Sun of the beach!

go2dbeach

Member
Σκεφτομουν να πηγαινα Koh Chang περσι , γιατι ειχα παει ηδη στα νησια του κολπου Ταυλανδης. Φαινοταν σουπερ , ησυχο , μεγαλο νησι για να μη βαρεθουμε δυο εβδομαδες , με αρκετα διπλανα νησακια (Mak , Kood) και δραστηριοτητες οπως το adventure park με zipline και τα συναφη (ειχαμε το γιο μαζι μας). Δυστυχως ηταν η εποχη των βροχων και ειναι το νησι που δεχεται το περισσοτερο νερο , γι'αυτο ειναι καταπρασινο ομως!
Θα το εχουμε στα υπ'οψιν για αλλη φορα :D
 

giannoula

Member
δηλαδή έχει το βράδυ να βγεις για ποτάκι, μαξιλάρες και τέτοια στην παραλία ή παραείναι ήσυχο;;;; Είπαμε για να χαλαρώσουμε πάμε αλλά να έχει και κάτι βρε παιδί μου!!!
 

go2dbeach

Member
Εχει και παραεχει! Εχει και τις ησυχες γωνιες και αυτες που μαζευουν κοσμο , με τα μπητσομπαρα και τις μαξιλαρες πανω στην αμμο.
Οταν λεω ησυχο εννοω οτι δεν εχει υπερβολικη βαβουρα και μπουλουκια..
 

giannoula

Member
αααααχχχχ γι'αυτές τις στιγμές ζω και ελπίζω!!! Μπιτσόμπαρα και ατέλειωτες βραδινές βόλτες στην παραλία με το κυματάκι να σου βρέχει τα πόδια!!!!
 

go2dbeach

Member
Πλαγια δελ Καρμεν...Τουριστικη , με αρκετο εως πολυ κοσμο καποιες φορες , αλλα οπως και να τη δεις παραμενει απο τις ωραιοτερες παραλιες που εχω βρεθει :clap: Τα δε μπαρακια με τις κουνιες ολα τα λεφτα!!
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top