Shoot!!!

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με τις συμβουλές και τις ιστορίες τους με έχουν ταξιδέψει στα καλύτερα. Διαβάζοντάς σας, ήταν αδύνατο να μην αποφασίσω να γίνω κι εγώ μέλος για να βοηθάω όσο μπορώ νέους ταξιδιώτες. Από σήμερα είμαι κι εγώ στη διάθεσή σας - ζω εδώ και 5 χρόνια στη Γερμανία, γνωρίζω αρκετά καλά την κεντρική (Και όχι μόνο) Ευρώπη, οπότε απορίες ευπρόσδεκτες... Και καλά ταξίδια σε όλους και όλες! :D :cool:
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλως ηρθες!!!

Για τους Ελληνες του εξωτερικου υπαρχει μια ενοτητα: http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...%F4%EF%F5-%E5%EE%F9%F4%E5%F1%E9%EA%EF%FD.html , οπου μας γραφουν για τη ζωη τους στο εξωτερικο μεσα απο το δικο τους μπλογκ, παραδειγματα θα βρεις εδω: Έλληνες του Εξωτερικού - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια, αν σε ενδιαφερει στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα.

Και παλι καλως ηρθες και καλα ταξιδια να εχεις. :)
 

264George

Member
Μηνύματα
39
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Μαυροβούνιο-Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειο Ακρωτήρι
Καλώς ήρθες και από εμένα!

...
εδώ και 5 χρόνια στη Γερμανία... οπότε απορίες ευπρόσδεκτες...
Κάτι έχουμε στο νου για το καλοκαίρι, οπότε..
Ευχαριστούμε προκαταβολικά!
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.607
Likes
9.864
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αντι να σε ρωταμε εμεις γενικως και αοριστως για την Κεντρικη Ευρωπη και την Γερμανια θα μπορουσες να μας πεις την ιστοριουλα σου(πχ σε ποια πολη μενεις τωρα,σε ποιες αλλες πολεις του εξωτερικου ενδεχομενως εχεις ζησει κλπ κλπ) προκειμενου αφενως να σε γνωρισουμε καλυτερα και αφετερου να ξερουμε και εμεις σε ποιες περιοχες-χωρες θα μπορεις να μας πεις 2 πραγματα παραπανω :)
Dont be shy and introdyce yourself :D :D
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Ευχαριστώ...

... για το ηχηρό καλωσόρισμα :D!!! Αν και το "δίκαιο" πνευματικής ιδιοκτησίας στη Γερμανία, μου μπλοκάρει το βίντεο... :shock: :shock: :shock:
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Ιδού το ποιόν μου (τώρα που το ξαναδιαβάζω, έχει μια νότα ξινίλας, ας όψεται η χιονισμένη διάθεσή μου)! Καλησπέρα και καλό ΣΚ σε όλους!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.934
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom