Δεν μπορείς να βγεις από το αεροδρόμιο χωρίς να περάσεις από τον έλεγχο διαβατηρίων/ταυτοτήτων. Αναγκαστικά θα περάσεις από εκεί. Ακολουθείς τη σήμανση για την έξοδο κι όταν φτάσεις στον έλεγχο τη σήμανση που σε αφορά ανάλογα το έγγραφο που διαθέτεις.
Στον έλεγχο ταυτοτήτων (αν πας με ταυτότητα) θα σου δώσουν εκείνοι ένα χαρτάκι που καλό είναι να το έχεις μαζί σου στην επιστροφή.
Αν πας με διαβατήριο δεν σου δίνουν κάτι. Απλά σφραγίζουν το διαβατήριο.
Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα.
Παντού έχει πάρκινγκ έξω από τα όρια των ιστορικών οικισμών. Πολλά από αυτά ήταν δωρεάν τουλάχιστον μέχρι το ‘19 που είχα πάει. Εύκολα ή δύσκολα βρίσκαμε θέση αν και ήμασταν εκεί Αύγουστο. Θεωρώ πως θα είναι πιο άνετα τον Μάη.
Η περιοχή γύρω από την Pienza όντως έχει πολλά κι ενδιαφέροντα. Σε μικρές αποστάσεις βρίσκονται τα όμορφα χωριά και περιοχές San Quirico d'Orcia, Montepulciano, Montalcino, Bagni San Filippo και άλλα.
Η Pienza αν και μικρό χωριό είναι στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο αυτής της περιοχής.
Για...
Αρχές Φλεβάρη του 2024 είχε βγει προσφορά με 20% περισσότερα μίλια. Πέρσι έβγαλε αρχές Ιουλίου - 25% περισσότερα μίλια και 26 Σεπτεμβρίου 2025 - 50% περισσότερα μίλια.
Άρα δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.