καλύτερα, μπορεί να συναντήσετε και τον chip το σκίουρο και να περάσετε τέλεια όλοι μαζί!
 

kanaliotis

Member
Μηνύματα
143
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μιας και δεν θες πανάκριβο φαγητό αλλά καλό... μπορείς να δοκιμάσεις σε κανά Λιβανέζικο στην Edware Road. Φθηνά, καλά και κοντά στα γευστικά γούστα των Ελλήνων.
Και ξεφεύγεις από burger king, kfc κτλ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.464
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom