Athens Airways

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Το θέμα είναι...ποιες θα είναι οι τιμές στην πορεία; Γιατί απ' ότι είδα...χωρίς την προσφορά του 1 Ευρώ (που είναι τιμή γνωριμίας) οι τιμές θα κινούνται σε επίπεδα....νομίζω υψηλότερα από αυτές της Aegean...
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Το θέμα είναι...ποιες θα είναι οι τιμές στην πορεία; Γιατί απ' ότι είδα...χωρίς την προσφορά του 1 Ευρώ (που είναι τιμή γνωριμίας) οι τιμές θα κινούνται σε επίπεδα....νομίζω υψηλότερα από αυτές της Aegean...
στις τιμές αυτές δεν έχουν καμμία τύχη, αναγκαστικά θα παίξουν χαμηλά και θα εκμεταλλευτούν κάποιες περιόδους αυξημένης κίνησης για να ανεβάσουν τιμές, διαφορετικά ποιός θα αφήσει την αιγαίου.. πλην ελαχίστων που θα τους βολεύει η ώρα αναχώρησης
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οι πηγες μου(εγκυροτατες παντα) λενε οτι την πρωτη της χρονια, η εταιρια σκοπευει να κρατησει χαμηλες τιμες..κοινως, δεν ειναι στους αμεσους στοχους της η επιτευξη μεγαλου κερδους, αλλα το να προσελκυσει κοσμο!!
 

sapienza

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
426
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
και εξτρα πληροφοριες!αν η εταιρια παει καλα προκειται απο του χρονου να προσθεσει και προορισμους εξωτερικου και συγκεκριμενα, βαλκανια και νοτια ιταλια!!
Νότια Ιταλία??Μακάρι να το δούμε κι αυτό!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.004
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δηλαδή τώρα κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Νομάρχης δέκτηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους εταιρίας που ονομάζεται ATHENS, και δεν έκανε και σχόλιο για το όνομα?

Επι το σοβαρότερον, οποιαδήποτε εταιρία της Ευρώπης είναι ελέυθερη να δρομολογήσει αεροπλάνα στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Το ότι δεν το έχει κάνει κανείς πλην των 3 Ελληνικών, είναι μάλλον απόδειξη του ότι ένα τέτοιο δρομολόγιο δεν τους είναι συμφέρον. Οπότε μάλλον μην περιμένετε μακροπρόθεσμα πτώση τιμών από τον ανταγωνισμό, υπό τις παρούσες συνθήκες. Για να δούμε κάτι τέτοιο, πρέπει να αλλάξει κάτι ριζικά στον τρόπο που οι Ελληνικές αρχές χρεώνουν τις αεροπορικές εταιρίες (το cost structure των αεροπορικών δρομολογίων στην Ελλάδα είναι πολύ έντονα regulated).
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Πάντως αν έκανε σχόλια για το όνομα, καλό θα ήταν.

Τι εννοείς "έντονα regulated";

Εκτός απο τους φόρους τι άλλο προσδιορίζεται απο το κράτος; Υπάρχουν κι άλλα που είναι regulated;

Νομίζω ότι 3 εταιρίες είναι υπεραρκετές για το δρομολόγιο. Δεν χωράει κι άλλη. Αν υπάρξει και καινούργια, αναγκαστικά θα αποχωρήσει κάποια για να μείνουν πάλι 3 (στο ενδιάμεσο οι τιμές θα πέσουν προσωρινά στο 0).
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
"
σήμερα που κοιτούσα τιμή για την 25η μαρτιου απο θεσσαλονικη προς Ελ Βενιζέλο μου εβγαλε φτηνότερη τιμή 19 Ευρώ, 1 ευρω τιμη εισητηρίου και 18 Ε φόροι!
Συγκριτικά να αναφέρω με το ΚΤΕΛ απλή διαδρομή ειναι 35Ε και 6,5 ώρες ενώ με το Ιντερσίτι Εξπρες 33Ε και 4,5 ωρες


Μια μικρή διόρθωση παιδιά..το intercity express κοστίζει 58 ? και όχι 33 δυστυχώς..
(έβγαλα προχθές εισιτήριο)

Μακάρι η Athens να κάνει τη διαφορά..
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εχουν αρχισει και εξαντλουνται καποια καλα φτηνα που ειχα βρει.. αν δεν αποφασιζεις εγκαιρως αυτα παθαινεις :)
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.393
Likes
14.315
Πτήσεις προς Κοζάνη, Χίο, Καστοριά, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κεφαλονιά από το αεροδρόμιο των Αθηνών και Μυτιλήνη, Χανιά από Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει για το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία Athens Airways.
Οι παραπάνω προορισμοί θα ανοίγουν από τις 21 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Παράλληλα, θα γίνει σύνδεση της Μυτιλήνης και των Χανίων από Θεσσαλονίκη.
Από 21 Μαΐου
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 Μαΐου η Athens Airways θα ξεκινήσει δρομολόγια για το αεροδρόμιο της Κοζάνης. Οι πτήσεις θα ανέρχονται στις 5 εβδομαδιαίως. Επόμενος προορισμός της εταιρείας είναι η Χίος και οι πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου. Θα εκτελούνται 7 πτήσεις εβδομαδιαίως.
Στη συνέχεια έπεται ο προορισμός της Καστοριάς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο επιβατικό κοινό από τις 29 Μαΐου, όπου και θα εγκαινιαστεί ο σταθμός. Ο εβδομαδιαίος αριθμός των πτήσεων για το αεροδρόμιο της Καστοριάς θα ανέρχεται στις 4.
Επίσης άμεση προτεραιότητα για την Athens Airways αποτελεί το αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση και το κοινό θα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετείται με 5 πτήσεις την εβδομάδα. Στη συνέχεια, στις 11 Ιουνίου, το αεροδρόμιο της Ρόδου θα υποδεχτεί την πρώτη πτήση της Athens Airways. Πρόκειται να πραγματοποιούνται 13 πτήσεις εβδομαδιαίως προς τον προορισμό αυτό. Ο τελευταίος προορισμός που πρόκειται η εταιρεία να πραγματοποιήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την περίοδο Μάιος - Ιούνιος είναι αυτός της Κεφαλονιάς και το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 15 Ιουνίου με 5 πτήσεις την εβδομάδα.
Θεσσαλονίκη
Τέλος, η Athens Airways γνωρίζοντας τη σημασία της Θεσσαλονίκης ως κόμβου, αποφάσισε να πραγματοποιεί πτήσεις και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Οι δύο προορισμοί που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη είναι τα Χανιά και η Μυτιλήνη με 8 πτήσεις συνολικά την εβδομάδα. Τα πρώτα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 25 Μαΐου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.830
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom