Travel War 5: Η μάχη των αιθέρων!

Η μάχη των αιθέρων


  • Total voters
    85

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Έτσι, κυκλοφορώ με Taiwanεζικα αυτοκίνητα αφού «κάνουν τη δουλειά τους» και μου είναι παντελώς αδιάφορο το κοινωνικό status που εκπηγάζει από το αυτοκίνητο που οδηγώ. Δεν τρελάθηκα να πάω να χρεωθώ για ένα αυτοκίνητο των 50000 και να κόψω τα ταξίδια για να πληρώνω τις δόσεις του αυτοκινήτου!...

...Αγαπώ τη φωτογραφία και ταξιδεύω για να φωτογραφίζω όπως ξέρετε.
Αγόρασα λοιπόν την καλύτερη μηχανή αδιαφορώντας (λέμε τώρα…:xmas_cheesygrin: ) για το κόστος και στη συνέχεια ταξίδεψα με τη Ryanair για να πάω στα μέρη που ήθελα να φωτογραφίσω. Αυτή τη στάση τη βρίσκω λογική.
Όπως εσύ βρίσκεις λογική τη στάση να δώσεις ένα σωρό λεφτά για μια ποιοτική φωτογραφική και να κάνεις το χόμπυ σου, κάποιος άλλος βρίσκει λογική τη στάση να μην αγοράσει ένα ταιβανέζικο αυτοκίνητο και να αγοράσει κάτι ποιοτικότερο και ασφαλέστερο για αυτόν και την οικογένειά του...

Ἐτσι και επί του θέματος, όπως εσύ θες να πετάς με εταιρείες που δε σέβονται την αξιοπρέπεια των επιβατών τους και τους μαντρώνουν μέσα στο αεροπλάνο χωρίς νερό και σύντομα με λιγότερες τουαλέτες και προτιμάς να τα χαλάς σε διαμονή και φαγητό, έτσι κάποιος άλλος προτιμά να πετάξει σαν άνθρωπος με μια regular και να κάνει το αεροπορικό ταξίδι ευχάριστο μέρος του ταξιδιού και όχι επίπονη δοκιμασία...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Το παρακάτω Δελτίο Τύπου είναι αφιερωμένο σε όσους χρυσοπληρώνουν ακόμη την ΟΑ στις πτήσεις εσωτερικού η οποία όπως μας διαβεβαιώνει ο γνωστός t. σε προηγούμενο μήνυμά του "δεν υπάρχουν πλέον υπέραριμοι" στην Ολυμπιακή του Βγενόπουλου.

Όχι στις απολύσεις απο την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ολυμπιακής Α/Σ Ηρακλείου:
24/11/2010

Ενάμιση χρόνο πριν, όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την πώληση της Ολυμπιακής ο ενδιαφερόμενος κ. Βγενόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Δεν θα πειραχτεί ούτε τρίχα από τους εργαζόμενους που θα δουλέψουν στη νέα εταιρία. Η κυβέρνηση από την άλλη διακήρυττε την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Ως εργαζόμενοι στην Olympic ξεκινήσαμε με όρεξη και αισιοδοξία. Η μετάβαση από την παλιά Ολυμπιακή στη νέα έγινε ομαλά χάρη στο έμπειρο προσωπικό και το ζήλο που επιδείξαμε στη δουλειά.

Κόντρα σε διαβεβαιώσεις και διακηρύξεις φτάνουμε στο σήμερα:
Στις 18 και 19 Νοέμβρη η Olympic Handling απέλυσε με μιας 15 εργαζόμενους από τους περίπου 75 που εργαζόμαστε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Σήμερα (Τετάρτη 24 Νοέμβρη) τουλάχιστο άλλους έξι συναδέλφους και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς.
Οι λόγοι που επικαλέστηκαν από το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρίας για τις τόσες απολύσεις ήταν η μείωση του έργου και η συρρίκνωση της εταιρίας. Όμως οι φήμες για προσχεδιασμένο κλείσιμο τελικά της Olympic Handling οργιάζουν. Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες μαζικές απολύσεις οι εξελίξεις είναι εξαιρετικά ανησυχητικές.

Τι έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ;
Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Olympic στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όλη αυτή την περίοδο. Τα εργατικά δικαιώματα καταπατούνται (ωράριο, συνθήκες δουλιάς και ασφάλεια), δεν υπάρχει αξιοκρατία. Εντέλει η εταιρία στον Α/Σ Ηρακλείου παρουσιάζει μια αποκαρδιωτική εικόνα, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες (επιβάτες και αεροπορικές εταιρίες).

Ως απάντηση σε όλα αυτά οι εργαζόμενοι ζητούμε:
1. Να επιστρέψουν στις θέσεις τους όλοι οι απολυμένοι εργαζόμενοι για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή λειτουργία του Α/Σ.
2. Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι απολύσεις. Δουλειά με όλα τα δικαιώματα, πλήρες ωράριο κλπ.
3. Να υπάρξει αξιοκρατία στη διοίκηση.
4. Ειλικρινή και άμεση ενημέρωση για το μέλλον της εταιρίας.

Πηγή
Εσύ δηλαδή από όλο αυτό κατάλαβες ότι η Ο.Α είναι κρατική και ότι έχει υπεράριθμο προσωπικό?? Άλλαλα τα χείλη των ασεβών... μπουρδολογίας συνέχεια... πόσες φορές να στο πω για να το καταλάβεις?? Το μαγαζί είναι του Βγενόπουλου... αυτός προσλαμβάνει αυτός απολύει... τις μπαρούφες με τους υπεράριθμους που τις βρήκες? Είπαμε, ο Βγενό σήμερα γουστάρει να απολύσει όλες τις ξανθές γκόμενες και να πάρει κοκκινομάλες... θα πρέπει να πάρει την άδειά σου? Μαζί τους πληρώνετε τους υπαλλήλους?

Ρε φίλε κουράστηκα... νισάφι πια... όλο σαχλαμάρες γράφεις... από δω και πέρα γράφε ότι και όσο θες... μόνο σου θα τα λες μόνος σου θα τα διαβάζεις...
 
Last edited by a moderator:

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
πίνακας ελέγχου χρήστη->επεξεργασία λίστας απόρριψης
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
ε σιγά, σιγά ήρθε ο καιρός...
 

kemcap

Member
Μηνύματα
43
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
γαυδος
για χειμωνα [τωρα] μεχρι τελη μαρτιου ποια ειναι η καλυτερη λυση για φθηνες πτησεις απο ηρακλειο για ευρωπη[π.χ. απευθειας πτησεις]?
 

peter75rhodes

Banned
Μηνύματα
329
Likes
99
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
πληρώνεις ό,τι πάρεις

έχει δίκιο ο φίλος geopnd. Για μένα η πτηση δεν είναι φετιχ αλλα μέσο για να παω εκει που θελω.
Πλακα εχουν τα περι "αξιοπρεπειας" των αλλων εταιριων, λες και ζουμε σε αλλη χωρα. Εχετε δει τα ελικοφορα κονσερβοκουτια της ΟΑ που πετανε στα νησια; Εχετε ζησει συμπτυξεις πτησεων της Α3 ή της ΟΑ προς εσωτερικους προορισμους; Την πρωινη την βαζουνε απογευμα επειδη δε γεμιζει! Αισχος!
Ας μην λεμε οτι θελουμε. Οποιος θελει, πεταει με οτι θελει αρκει να περναει καλα. Εγω τοσες διαδοχικεσ πτησεισ κλεινω με τις χαμηλου κοστους και ποτε δεν με "κρεμασε" καμια εταιρια! Και ποτε δεν πληρωσα πανω απο 100 ευρω!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Ε και γω μέχρι ενα σημείο τον έβρισκα απολαυστικό, στη συνέχεια η φάση κρέμασε..
 

peter75rhodes

Banned
Μηνύματα
329
Likes
99
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Σημερινό δημοσίευμα για τα σχέδια της ryanair!

Αφιερωμένο σε όλους τους ξερόλες που μόνο να αφορίζουν ξέρουν:

Δημοσίευμα (1ης Ιουλιου 2010) της The Telegraph επιβεβαιώνει τις φήμες που γράφτηκαν ήδη για όρθιους και τουαλέτες στη ryanair.

Ryanair to sell £5 tickets for standing-room only flights - Telegraph

Το θέμα με τους όρθιους το ξεκίνησε άλλος, εγω ειπα απλως ότι φημολογείται. Και όλοι πεσαν να με φανε!
Δεν επικροτώ, ούτε επιζητώ να γίνω κάτι τέτοιο αφου δεν ξέρω πως θα είναι. Το ανεβάζω μονο για να δουνε μερικοι μερικοι πως δεν τα γνωρίζουν όλα σε αυτόν τον κόσμο!
Αν γινει αποδεκτο, θα φανει σωστος επιχειρηματιας ο ιρλανδος αφου θα δωσει τη δυνατοτητα σε φοιτητες, σε ανεργους, κλπ να ανεβουν σε αεροπλανο.

Σημ. Το δημοσίευμα δεν ειναι σημερινό, έβαλα λάθος τίτλο!
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Στις μεταφορές του από φυλακή σε φυλακή ο Δρ Χάνιμπαλ, στη Σιωπή των Αμνών, ήταν πιο άνετος...συγχαρητήρια στη ράιαν και στους θαυμαστές της.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.297
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αφιερωμένο σε όλους τους ξερόλες που μόνο να αφορίζουν ξέρουν:
Δημοσίευμα (1ης Ιουλιου 2010) της The Telegraph επιβεβαιώνει τις φήμες που γράφτηκαν ήδη για όρθιους και τουαλέτες στη ryanair.
το θέμα αυτό έχει συζητηθεί στο παρελθόν αν διάβασες προηγούμενο ποστ μου, μάλιστα ιταλικη εταιρεία παρουσίασε ήδη την πρότασή της.
όλοι φυσικά στην αεροπορική βιομηχανία κατάλαβαν ότι πρόκειται για διαφημιστική μπούρδα. τον ίδιο ακριβώς καιρό ανακοινωθηκε κ η αύξηση στη χρέωση της check in luggage. διαβάστε για περισσότερα τη γνώμη ενός "ξερόλα" της wall st journal

There’s more chance of O’Leary being the first man on Mars than getting clearance for stand-up seats.
Ryanair: A Good Day to Stand on Bad News - The Source - WSJ
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Βρε Πέτρο, με συγχωρείς κιόλας εσύ για παράδειγμα θα μπορούσες να κάνεις μια πτήση 3 ή 4 ωρών σε αυτή τη στάση; Σαν σίγμα τελικό θα έβγαινα μετά από το αεροπλάνο, να μη μιλήσω δηλαδή για τα γόνατά μου...
Από τη μια συντάσσομαι με την γνώμη πως προτιμώ για παράδειγμα να δώσω τα 50 ευρώ παραπάνω σε ένα καλό φαγητό στη πόλη που επισκέπτομαι από το να τα δώσω στην αεροπορική από την άλλη ωστόσο, αν ήταν να πήγαινα έτσι ε όχι δε θα το διαπραγματευόμουν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.216
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom